hayır Galatasaray dışardan cemaat takımı oalrak anılmaya başlandıgı çin ünal aysal bundan rahatsız oldu , gezi parkını destekliyorum demesi emir sarigülü alması fatih altaylının zoruna gitti dedmek istedim
quote:
Orijinalden alıntı: orain
quote:
Orijinalden alıntı: acemi nefer
quote:
quote:
quote:
Yalaka adam heryerde yalaka cemaatçi Abdurrahim Albayrak ı savunucak tabi
Bunu da cemaate bağladın ya.Süper zeki çocuk.
ünal başkanın gündeme dair açıklamalarını yönetime emir sarıgülün girmesi tesadüf zaten yav he he.
hayır Galatasaray dışardan cemaat takımı oalrak anılmaya başlandıgı çin ünal aysal bundan rahatsız oldu , gezi parkını destekliyorum demesi emir sarigülü alması fatih altaylının zoruna gitti dedmek istedim
Eğer bunları demek istediysen direk yazsaydın ya.Biz FBI değiliz ki böyle şifreli bir mesajı anlayalım.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yalaka adam heryerde yalaka cemaatçi Abdurrahim Albayrak ı savunucak tabi
Bunu da cemaate bağladın ya.Süper zeki çocuk.
ünal başkanın gündeme dair açıklamalarını yönetime emir sarıgülün girmesi tesadüf zaten yav he he.
Eğer bunları demek istediysen direk yazsaydın ya.Biz FBI değiliz ki böyle şifreli bir mesajı anlayalım.
bizde forumda şifre verme derdine düştük paranoyaklaştık hocam son zamanlar :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme