arkadaşlar konu başlıklarını geziyorum geziyorum bi türlü bulamadım bana 7/24 kesintisiz ve sunucu üstüne kurulmuş muonline server lazım fazla zor kasılmayan falan işte bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim eger konu kitlenirse özel mesaj atın lütfen.... konuyu kitleyen mod arkadaşımda başlık verirse sevinirim herkese hayırlı günler. selamlar.
Serverimiz dedicated degil ama 7/24 online. Bekleriz.
Bizim serverdaki char adi zaten Energy ... Demek memnun degil...napalim kader utansın...
valla süper server tavsiye ederim ama bkmatrixden gına geldi güç gösterisi falan ypıyor ama server tekkelimeyle müthiş....
quote:
Orjinalden alıntı: cigaraech
quote:
Orjinalden alıntı: ?AkRep?
quote:
Orjinalden alıntı: Anumis
quote:
arkadaşlar konu başlıklarını geziyorum geziyorum bi türlü bulamadım bana 7/24 kesintisiz ve sunucu üstüne kurulmuş muonline server lazım fazla zor kasılmayan falan işte bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim eger konu kitlenirse özel mesaj atın lütfen.... konuyu kitleyen mod arkadaşımda başlık verirse sevinirim herkese hayırlı günler. selamlar.
Bizim serverdaki char adi zaten Energy ... Demek memnun degil...napalim kader utansın...
valla süper server tavsiye ederim ama bkmatrixden gına geldi güç gösterisi falan ypıyor ama server tekkelimeyle müthiş....
o konuya aciklik getirecez telaşa gerk yok
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ?AkRep?
quote:
Orjinalden alıntı: Anumis
quote:
Gereken yapıldı zaten...
@HaCKToR01 Gözümsün Tek o kasmıyor post bende kasıyorum şikayeti olan varsa düzgünce bir kağıt üstüne yazsın, çok iyi bir şekilde katlasın, pantolonunu indirsin uygun bir yerine sokmasın cebine koysun Admin ve Moderatör varken ahkam kesmesin kimse
quote:
Orjinalden alıntı: KarizmA
@HaCKToR01 Gözümsün Tek o kasmıyor post bende kasıyorum şikayeti olan varsa düzgünce bir kağıt üstüne yazsın, çok iyi bir şekilde katlasın, pantolonunu indirsin uygun bir yerine sokmasın cebine koysun Admin ve Moderatör varken ahkam kesmesin kimse
Hacı bu arada Sen Post Kasıyon Kasion Geri siliyosun Mesajları Binbaşı lığını Göremiyecez heralde
quote:
Orjinalden alıntı: | Uqur |
quote:
Hacı bu arada Sen Post Kasıyon Kasion Geri siliyosun Mesajları Binbaşı lığını Göremiyecez heralde
Dalgınlığıma denk gelmiştir haci yoksa silmem
ortam ucmus^^
quote:
Orjinalden alıntı: Pro3gy
ortam ucmus^^
Gel birlikte uçalım
Beni de Uçurun Ama Havaya
quote:
quote:
ortam ucmus^^
Gel birlikte uçalım
Yaglimi ? yoksa Yagsizmi AtesLimi atessizmi ?
hangisiyLe ucucaz sentetikmi tutunmu
quote:
quote:
quote:
ortam ucmus^^
Gel birlikte uçalım
Yaglimi ? yoksa Yagsizmi AtesLimi atessizmi ?
hangisiyLe ucucaz sentetikmi tutunmu
Sentetik'e karşıyım Kuru'nun yanında Yaş'a gerek yok
konu nerden nereye gelmiş yine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme