Şimdi Ara

BAKALIM YAPABİLECEK MİSİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya sen kağıdı aldın mı?Önce arabanın tavanından kağıdı alıp dediği kablolar hariç bütün kabloları kescen.Sora bagajdan aldığın anahtarı hani şifre yazan yer varya kırmızı ile yuvarlak içine almışlar orada anahtar yeri var oraya sokcan.Araba çalışcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioka -- 11 Şubat 2007; 14:38:33 >
  • Abi yaptımda anahtar girmiyo ..Bu arada rekorlar kitabı için Stormthehouse'u yazın ;) :D ..
  • Ok ben sana ss ile anlatiim en iisi.Birazcık bekle ama...
  • ok saol
  • tamam abi araba çalıştı mavi kabloya band takmayı unutmuşum .. da çıkamadım arabadan :D ..

Edit:Çıktım şimdi :D ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverOne -- 11 Şubat 2007; 14:47:13 >
  • bagajdan nasıl çıkıcaz
  • önce arabayı çalıştırıcaksın.Sorada arabanın alt tarafındaki bagaj kapısını açma tuşuna basıcaksın.
  • iLk başta çok vaktimi aldı !

Ama bir defa yaptıktan sonra Sonuç Aşağıda !

BAKALIM YAPABİLECEK MİSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pessimist ! -- 12 Şubat 2007; 19:22:27 >
  • Biliom daha sonra arabanın altında trunk diye bir tuş var ona bascvan ve bagajdan çıkcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: acrobatuu

Biliom daha sonra arabanın altında trunk diye bir tuş var ona bascvan ve bagajdan çıkcan

• cok zor
  • En başından yazıyorum.İlk önce tornavido ve feneri alın sonra anahtarla çivilerle kaplı bi yer göreceksiniz oraaçın oradan pil we bant alacaksınız sonra pilin üzerine tıklayın sonra fenerin üzerine tıklayın.Arkada koltuk war oradan falçatayı alın.Tavana tıklayın.Falçatayla kağıdı alın.Diraksiyonun altında bir yer war oraya tıklayın ve tornavidaylo orayı açın.Kağıtta görünen renklere tıklayın ve orayı bantlayın.En arka koltuya gidin ve falçayatla koltuğun yanındaki ipleri kesin.Sonra şifreye E40 yazın ve bagaja girin.Fenerle bagajın içini aydınlatın ve tornavidayla kırık olan yeri kırın ve anahtarı alın.Hız panelinin oraya tıklayın we bagajdan aldığınız anahtarı oraya sokun sonra kabloları kestiğiniz yere gidin ve sarı bir yer war oraya tıklayın.Bagaj açılacak.Bagajın oraya gidn ve bagaj kapağını açın.Oyun bitecek
  • oyun güzelcidden sardı bayaaaa
  • bagajı nasıl aydınlatıoz fenerle olmuyo
  • bitirene helal olsun beeeeeeeeeee

• arkadaşlar kablolar nasıl bantlanıyo?
  • bantı alıp kabloların üstüne tıklayınca...
  • ben bunu daha öncede oynamıştım bi türlü çıkamadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.