Şimdi Ara

Bakımlı erkek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ne tür bakımlar yapıyorsunuz, sizce bakımlı erkek olmak ne demek, rutin bakımlarınızı yazarmısınız? sabah kalktıktan aksam yatana kadarki.. Böylece size bakımlı bi bayan olarak dogru yanlıslarınızı söylemiş ve bilgi paylasımında bulunmus olurum..

• Haydiii.

İlk mesaj benden gelsin bari.

Her sabah duş alıyorum duş sonrası Olay Daily Cleaner ile yüzümü yıkıyorum.Eğer dışarıda hava soğuksa el kremi ellerin çatlamaması için (neutrogena veya Nivea).Aynı şekilde hava soğuksa nivea veya yine neutrogena lipstick.Birde sivilce izleri için özel bir krem kullanıyorum.Akşam yatarkende bi el kremi ve yine Olay'in Daily Cleaner'ını kullanıyorum.

Tabi deodorant, roll-on,parfüm falan bunları yazma geregi görmedim bunlar olmazsa olmazlar
  • Güzell :) bakımlısın sevdım arada yuzune, ellerine ve ayaklarına peeling yaparsan tam anlamıyla bakımlı bı erkek olucaksın :)
  • Peeling daha önceden hiç yapmadım :S merak ettim gerçekten işe yarıyor mu :S
  • evet uzun bı banyo sonrasında cıkarken yaparsan ve cıkınca krem surersen cok faydasını gorursun vücudundaki ölü derileri atmanı ve daha yumusak cılde sahıp olmanı saglar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Princess_000

evet uzun bı banyo sonrasında cıkarken yaparsan ve cıkınca krem surersen cok faydasını gorursun vücudundaki ölü derileri atmanı ve daha yumusak cılde sahıp olmanı saglar :)

merak ettim şimdi cidden.Evde yapabilmem için ne almam lazım şimdi ? Birde bunu her sabah mı yapiyim :S yoksa haftada 1 falan mı ? nasıl oluyor bu iş :S
  • haftada 2-3 kere ihtiyac duydugun zamanlarda yapabılırsın. istersen çeşitli markalar verebilirim doğal olsun diyorsan da tarif verebilirim ama her seferınde tekrardan yapman gerekır:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Princess_000

haftada 2-3 kere ihtiyac duydugun zamanlarda yapabılırsın. istersen çeşitli markalar verebilirim doğal olsun diyorsan da tarif verebilirim ama her seferınde tekrardan yapman gerekır:)

şimdilik çeşitli markalara bakalım.Sonra baktık iş iyi gidiyo bi üst seviyede doğal yaparız evde
  • nerde yasadıgını ımkanlarını bilmiyorum ama Clean & clear peeling yada clinique face scrub iyi markalar. satıcıya da cılt tıpını söylersen ona göre verecektir. evde yapımı da kolay aslında. 1 yemek kaşığı bal ve 1 yemek kaşığı esmer toz şekeri karıştırıyosun. buradakı kilit nokta dairesel hareketlerle cildine çok baskı uygulamadan 1 dk boyunca masaj yapmak ardından ılık suyla durulamak ve nemlendirmek.. yaptıgında sonuctan memnun kalıp kalmadıgını söylersende sevınırım :)
  • Bu haftasonu alabilirim.El kremini ve lipstick'i Gratis'ten almıştım.Clean&clear 'da vardır herhalde orda
  • vardır vardır süpermarketlerde bile bulunabiliyor.. hadi bakalım :)
  • Ben de popoya ağda yapıyorum. Mis gibi oluyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.