Şimdi Ara

Bakalım en iyi yalanı kim yazacak :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 lira garanti bankasına nakit avans borcum var. Öğrenciyim. Ödeyemiyorum Aileme nasıl bir yalan söylersem eğer bana hiç kızmadan yada tek laf etmeden borcu öderler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despero13 -- 5 Aralık 2009; 23:26:39 >

• Google' a sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRDoX -- 5 Aralık 2009; 23:45:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRDoX

Google' a sor.
    okul için lazım oldugunu söle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love3tc

Alıntıları Göster
    Perde parası de ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yalan niye söylüyosun ki?
    İlerde yüzüne çarpar yalanlar.
    Git doğruyu söyle.

Hem 300 YTlyi yerken aklın neredeydi?Ödemeyeceğın borcu almayacaksın .
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşların güya seni kaçırsın 400 tl fidye istesinler at önlerine 2 50lik
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya anne okula yeni kitap alınıcakmış çok önemli 100 lira kadar almazsam kalıcam valla
    al oğlum 150 lira der .1 ay yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU CENGCİLERE NE OLACAK
    3 yıl önce açıldı
    En son ne zaman ağladınız
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Benim babam beni kurtarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

quote:

Alıntıları Göster
    geçende arkadaşım büyük bi rahatsızlık geçirdi apar topar hastaneye kaldırdık üzerinde para yoktu bende nakit avans çekmek zorunda kaldım. arkadaşımın durumu iyi olmadığı içinde ondan geri isteyemedim..

Allahım affet bu yalan için

• quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

quote:

Alıntıları Göster
    Ödemeye gidiyordum gasp ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Ödemeye gidiyordum gasp ettiler.

Alıntıları Göster
    Matematik yazılısı için 300 Lira kağıt parası istiyorlar de hemen verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S Line

Matematik yazılısı için 300 Lira kağıt parası istiyorlar de hemen verirler.

Alıntıları Göster
    doğruyu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirey

doğruyu söyle

Alıntıları Göster
    geçen yolda gidiyorum üstüme bi hal geldi Alllllllllllaaaahh anne 100tL versene
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Alıntıları Göster
    babana de ki;
    "sarhoş iken bi kıza kaydım
    o halde kondom takmayı unutmusum başka zaman takardım ama işte sarhoş kafa nabarsın baba
    neyse kız hamileymiş cocuğu aldırcaz baba olarak sorumluluk benim tabi ondan 300 liracık lazım

sen de erkeksin erkeğin halinden anlarsın genç iken kırdığın cevizleri bizde biliyoruz eee kimin oğluyum be "
    De

parayı verir

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Alıntıları Göster
    Eve gelirken sokak köpekleri kovaladı kaçıp bi depoya girdim.İçeride barbut oynayan mezarcı amcalar vardı.Zar sallamadan çıkaman yiğen dediler.Mecbur oynadım hep kaybettim,hep kaybettim adamlar ya paran ya gençliğin dediler param yok dedim arkadan biri hem cüzdanı hem kaseyi yokladı cüzdanın içindeki kartı gördüler kimligimi alıp git nakit avans cek getir dediler mecbur kaldım, çaresizdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Eve gelirken sokak köpekleri kovaladı kaçıp bi depoya girdim.İçeride barbut oynayan mezarcı amcalar vardı.Zar sallamadan çıkaman yiğen dediler.Mecbur oynadım hep kaybettim,hep kaybettim adamlar ya paran ya gençliğin dediler param yok dedim arkadan biri hem cüzdanı hem kaseyi yokladı cüzdanın içindeki kartı gördüler kimligimi alıp git nakit avans cek getir dediler mecbur kaldım, çaresizdim...

Alıntıları Göster
    baba kız arkadsımla bulustum cart curt de rencide olmamak ıcın bişeyler ısmarladım de

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

baba kız arkadsımla bulustum cart curt de rencide olmamak ıcın bişeyler ısmarladım de

Alıntıları Göster
    Şöyle demelisin;

Baba üniversiteye başladığımdan beri çok değiştim. Birçok kızla yattım birinden çocuğum olacakmış kürtaj için para lazım, ayrıca kumarda çok para kaybettim para bulamazsam hayatım tehlikeye girer. Bir de üzülerek söylüyorum uyuşturucu bağımlısı oldum baba, ne olur affet beni herşeyi düzelteceğim.. Düzeltebilmem için gereken imkan senin göndereceğin 600 tlde baba.. Bunca yıl baktınız karşılık beklemeden ama bu sefer son artık ben düzgünce okulumu bitirip adam olacağım.

Baba tüm söylediklerim şakaydı sadece 300 tl gönderiver ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651

Şöyle demelisin;

Baba üniversiteye başladığımdan beri çok değiştim. Birçok kızla yattım birinden çocuğum olacakmış kürtaj için para lazım, ayrıca kumarda çok para kaybettim para bulamazsam hayatım tehlikeye girer. Bir de üzülerek söylüyorum uyuşturucu bağımlısı oldum baba, ne olur affet beni herşeyi düzelteceğim.. Düzeltebilmem için gereken imkan senin göndereceğin 600 tlde baba.. Bunca yıl baktınız karşılık beklemeden ama bu sefer son artık ben düzgünce okulumu bitirip adam olacağım.

Baba tüm söylediklerim şakaydı sadece 300 tl gönderiver ya...

Alıntıları Göster
    şöle de babana baba biliyomusun vakti evvelinde bill gates bir chip almak için arkdaşlarından borç almış işde o bill gates şimdi dünyanın en zengin adamı bende arkdaşlarımdan borç aldım bi zahmet bana para versene

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

şöle de babana baba biliyomusun vakti evvelinde bill gates bir chip almak için arkdaşlarından borç almış işde o bill gates şimdi dünyanın en zengin adamı bende arkdaşlarımdan borç aldım bi zahmet bana para versene

Alıntıları Göster
    Baba anne size mükemmel bir haberim var, yaz okulunu kazandım yalnız gidebilmem için 300 tl gerekiyormuş.

Hem para için hemde eğer okuduğun yerde yaz okulu uygulaması varsa bedavadan derslerden kalma hakkı da kazanırsın. =)

Edit: Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neccko -- 6 Aralık 2009; 0:27:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neccko

Baba anne size mükemmel bir haberim var, yaz okulunu kazandım yalnız gidebilmem için 300 tl gerekiyormuş.

Hem para için hemde eğer okuduğun yerde yaz okulu uygulaması varsa bedavadan derslerden kalma hakkı da kazanırsın. =)

Edit: Edit

Alıntıları Göster
    sadece ama sadece doğruyu soyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.