Şimdi Ara

Bahçeköy'de bulunan Atatürk Arboretumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
9.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Bu gün akşam saat 18 suları tabelasını gördüm bi bakınayım dedim
    Girişte güvenliğe rica ettim bi tur atıp çıkacağım dedim, sağolsun ihtiyar amcam kırmadı beni.
    Hafta içi sivil 10tl öğrenci 5tl imiş. Hafta sonu sadece öğrencilere özelmiş
    2 saatte karış karış gezdim, 3 adet yapay göleti mevcut, kuğu,ördek, sukaplumbağası, kurbağa ve balıklar mevcut.
    Dünyanın heryerinden nadide ve egzantirik ağaçları toplamışlar.

ISTANBUL'da bulunuyorsanız mutlaka ilk görülmesi gerekli yerlerden biri olarak aklınıza kazıyın.

5 10 lira mı, hocam ben geçen dönem gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam 2şer lira vermiştik

@batuhan, haftasonu üyelere özel

• istanbuldayım gitmeyi düşündüğüm yerlerden
  • Üçayak alınmamasındaki mantık nedir acaba?
  • quote:

Bu gün akşam saat 18 suları tabelasını gördüm bi bakınayım dedim
    Girişte güvenliğe rica ettim bi tur atıp çıkacağım dedim, sağolsun ihtiyar amcam kırmadı beni.
    Hafta içi sivil 10tl öğrenci 5tl imiş. Hafta sonu sadece öğrencilere özelmiş
    2 saatte karış karış gezdim, 3 adet yapay göleti mevcut, kuğu,ördek, sukaplumbağası, kurbağa ve balıklar mevcut.
    Dünyanın heryerinden nadide ve egzantirik ağaçları toplamışlar.

ISTANBUL'da bulunuyorsanız mutlaka ilk görülmesi gerekli yerlerden biri olarak aklınıza kazıyın.

Hocam siz haftasonu öğrencilere özel demişsiniz, ama konu sahibi sadece üyelere özel demiş. Kafam karıştı

Bir de siz öğrenci 5tl dmişsiniz, konu sahibi öğrenci 1 TL demiş. Yine kafam karıştı

Siz dün gittiğiniz için daha taze bilgilere sahipsinizdir. Son durum sizin söylediğiniz gibi mi hocam?

• quote:

Tam 10tl
    Ogrenci 5tl

Haftada sonu sadece uyeler gidebilir.

Tamam, teşekkür ederim hocam Fiyatı artmış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Doğadan belli zaten.Ben çıkmamam ordan 2-3 boyunca gidersem

Can sen okuldan ayrı kalınca Türkçe'yi unutmuşsun. 2-3 boyunca ne la

Biz arkadaşla gittik oraya zamanında. tabi internette arayınca hafta sonu sadece üyelerin girebildiği yazmıyor. kapıdan kovaladı amca bizi. Biz de hemen karşısındaki ağaçlığa daldık. Sonrasında telden uzanıp bir iki foto çektik. Kışın harika oluyor orası.

ölmedik ya la

• seninle gittiğimizden önce gitmiştik oraya biz. Ama yine de

Ölmedik ya la

video kaydı duruyorsa paylaş da elalem hangi şartlar altında fotoğraf çektiğimizi görsün
  • ondan haberim yok korku filmi gibiydi
  •  Bahçeköy'de bulunan Atatürk Arboretumu

burda bi evim olsa :)
  • Bu pazar oradayım davet aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otobüsle gidilirmi beyler
    arabam falan yok
  • Ziyaret
    Atatürk Arboretumu hafta içinde ve hafta sonunda ziyarete açıktır. Hafta içi kişibaşı sivil 4 TL , öğrenci 2, hafta sonu sivil 10 TL, öğrenci 5 TL dir. Serbest giriş kartı da ücret karşılığında yıllık verilir ve aileye geçerlidir. Her yıl yenilenmesi gerekir. Giriş Kartı başvurusu için başvuru formunu doldurursanız , başvurunuz değerlendirilecektir.

Okul, kulüp, şirket, dernekler gibi grup ziyaretleri ücretli olup, önceden telefonla randevu alınması gereklidir. Gruplara gezi başlangıcında arboretum ve bitkiler hakkında bilgi verilir.
    Randevu almak için 0(212) 2261929 nolu telefonu arayabilirsiniz.

haftasonuda gidilebiliyor.
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    Tam anlamıyla konuyu hortlatmak olacak fakat çok uzun zamandır gitmek istediğim bir yer. Son durum hakkında bilginiz var mıdır ? H.sonu girmek için üyelikten fln bahsediliyor doğru olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamerconkarli

Tam anlamıyla konuyu hortlatmak olacak fakat çok uzun zamandır gitmek istediğim bir yer. Son durum hakkında bilginiz var mıdır ? H.sonu girmek için üyelikten fln bahsediliyor doğru olabilir mi ?

Açıkcası şuan durumunu bilmiyorum ama sanmıyorumki haftasonu almasınlar.Arayıp öğrenin

(212) 338 24 00
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    H.sonları için üyelik sistemi kalkmış çok şükür =)

H.sonları giriş 15 TL H.içi 5 TL Öğnreci indirimi varmış...

Fakat yiyecek içecek sokmak yasak çanta aranıyormuş hatta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamerconkarli

h.sonu girmeni tavsiye etmem çok kalabalık oluyor heryer gibi... imkanın varsa haftaiçi git huzur dolu kafanı dinle tek sorun işte içeri yiyecek sokmaya izin vermiyorlarki sonuna kadar haklılar sonuçta biz türk milletiyiz yediğimiz yemeği 10 metre ileride çöp kutusu olmasına rağmen çöpünü yere atıyoruz zaten yemek felan sokulmadığı için bu diğer bütün korulara nazaran tertemiz cidden tertemiz ama (aynı ilçedeki emirgan korusu örnek b*k götürüyor orayı)

• oksijeni bipe parayla sattiklari yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.