Şimdi Ara

Bakan Koca'dan açıklama: Maske zorunluluğu kalktı! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
11.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan sağıroğlu "tiplemesini" bilmeyenler vizyonsuzmuş.
    İyi o zaman, kahtalı Mıçı'yı bilmeyenler de vizyonsuz.
    Her türlü ıvır zıvır tiplemeyi bilmek zorunda mıyız?
    Boş insanın vizyon ölçme kriterine bakın hele.

Gerçek sinan sağıroğlu tiplemesi komik mi bilmem ama, burada aynı isimle takılan ve "insanı bilgiliymiş gibi gösteren cümleler" kurmaya çalışan zevat çok komik.

DH tarihindeki efsaneler arasına katılmaya adaysın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows95 kullanıcısına yanıt
    Sinan Sağıroğlu, Şahan Gökbakar kliplerinden birindeki tiplerden biriymiş.

Onu bilmeyen "vizyonsuz" oluyor. :) Aşı destekçisinin vizyon anlayışı :)

Bu arada Kahtalı Mıçı ironisi de iyi oturmuş :)

• Niye kalktıkı virüsle anlaşmamı imzaladınızda kaldırdınız, ben zaten senide, maskeyide takmıyordumki sen izin verince maske takmayayım..

• Çok beğendim sen maske takma kardeşim hak veriyorum ben sana.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya beyler sakin.

Kimse size maske takmayın demiyor, takmak isteyen istediği kadar takabilir.

Yeter ki bize karışmayın. Biz sağlıklı insanlarız, gerek yok maske takmamıza.

Ha hastasından , ateşin- öksürüğün vardır maske takılır kapalı ortamda ona bir şey dediğimiz yok.

Ancak me yazıkki bu fake pandemi çıktıktan beri bir sürü farklı tipte maske çıktı. Ben sanmıyorum ki onlar usulüne uygun maskeler olsun. Dikkat etmekte fayda var.

Her neyse , bana dışarıda araba çarpıp ölme ihtimalim , bu gripten ölme ihtimalimden daha fazla

Ben çıkıp diyor muyum kimse araba kullanmasın .

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Dalga mı geçiyorsunuz?

İstatistikler ve rakamlar üzerinden tartışalım diyorum gelen cevap "amacınız tartışmak değil"

Yaptığını 2. sınıf politikacılar yapar cevap veremediklerinde.

Tekrar soruyorum: VERİ İLE KONUŞUR MUSUN LÜTFEN?

Çok mu şey istiyorum?

Kısır tartışmalara girmeden rakamlarla, istatistiki bilgiler ile cevap ver. tabi verebiliyorsan...

• Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

Grip yüzünden ölüm yıllardır oluyor. Tek sorun bunun rebranding ( yeniden isimlendirip marka yaratma) ile insanlara kovid olarak satılması.

Mevsimsel gripten 650 bin kişi ölür diyen DSÖ. Grip salgını değil, mevsimsel grip tanımını kullanmışlar.

Eğer siz gribal belirti gösteren göstermeyen herkesi test etmeye kalkarsanız gripten 4-5 kat fazla ölüm gösterirsiniz. Bunun üzerine bir de (bence iyi niyetli kesinlikle değil) herkese aynı tedavi yöntemini dayarsanız aşırı ölümlere sebep olursunuz.

En basit örneği entübasyon. Entübasyon özellikle 2020'nin başlarında aşırı uygulandı. Medya, entübasyon cihazları yok çığırtkanlığı yaptı. Peki medya sizlere entübe edilenlerin ölüm oranlarından hiç bahsetti mi?

Millete günde 16 doz başlatılan ilaç konusuna hiç girmiyorum.

İnsanlara D vitamininin fazlası ölümcül diyen M.Ceyhan'a sormak lazım, D vitamini fazlalığından kaç kişi öldü, eksikliğinden kaç kişi öldü diye..

Bütün bu yanlışlar özellikle yapıldı: İnsanlar korksun ve tek çare olarak üreticilerin sorumluluk almaktan kaçtığı aşıyı kabul etsinler diye.

Bakan Koca'dan açıklama: Maske zorunluluğu kalktı!

• Şu forumdaki "absurd olan trolluk" forumun kalitesini düşürüyor.

• Bunların zihniyetine uyup yaşamaya çalışırsak yaşayamayız ben maske takmaya devam edeceğim. Bunlar tak dediği için takmadım çıkar dediklerinde de çıkartmam... Virüs hala kol geziyor... Bu zamana kadar kendi tedbirlerimle hasta olmadım bundan sonra da olmadan atlatmayı düşünüyorum bu süreci... Kim ne yaparsa kendine yapar

• Aşı oldunuz mu?

• nucro kullanıcısına yanıt

Verileri koyup üstüne yorum yapmayacaksın, verilerden bir sonuç çıkarmayacaksın öyle mi?

Olayları, verileri çarpıtıp sonra "VERİLER" demek şu an yaptığın gibi farklı amaçlar için yapılacak bir şey.

Seninle daha önce defalarca düzgün, mantıklı şekilde tartışmayı denedim ve sonuçta hep aynı şeyi yaptın. Şimdi farklı davranacağına nasıl inanayım?

Mesela amacın düzgün olsa şu mesajını "tabi verebiliyorsan..." diye bitirmezdin.

Bakış açın, ön yargın ve başkalarını cahil görmen değişmediği sürece böyle davranacaksın.

• Yurtdışında oldum Türkiyede olmadım

• BJK kullanıcısına yanıt
    :)

Hala yazıyorsun :)

Hangi verileri üst üste koydun, ne olur paylaş ve benimle veriler üzerinden tartış..

"Verebiliyorsan" demişim çünkü kaliteli bir tartışma olsun istiyorum..ama ne yazık ki veremiyorsun..

• nucro kullanıcısına yanıt

Bak dediklerimi gene anlamamazlıktan geliyorsun. Şimdi bunu kasıtlı yapmıyorsan sorun başka olmalı :)

Kaliteli tartışma olsun diye "tabi verebiliyorsan..." demişsin güya:)

3-4 kişi olarak bölümde tek yaptığınız, yapabildiğiniz bu işte. Keşke düzgünce tartışabilseniz, ön yargılarınız olmasa, sabit fikirleriniz olmasa.

• Eskiden ne güzel yeni yeni varyantlar çıkardı.

Alfa
    Beta
    Gama
    Delta
    Hint varyantı
    Omicron

Hadi kabul edelim iyi dalga geçtiler

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Medyada gördüğü hernese lapin gibi atlayanlarla, bilim medyası ne derse doğrudur diyen entellerle iyi dalga geçtiler :)

Verilerle konuşamadığın için seni bloklamak zorunda kalıyorum. Kusura bakma boş geyiklere harcayacak vaktim yok.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.