|
Bakan Koca'dan çok tartışılacak PCR testi kararı (3. sayfa)
-
-
"Sürüyü covid kapacak, buradaki sürüde İnsan ırkı oluyor.hepimize geçmiş olsun, yaşarsak bünye sağlammış deriz."
-
Hayır. En az 2 doz aşılı olmayan ve 2. doz aşısından itibaren 14 gün geçmeyenler, belirtisiz olsalar bile en geç 72 saatlik negatif test sonucunu ibraz etmeye devam edecek.
3. ve daha sonraki doz aşılarını olanların ise belirti göstermedikçe test yaptırmaları kabul edilmeyecek.
-
Salgını gündemden çıkarmak değil bu resmen vaka sayılarını patlatmaya davetiye çıkarmaktır. Pozitif kişi 7 gün karantina sonunda tekrar test yaptırmaksızın kafasına göre karantinadan nasıl çıkabilir ?
-
Grip gibi olduysa günlük vaka sayısı açıklamayı bırakmaları gerekiyor.
-
Giden gider kalan sahalar bizimdir moduna girdik galiba. İlk kim giderse Şimdiden Allah rahmet eylesin. 👻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgi için teşekkürler.
Uçak tren otobüs için durum nedir anlamadım, aşılı değilse pcr olmadan binebiliyor muyuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir karar varsa zaten hukuksuzdur, vermeyin, işlem yaparlarsa hukuki yollara başvurun. Bir sürü kazanılmış dava var, twitter üzerinden dava sonuçları açıklayan sayfalar var inceleyebilirsiniz. Amiriniz birisini görse istemekten vazgeçer zaten. Çünkü temel insan haklarına aykırı.
Ayrıca metne bakılırsa: Bilim Kurulumuz gelişmiş ülkelerde uygulanan kuralları, hastalığın ulaştığı yaygınlık seviyesini de dikkate alarak tarama amaçlı ve temaslı kişilerde PCR testi zorunluluğunu kaldırmıştır. Bundan böyle PCR testi yalnızca semptom gösteren kişilere yapılacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 12 Ocak 2022; 23:17:43 > -
Muz cumhuriyetinde sıradan bir gün
-
Yani haklısın ancak her ne kadar 657 ye de tabi olsak idarenin disiplin soruşturması hakkı mevcut.
zırt pırt test yaptırmak ≠ sağlığı korumak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Semptom göstermiyorsa aşısız kişiler de binebilmeli bence. Örneğin bende bırakın öksürük ateşi, yıllardır başağrısı bile yok. Nitekim cok sağlıklı olmama ragmen Covid dönemi boyunca ş.arası otobüse binmedim. Bir otobüse atlayıp artık biraz gezeyim diyorum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erkan Trükten 🇹🇷twitter“PCR genelgesi FİİLEN DÜŞMÜŞTÜR. Avukatım @av_zaferege aracılığı ile açtığım davadan sonra aşağıda gördüğünüz üzere Sağlık Bakanlığı'nın 10 gün içerisinde "zorunlu PCR testi uygulamasına ilişkin olarak alınmış bir kararı olup olmadığına dair" cevap vermedi istenmişti. PCR kalktı.”https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1481332306438770698/photo/1
Erkan Trükten Yargıya taşımış olayı Sağlık bakanlığı keyfinden kaldırmadı Danıştayın kararı sonrası mecburi kaldırdı görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 13 Ocak 2022; 2:40:13 > -
Böyle bir zorunluluk mu vardı, eylülde corona olduk, oğlum okuldan getirdi, sadece bana bulaştı ama kimse eve gelip eşime nasılsınız diye sormadı, temaslı olduğumuz halde test yapmadı, ilacı bile sepetle aldık camdan, zaten yapılmayan bir uygulamaydı.
-
Birincisi kıçım ağrıyor diyeni hemen teste göndermeyip en azından muayene edecekler bu çok iyi
İkincisi bakanlık sürü bağışıklığına geçti ne haliniz varsa görün demek istemeiş bu kötü.
Zaten vaka sayıları ilk günkü gibi yalan. Tabloyu doldurmamak ve bitmiş ekonomiye vurmamak için yani kapanma olmaması için yeni bir yokuştan aşağı yuvarlanıyoruz. Yoksa Şubat ayı gibi kapanma gelecekti. Bütün ülke hasta şuan.
-
hekim misin hocam ?
değilsen lütfen saçma sapan kafandan atma !
ben pcr onayı yapıyorum , mikrobiyoloji uzmanıyım.
hekimsen ona göre gel tartışalım , değilsen sus , çünkü bu karar çok doğru bir karar.
hem şahsi fikrim , hem de hekim gruplarımızda çoktaNdır konuştuğumuz bir konu.
LÜTFEN BİLGİ KIRINTILARINIZA GÖRE YORUM YAPIP PROFESÖR EDASIYLA KAFANIZDAN ATMAYIN !!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X