quote:Orjinalden alıntı: HaDeS88 SIKTINIZ AMA TOPİCİ oldu buda bence geç kaldın dostum ... Gelmişsin :) açıldı demek hesabın
quote:Orjinalden alıntı: Greenleaf quote:Orjinalden alıntı: HaDeS88 SIKTINIZ AMA TOPİCİ oldu buda bence geç kaldın dostum ... Gelmişsin :) açıldı demek hesabın Evet dostum sagolsun arkadaŞ cook iyi biri ... allah razı olsun
ve işte en son mesajı ben atıyorum ve attım http://forum.donanimhaber.com/m_1537177/mpage_76/tm.htm bunun üstüne daha mesaj atılmaz
quote:Orjinalden alıntı: tylor ferrari sevmem elinizde başka ne vardı madem sewmiyon,nie benim almamı engelliyon kardeşimmmm
Kardeşim siz polisten korkmaz mısınız Polise saygı lütfen...şimdi reca ediyorum mesajlarınızı silin yoksa ben sileceğim...son kez sesleniyorum
belki bi tane porsche verirler quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: tylor ferrari sevmem elinizde başka ne vardı madem sewmiyon,nie benim almamı engelliyon kardeşimmmm
quote:Orjinalden alıntı: harami78 Al işte sonuncu benim ferrarimi isterim vaybe kafiyeli oldu:) YA BEN KİME DİYORUM ALLA ALLA