|
Bildirim
16 ve daha düşük yaşta olup zorla illegal olarak evlendirilen zavallı kız çocuklarına da dikkat etsinler. Özellikle din kardeşimiz Suriyelilerde pedofili olayları çok yaygın. Suratından çocuk olduğu belli olan beyaz tülbentli Suriyeli anneleri görüyorum Mersin’de
|
Bu senin ve senin gibilerinin pedofili karşıtlarını şeytanlaştırmak için uydurduğunuz hastalıklı ve çarpık bir yalan. Hiçbir geçerliliği, doğruluğu yok. Senin görmüş olduğun birşey yok. Zaten “ çağdaş mağdaş “ diyerek zihniyetini ortaya koymuşsun sanki çağdaşlık kötü birşey gibi.
Benim söylediğim çocuk gelinler, çocuk yaştaki çocukların evlilik mazareti ile tecavüze uğrayıp hamile kalmaları ise gayet gerçek. |
Sizinde istifa etmeniz zorunlu hale geldi ama etmiyorsunuz :)
|
16 yaş altı kadın görünümlü kız çocukları sokaklarda erkek arkadaşlarıyla her türlü haltı yiyorlar. Hele tenha yerlerde neler yapıyorlar. Evlenince gözünüze batıyor ama bu şekilde "çağdaş" ilişkiler yaşayınca dikkatinizi çekmiyor sanırım. Ben her ikisine de karşıyım.
Evlenmeden ne halt edersen et ahlaksızlığı ile kız çocuklarımız serserilerin oyuncağı oldu. Buna da yasak getirilmeli. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
discord zaten aylardır kapalı sırada steam var demek muhtemelen 16 yaş ve altı için komple veya bir sistem bulup kısmi olarak kapatacaklar önerim dandik vpnler kullanmayın, nord tavsiye ederim daha ucuz bir alternatif olarak belki kaspersky olabilir bu tarz şeyler bu yaş kitlesini çok daha asi olmaya ve radikal şeyler yapmaya itecek ters tepecek nefreti arttıracak daha vatandaşların verilerini güvende tutamayan bakanlardan ve yönetimden sözde "çocuklarımız çok değerli" açıklamaları :D |
Erken seçim hemen seçim! |
Zina yapıp her haltı yerlerse çağdaş ve laik derler ama evlenince gerici yobaz olurlar. Vallahi bıktık bunların zihniyetinin hala alıcısı var ona yanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|