Şimdi Ara

Bakan Demircan: 2023 yılında pratisyen hekim açığımız kalmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Zırlama ülkedeki eğitim sistemi çöp.

Bir sağlık sorunu için 10 tane uzmana gittim yarısı devlet yarısı özelde, bir halt çözemediler. Sizin bir branşın başkanlarından biri akrabam, ankara tıp'ta iyi bir proftan randevu ayarladı. göz ardı edilen bir şeyi buldu, doğru teşhisi koyup 2 ayda sorunu çözdü.

Top tıplardaki proflar kaliteli yalan yok ama diğerleri o kaliteye yaklaşamıyor.

giden gitsin almanya'ya

mühendislik desen daha beter durumda. En iyiler ülkede kalmıyor, mevcut hükümet onları ülkede tutamaz, bir ara tersine beyin göçü vardı, o da bitti. malum araç ve damat şirketi ile propaganda yapılıyorBakan Demircan: 2023 yılında pratisyen hekim açığımız kalmayacak 

Ülkeye salladığım yok benden daha Türkçü olamazsınBakan Demircan: 2023 yılında pratisyen hekim açığımız kalmayacak  Amma ve lakin bizim milletin iyi olduğu tek şey sahtekarlık. Ne sporda, ne bilimde ne de teknolojide vasat bile değiliz.

Atatürk aydınlanmayı sağlayamaya çalıştı ama ömrü vefa etmedi. millet ileriye gidiyor biz vahabileri örnek alıyoruz. Şeriat gelsin, kadınlar şöyle yapsın böyle yapsın tarzı boş şeylerle uğraşıyorlar %52 sağ olsun bu ülkeden hiçbir halt olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 21 Eylül 2023; 20:3:56 >

• niye en iyilerle karşılaştırıyorsun biz gelişmekte olan bir ülkeyiz gelişmekte olan ülkeler içinde kıyaslasan keşke

ve niye en iyisini ya da en iyilerle kıyas yapmaya çalışıyorsunuz? dünyadaki en süper ülke falan değiliz zaten

Bakan Demircan: 2023 yılında pratisyen hekim açığımız kalmayacak 

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Türkiye gelişmiyor aksine bu gerici zihniyet yüzünden daha da geriye gidiyor. Son 5 yıldır milletin yurt dışına gitme istediğindeki artışın sebebi sadece ekonomi ile ilgili değil. Aksine bizimkisi gibi gelişmemiş ülkelerde aklını kullanırsan iyi para kazanmak daha kolay.

Elin ülkeleri bilim ve teknolojide gelişirken biz siyasal islam zırvaları duyuyoruz. Karma eğitim caiz değil, şeriat gelsin, anayasanın ilk 3 maddesi gözden geçirilebilir, dindar ve kindar bir nesil yetiştireceğiz vs. gibi şeylerden başka bir şey düşünmeyen bir zihniyet ile bu ülke ne eğitimde ne de diğer konularda bir yere gelebilir. Ülkede liyakatsizlik, adaletsizlik almış başını gitmiş.

böyle giderse 10-15 seneye 3. dünya ülkesi olur çıkarız

her şeyi siyasete bağlamayın diyecek olacak. şu an bu durumda olmamızın sebebi tamamen siyasi ve kötü yönetim yüzünden oldu. Neyse her koyun kendi bacağından asılır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.