Şimdi Ara

Bahşiş Verir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben vermedim zorla aldı şrfsz.ankara 7.caddede bi ufak bardak çaya 5 tl verdim de
  • Eğer bahşiş verilecek bir mekansa bende tutarın %10 u kadar bir bahşiş bırakırım. Bu ölçü gayet makul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 8 Temmuz 2008; 18:39:36 >
  • yüzde 10-15 veririm..maaş alıyorlar diyenler için söylüyorum aldıkları maaş 400 500 o bile değil belki de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: master1011

quote:

Orjinalden alıntı: lastson59

quote:

Orjinalden alıntı: ZUsupport

bahsis verceksen önce verceksin yahudiler gibi ki daha iyi hizmet yapılsın

imzaya bak

Avatarı da sakat.Komple sakat yahu.

• hayatta vermem
  • Kalite mekanlarda bahşiş veririm mesela kukla kebap yada yosun balıkevi var bu tür yerlerde bahşiş vermek gerekir çünkü birinci sınıf yerler
  • bu konuda arkadaşa katılıyorum...ufak tefek bahşişlerle işinizi daha iyi yaptırmanızı sağlayabilirsiniz..hem siz memnun olursunuz hemde karşınızdaki..

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Haklısın da kardeş vermeyince de sanki adama sövmüşsün gibi bakıyolar
    Ben genelde sanayiye gittiğimde bahşiş vermeye özen gösteriyorum. Bu önemli bir diyalogdur bence. Bahşiş olursa bir dahaki gittiğiniz ufak tefek şeyler için para ödemezsiniz. Ama size bir kere kıl olurlarsa her gittiğinizde sizi kazıklarlar Doğru mu, değil tabiki ama düzen böyle.

quote:

Orjinalden alıntı: Exxcrea

niye veriyim onlar yaptigi isin karsiligini zaten aliyorlar. bide bahsislerle zengin olucak oldu başka ?

• babamla gezersek mutlaka babam verir bahşişini ama biz öğrenciyiz yahu onlar biz geliyoz diye indirim yapıyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Haklısın da kardeş vermeyince de sanki adama sövmüşsün gibi bakıyolar
    Ben genelde sanayiye gittiğimde bahşiş vermeye özen gösteriyorum. Bu önemli bir diyalogdur bence. Bahşiş olursa bir dahaki gittiğiniz ufak tefek şeyler için para ödemezsiniz. Ama size bir kere kıl olurlarsa her gittiğinizde sizi kazıklarlar Doğru mu, değil tabiki ama düzen böyle.

quote:

Orjinalden alıntı: Exxcrea

niye veriyim onlar yaptigi isin karsiligini zaten aliyorlar. bide bahsislerle zengin olucak oldu başka ?

Nasıl bakarsa baksın. " Hadi kardeşim hayırlı işler" dedik mi biter mesele

• quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter

Siparişin %10'u kadarını bahşiş olarak veririm. Restorant tarzı yerlerde %15 olabiliyor. Tabi bu yanımdakine, bulunduğum ortama, sundukları servise göre değişiyor. Memnun kalmadığım yere bırakmam zaten.

+1
  • öğrenci adam bahşiş vermez
  • bahşişin fransızcası zaten rüşvet
  • Evet.
  • hizmetten memnun kaldiysam kesinlikle veririm ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.