Şimdi Ara

Bakarmısınız... İphone Browser--->İtouch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben birkaç oyunu iphone browser'den attım installaous'tan downloads klasöründen kurmaya kalktım fakat hiç biri kurulmuyor

ihusky
    pull my finger
    mafia wars 170 points reward
    adam asmaca
    varmısın yokmusun

hiç biri kurulmuyor daha önce bu sorun yoktu
    napmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sro_Mert -- 26 Temmuz 2009; 13:52:50 >

• aynı şey bana da oldu,daha önce sorun olmuyordu,dün 4 oyun kurmaya çalıştım,kurulmadı.ben de oyunlar bozuk sandım ama senin yazını da görünce ortada bir sorun var diyebilirim
  • verdiği hata nedir?
  • Öyle uğraşmayın. Cydia'dan AppSync 3.0 kurun. Sonra iTunestan atın.
  • şimdiye kadar sorun yoktu çok rahattı,sorun şu ki,eskisi gibi app kurmaya çalışınca kurulmuyor,saçma bişey ama öle,lonely sen nasıl atıyosun öle bi anlatsana.
  • Cydiadan AppSync 3.0 kuruyorsun iPoda. Sonra PCye indirdiğin uygulamaları sürükleyip iTunesun uygulama kısmına atıyorsun. Sync dediğinde sorunsuz şekilde iPoda yüklüyor.
  • istediğimi yükleyebiliyormuyum yoksa tüm programları oraya mı atmam lazım?diğerleri gitmesin?
  • iTunes'a sürüklediğin oyunlar iTunesta görünür normal free indirmiş gibi istediğini yüklersin.
  • zaman bulsam bi;halen daha deneyecem;bilgiler için saol
  • çok saol lonely_man hem bana hemde gkhns arkadaşımıza yardım ettin bari istanbul'a dönünce bir denemek gerekir çok saol
  • Önemli değil dostlar.
  • dostum bu sadece 3.0 ile çalışıyor sanırım
  • installous-->settings-->dirty seçilince sorun düzeldi.
  • Sen 2.2.1'de isen miPatch midir öyle bişey var PCden direk atmak için.
  • hallettim dostum saol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.