Şimdi Ara

BAKARSANIZ SEVİNİRİM..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivar -- 20 Nisan 2016; 17:25:57 >

• isterse senin telefonu kilitleyebilir, içindeki verileri silebilir, haritadan istediği zaman yerini görebilir.
    android cihaz yöneticisinin özellikleri bunlar.
    kendimden biliyorum, benim köyüm en az 15-20 ayrı cihazda yüklü. arkadaşlarımın telefon tablet ya da bluestacks hesaplarında.
    android yöneticisine girdiğimde bütün kayıtlı cihazlar görünür ve onları yönetebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama o kişinin hesabının oyunla olan bağlantısını kesip o hesabı cihazımdan kaldırdım.Daha sonra kendi hesabımı bağladım.Buna rağmen bu dediklerini yapabilir mi?Yaparsa nasıl kurtulabilirim?ACİL YARDIM
  • slmngngr S kullanıcısına yanıt
    ''isterse senin telefonu kilitleyebilir, içindeki verileri silebilir, haritadan istediği zaman yerini görebilir.'' bunları yapabilmesi için cihaz ayarlarından bunların açık olması gerekir. verileri uzaktan silme açık ise silebilir mesela yani gmail girmesi yapabileceği anlamına gelmez, ayarlardan açık olması gerekir.
  • Ivar I kullanıcısına yanıt
    benim anladığım şu arkadaşın gmaili girdi köyünü açtı, sen bağlantı kesildi yaptın yeşil butona basarak, sonrada cihazdan kaldırdın o köyün gmail hesabını ve köy kaldı köy senin oldu sanıyorsun? o köy o gmaile bağlı ve bağlantı kopartılamaz amacın bu ise vazgeç böyle değilsede belirtirsin. cihazdan kaldırdıysan gmaili uzaktan erişemez hesabı kaldırdığını söylüyosun ozaman neden korkuyon? arkadasım diyon ama cihazıma erişirmi diye korkuyon bu nasıl arkadaslık? güvenmiyosan niye gmailini cihazında kullandırtıyon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

''isterse senin telefonu kilitleyebilir, içindeki verileri silebilir, haritadan istediği zaman yerini görebilir.'' bunları yapabilmesi için cihaz ayarlarından bunların açık olması gerekir. verileri uzaktan silme açık ise silebilir mesela yani gmail girmesi yapabileceği anlamına gelmez, ayarlardan açık olması gerekir.

varsayılan olarak açık zaten,

https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=androidconsole

burdan girip dediklerimi yapabilirsin. tek şart cihazda internet bağlantısı olması gerekiyor. eğer o anda internet bağlantısı yoksa, cihaz ilk internete bağlandığında istediğin komutlar yerine getiriliyor.

• 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam.Köy benimdi zaten.Ama ben Google hesabımı bağlamadım.O da bağlayınca ''Eski köyünü yükleyelim mi?'' şeklinde yazı çıkmış.O da kabul etmemiş.Devamıda yukarıda yazıyor zaten..Ayrıca arkadaşım diyorum ama samimi değiliz.Kendisi acil işim var diye aldı telefonu.Sonra bağladı hesabını.Bende erişimi kesip kaldırdım.Ama tedirginim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivar -- 31 Mart 2016; 19:33:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slmngngr S kullanıcısına yanıt
    O kişinin hesabını cihazımdan kaldırmama rağmen burdan benim cihazıma erişebilir mi?Erişirse nasıl kaldırabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivar

O kişinin hesabını cihazımdan kaldırmama rağmen burdan benim cihazıma erişebilir mi?Erişirse nasıl kaldırabilirim?

hesap ayarlarından google hesabını kaldırman yeterli

• Ivar I kullanıcısına yanıt
    bunu ilk başta söyleseydin ya. senin köy açıktı gmaile bağlanmamıştı, arkadasın gmaili girdi köy yüklensinmi dedi hayır dedi ozaman senin köy arkdasının gmaile bağlanmadı çünkü arkadasının gmailine zaten köy bağlıymış yoksa niye yüklensinmi diye sorardı ki benim bildiğim köy binası 4 ü geçince gmaile başka köy bağlayamıyoruz yani bir gmail var 4. seviye belediye binasında olan köy bağlı bu gmail başı boş köye bağlanabiliyor diye biliyorum arkadasın gmail 4 veya az seviyede köye bağlı ise senin köy arkadasının gmailine bağlanmıştır 5 ve üstü ise senin köy hala başı boştur çünkü gmaile 2. köy bağlanamaz, gmaile bağlı köy eğiştirilemez, supercelle mesaj atarak iletişime geçip geçerli bir sebep bulursan değişiklik yapılabilir
  • Hocam bilmiyorum onun köy binasının kaçıncı seviye olduğunu.Supercelle mesaj attım birkaç soru sordu bunlara cevap verirsen işlemlere başlarız falan şimdi onları cevaplıyorum.Diğer bir sorum ise O kişi hesabından Google Playe girdiğinde cihazlar kısmından benim cihazımı görebilir mi?Görürse nasıl kaldırabilirim?Herhangi bir işlem uygulayabilir mi? ve son sorum ise Benim kendi hesabımla herhangi bir bağlantısı olur mu(cihazıma hesabını bağladığı için sordum)onun hesabınıda cihazımdan kaldırmıştım zaten..
  • Ayrıca o benim cihazıma Google Hesabını bağladığı için ikimizin hesapları falan karışmaz demi herhangi bir bilgi paylaşımı yada erişimi olamaz veya Google Playden falan da karışamaz??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.