1- stretijiniz olmadan rastgale oynamayın bu forumda bazılarını göstereceğim sizlere ... asla ... örnek stareteji haftada 20 tl atıyorsanız bunu 4 e bölün ve salı ve perşembe günleri 2 şer kupon ve sistem 3-4 oynayın
2- iddaa yı 1 e 40 la 1 e 150 ile kazanamazsınız bunları unutun. yapacağınız kuponlar en fazla 1 e 8-9 vermeli, 10 u görmesin. sallamayı seviyorsanız süper loto oynayın.
3- sakın çok kazanmak için çok misli yapmayın, yatırdığınız para 15 tl yi geçmesin. az kazanın, kaybederseniz de çok üzülmeyin. herkes kaybedecek.
4- almanya da bielefeld, ispanya da betis, ingiltere de middlesbrough, fransa da psg e ve tabii ki italya da lazio ya(bu çok önemli) iddaa oynamayın.
5- en fazla 4 maç oynayın en güzeli 3 tür. fazlası sallamak olur ve sallamayı seviyorsanız loto oynayın :)
6- genel olarak türkiye ve fransa alt, ispnaya ve almanya üst için ideal liglerdir. italya alt görünümlü üst, hollanda üst görünümlü alt çı takımları barındırır, dikkat edin.
7- britanya da alt ligleri takip edin,patlayana kadar 8-10 maçlık müthiş seriler, güzel oranlar bulursunuz. örnek olarak: wolwes*, liecester, sheffield, st. johnstone, milton keynes dons gibi.
8- çok favori takımlar dışında kuponunuza 2 koymayın.
9- kuponda mutlaka alt, üst ve 1 olsun.
10- çeşitli ligleri takip edin. isviçre delikanlı ligdir, genelde üst biter. her programda meksika dan mutlaka 1,65 lik iki üç tane üst vardır onları bulun. (cruz azul, club america muhtemel)
11- türkiye alt liglerine, rusya ya hatta dandik liglerinde alt liglerine oynamaynın (norveç 2. sakın, iskoçya 2. sakın)
12- stareteji dışına kurallar dışına çıkmayın
13- istatistiklere bakın ama çok kapılmayın, ne demiş sir alex ferguson: "istatistik mini etek gibidir, çok şeyi gösteriri ama asıl görmeniz gerekeni göstermez."
14- şu takımın şu maçı var, bunun aklı burda, şu yorgun dönüyo demeyin, ne demiş jose mourinho: yorgunluğu asgari ücretle çalışıp evine yiyecek götürmeye çalışan baba hisseder, futbolcu yorulmaz" doğrudur. bilimsel olarak 2 gün dinlemeye yetmektedir.
15- az* nin maçları üst bitmez, düşük oranlara aldanmayın.
16- young boys yenilse de berabere de kalsa üst yapar. 7, 8 maçta bir patlar. onu bulmazsanız güvenebilirsiniz.
17- çok uzayan serilere güvenmeyin, kaybeder. doğaldır her takım yenilir.
18- o gün için programdan 10 tane filan güveneceğiniz maç ayırın, inceleyerek 4 e indirin.
19- emin olamıyorsanız mutlaka iki kupon yapın.
20- salı ve cumartesiyi tercih edin, program ne kadar kalabalıksa banko bulma şansınız o kadar artar.
21- maçlarınızın oranı 1.40 dan düşük 2.00 den yüksek olmasın. 1.40 ın altı değmez, 2.00 nin üstü tutmaz, riske etmeyin.
ben daha farklı oynuyorum kazanıyorum diyen varsa buyursun anlatsın sistemini ....
tesekkurler ellerine saglik kolay gelsin
tahminlerinizi yerinde buluyorum.artık yapmıyacakmısınız_?
Ek olarak büyük ve uluslararası olanlar hariç kupa ve hazırlık maçlarından uzak durulmalı.