Benim sorunum şöle +8 itemler +1 rebirtli itemler yanmıyo benim bilgisayarda.int cafeye gidom orda yanıo.bu sorun ne oyunu eksik mi yükledim.şimdiden teşekürler
yüklemekte oldugun cd nn içinde item klasörü eksik olabilir .. bastan download yap .. düzelicegine inanıorumm
oyunu sil tekrar yükle yada orjinal item klasörünü bul seninkiyle değiştir...
yok ya.cd'den yüklemedim.siteden yükledim
heryerde Öle Parlamaz Yemek Vercesin Bilgisayar Hızlı Olcak Yaww
Çaktırmayın
quote:
Orjinalden alıntı: Paptor_İsterim
heryerde Öle Parlamaz Yemek Vercesin Bilgisayar Hızlı Olcak Yaww
Çaktırmayın
çaktım bile...
Ekran kartı eğer güçsüz se oyun daha hızlı çalışsın diye bilgisayar bu özelliği otomatik kapatıyor. Oyundayken f10 a basıp options/grapich bölümünden düzeltebilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: yilmazeest
Ekran kartı eğer güçsüz se oyun daha hızlı çalışsın diye bilgisayar bu özelliği otomatik kapatıyor. Oyundayken f10 a basıp options/grapich bölümünden düzeltebilirsiniz
agır abi
1 ton çekiyor
esprilere gel
oyun ayarlarindan duzeltiliyo su an oyunu bilgisayarimdan sildigim icin tam tarif edemiyorum ama oyunu silip yuklemene gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: magician43
Benim sorunum şöle +8 itemler +1 rebirtli itemler yanmıyo benim bilgisayarda.int cafeye gidom orda yanıo.bu sorun ne oyunu eksik mi yükledim.şimdiden teşekürler
bak oyuna gir f10 a bas options de sol tarfadaki sekmelerden grafik options de weapon effect in yanındaki kutucuğu içaretle sonra sağ alttan save options de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme