Şimdi Ara

BAKARSANIZ SEVİNİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDASLAR BEN BAZI ARKADASLARIM VAR BIR TURLU BU LIKOR GOREVINI YAPAMADILAR BENDE KENDIM YAPMADIGIM ICIN TAM OLARAK BILMIYORUM BU ADAMI SARHOS ETMEK ICIN ICKILERI VERME SIRASI VAR DIYORLAR BU SIRAYI BILEN VARMI YARDIM EDEN OLUSA COK SEVINIRIM HATTA GOREV KISMINADA EKLENIRSA DIYER ARKADASLARDA BAKARKEN O SIRAYI UYGULAR TESEKKURLER

• Arkadaş belli bir sıra yok.Herkesin orada gözünden kaçan şey su.Orda muhabbete başlarken sana diyor ki;
    Bana şu içkileri sıra ile ver bakayım diyor.O listeyi not al.Ve ona göre ver.Sarhoş olacaktır.Belki bir de yada ikide.Kısaca bu görevde içki sırasını size veriyor zaten.Yoksa değişken bir konfigürasyon olsa bulmamız imkansız olurdu.Panik yapmayın ve listeyi not alın hepsi bu.
  • TESEKKURLER BI DE SIRASIYLA VERMEYE CALISALIM ISALLAH OLUR BU GOREVDE COK SORUN YASANIYOR BUNA GOREVLER LISTESINDE BIR ACIKLIK GETIRMEK LAZIM BU GOREVDE COK IYI SEP VERIYOR ES GECILECEK BIR GOREV DEGIL YANI TESEKKURLER HERKEZE
  • questlerde en iyi sp veren ve en salak quest(bence)...olcayim bilsem yapıcam ama benimkini de başka bir arkadas yapmıstı...
  • @düş_man
    Kardeş bak yukarıda cevap yazılmış, okursan sende bilenlerin tarafına geçersin.Durma orda oku, geç bilenler arasına kalma oralarda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

@düş_man
    Kardeş bak yukarıda cevap yazılmış, okursan sende bilenlerin tarafına geçersin.Durma orda oku, geç bilenler arasına kalma oralarda...

bilenlerin tarafındayim....what is the matrix ulen?
  • hamıdo kardes aksam muhabbet ederız bu gorev konusunda mutlaka gek seriflerde olacagız her keze tesekkurler
  • lwl kac gorevi o merak ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.