|
Bakan Varank'tan Volkswagen açıklaması: 'Biz değil, onlar kaybeder' (3. sayfa)
-
-
İsterse MIT'den mezun olsun... sen zihniyete bak.. badem bıyık yakıştırmam ondan.. 20 yıldır hala anlayamazdınız badem bıyıkların zihniyetini hala atıp tutuyorsun ? ben mi malım körü körüne tapan sizler mi ?
Eminim VW pkk için vazgeçmiştir yatırım yapmaktan, yoksa ülkenin ekonomi, adalet ve siyasi alanlarındaki belirsiz ve istikrarsızlıkla alakası yokturdur.
Yıllardır yerli araç haberleri ile bir tarafı işen sizler sağ olsun, iki kişi çalışmamıza rağmen alamıyoruz o sesi "tok çıkan" arabayı. Ama ne idigü belirsiz yandaş ve yandaşların evlatları milyonluk araçla fink atıyor...
Milli gururmuş, ülkenin bütün değerleri peşkeş çekilirken neredeydi milli gururun ?
Yazıp yazıp siliyorum.. Havanda su dövmek bu zihniyete laf anlatmak !
-
Bu ülkede en cok satan 3. Marka olacaksin ulkeye yatirim yapmiyacksin ozman git baska ulkede sat arabalarini bizim ne kaybimiz olacak tok kapi eksigimiz olur sadece??
-
Bu açıklamayı yapan bir ülkenin biz kaybetmeyiz VW kaybeder demesi manidar
-
Hadi Lan Ordan... Onlar Kaybedermiş... Ciğerci Önündeki Kedi Gibi...
-
Mekatronik,dsg,emisyon üç acı kaybımız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzak durmak lazım almanya bizim düsmanlarımızla herzaman dostluk yapmıstır japon arabalarına agırlık verelim honda toyota gibi almayalımda görsünler arabalarını
-
yazık kafana, ülkenin içinde bulunduğu durumu göremeyecek kadar körsün
-
Git wv.İnan ağlayarak geri döneceksin çünkü Türk insanı bu markayı seviyor keşke biraz da dürüst olsalar öyle eksoz gazını emisyonu çok şey kaybettirdi bu almana
-
Hadi bunlar böyle yapıyor. Devlet ne yapıyor?
Vwnin hala araç satmasına izin veriyor. Alman Tüvtürkün düzenli soygununa izin veriyor. Dizel skandalına ceza kesmiyorsun.
Yeminle rezillik Türkiye de yaşamak. Herkese utandırıyorlar insanı. Rezalet, rezalet, rezalet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim insanımıza her şey müstehak, continental denen aşağılık firma ülkemizi sildi dünya haritasından, hala continental tavsiyesi kaynıyor forum.
Pkk sevici VW alman devletinin korkusundan yatırımı çekti VW ciler, hala anası babası gibi savunuyor bunları, yarın VW batacak olsa, batan Bank Asyayı kurtarmaya çalışan Fetöcüler gibi varını yoğunu yatırır bu kafa.
-
Hocam, 2017 yılında Hollanda'yı protesto etmiş miydiniz?
-
2017 yılında Hollanda'nın protesto edilecek bir şey yaptığını düşünmüyorum! Kendi ülkenizde uyguladığınız yasakları başkalarının ülkelerinde uygulamaya çalışmak bizim hatamızdı.
-
kesin VW kaybetmiştir :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: cormenHocam, 2017 yılında Hollanda'yı protesto etmiş miydiniz?
bi portakalı soyup iki gün yememiştim, bi diğerini soymadan ısırıp bırakmıştım. protest bi ruhum var napim
-
Tamam
-
Sana soran olmamıştı ama iyi etmişsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cormenSana soran olmamıştı ama iyi etmişsin.
forum burası. sorduğum cevaplasın diyosan watsap kullan.
-
Tamam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X