Şimdi Ara

^^^^^^^^^^BAKIN BURAYA^^^^^^^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAW GÜLDÜRMEYİN BENİ BİZMU MUŞ MU BERGAMAMIŞ YAW BUNLARA SERVER DEMEYE AĞZIM VARMIYOR.
    BİZMU YA HELE BAKIN ACC BİLE ALINMIYOR KAPASİTE DOLMUŞ .MU BERGAMA İSE YUKSELMEK İCİN CESİT CESİT YOLLARA BASVURUYOR ORNEK CHAR ACINCA BELİRLİ BİR POİNT VERİYOR ZUHAHAHA.BUNLAR SERVERMİ BE BENİM REKLAM YAPMAK GİBİ BİR AMACIM YOK AMA 5 AY ONCE ''TOTALWARMU'' DİYE BİR SERVERDE OYNUYORDUM 7/24 DUPE HACK YOK MUPİEX YOK STATS-VAULT HACKLAR İSE HİC YOK 1 BLESS İCİN ADAMLAR BİRBİRLERİNİ OLDURUDU.BOYLE SERVER OLUR.

BİRDE BİZMU MU BERGAMA DİYE RAKLAM YAPIOSUNUZ BÖYLE SERVERLARA SAHİP OLDUGUNUZ İCİN UTANMALISINIZ!!! AYRICA YAKINDA KAPANACAK HİC MERAK ETMEYİN TURKMU NUN SONUNU GORDUK

• bazı yerlere +1 ama bazı yerler yanlış
    bizmu ve bergama zaten dandik birinden acc alınmıyo biride global sanıp 50x yapıyo kendileride kasamıyodur Allah bilir
    hadi 50x yaptın oyun ayarlarını düzelt
    muturk 1-2 hafta sonra açılacak 1.0d versiyon 200x exp serverda herşey çalışacak questler falan herşey
    yeni haritalar vb.
    o açılınca burda ne bergama kalır nede bizmu
    bizmu bergama
  • haa arkadaslar benimde serverim var Mu ArchAngel bende kabul ediyorum okadar iyi bir server değil ama yinede server.Serveri kendi emegimle kurdugum icin benim icin degerli bir server 1. kişi(ben) 16 yaşındayım ve kendi pc'm de kurdum serveri öğrenci oldugum icin fazla ilgilenemiyorum ama Mayıstan İtibaren 7/24 e gececegim ve full ilgilenecegim. Hazıra konmayan ve gercekten server acmak icin emek sarfeden arkadaslara saygılar...
  • Arkadaşlar Bizmu ya sinir oldum iğrenc bir server ama mubergamayı oynayabilirsiniz bence orda emek sarfedildigine inanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabdor

YAW GÜLDÜRMEYİN BENİ BİZMU MUŞ MU BERGAMAMIŞ YAW BUNLARA SERVER DEMEYE AĞZIM VARMIYOR.
    BİZMU YA HELE BAKIN ACC BİLE ALINMIYOR KAPASİTE DOLMUŞ .MU BERGAMA İSE YUKSELMEK İCİN CESİT CESİT YOLLARA BASVURUYOR ORNEK CHAR ACINCA BELİRLİ BİR POİNT VERİYOR ZUHAHAHA.BUNLAR SERVERMİ BE BENİM REKLAM YAPMAK GİBİ BİR AMACIM YOK AMA 5 AY ONCE ''TOTALWARMU'' DİYE BİR SERVERDE OYNUYORDUM 7/24 DUPE HACK YOK MUPİEX YOK STATS-VAULT HACKLAR İSE HİC YOK 1 BLESS İCİN ADAMLAR BİRBİRLERİNİ OLDURUDU.BOYLE SERVER OLUR.

BİRDE BİZMU MU BERGAMA DİYE RAKLAM YAPIOSUNUZ BÖYLE SERVERLARA SAHİP OLDUGUNUZ İCİN UTANMALISINIZ!!! AYRICA YAKINDA KAPANACAK HİC MERAK ETMEYİN TURKMU NUN SONUNU GORDUK

olum sen bizmunun acc si kapan mıs diyosun sepep cok kisi oldugundan + ben daha 1 hafta once yeni 1 acc aldım kapanımıs demicen forum u da gezcen sana

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

YAW GÜLDÜRMEYİN BENİ BİZMU MUŞ MU BERGAMAMIŞ YAW BUNLARA SERVER DEMEYE AĞZIM VARMIYOR.

Arkadaşım öyle serverlar lvl atlayamayanlar içindir.(Yani benim gibiler için:D)Mesela bir server gördüm Exp:60.000 öyle serverda ben bi party ye girsem skeleton öldürseler ben direk İcarus'a girerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    avukat arkadaşlar bi bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadasim Oncelikle....Senın O server demeye Agzının warmadıgı Server "Mubergama" Dan Once Hangi server 1.0 Vers,yonu na Gecti..Suanda Hangı server Bızden daha İyi BIz Burda Bır emekharcadık...Ondan Sonra Bız Tutlmak Icın yenı karakterlere Point Fln da wermıyoruz...Uydurma 7/24 de Acıgız Gunde 30 ve ustu acc alımıda oluyor cok Memnunuz Onemlı Olan bızım Icın O...!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Sylwestre

bazı yerlere +1 ama bazı yerler yanlış
    bizmu ve bergama zaten dandik birinden acc alınmıyo biride global sanıp 50x yapıyo kendileride kasamıyodur Allah bilir
    hadi 50x yaptın oyun ayarlarını düzelt
    muturk 1-2 hafta sonra açılacak 1.0d versiyon 200x exp serverda herşey çalışacak questler falan herşey
    yeni haritalar vb.
    o açılınca burda ne bergama kalır nede bizmu
    bizmu bergama

Himmm...Global Sanıp x50 yapıyor kım bılır kendılerı kasamıyordur demıssın Ben Globalde 260 lvl BK MAX set yapmıs adamım ben X0 Exp de 1.5 sene kasmıs oyuncuyum sen 200 2000x lerde oynarken Ben globalde Wietnamlılarla oynuyordum Brazilyalilarla oynuyordum Ama Kendı ınsanı gıbı olmuyor kendı serverımızı kurmak ıstedık Kurdukda ama sımdı anlıyorum kı...Yabancılar Bıle Turklerden Daha Cok seye Deger Turk ınsanına ne yapsan yaranılmıyor...Biz Muturk acıkkende acıkdık o acık oldktan sonrada Acık olucaz...Tabı burda Atıp Tutmak Kolay Insallah acılır tabı benıde sevındırır muturk un acılması..ozaman sende ac bı server gorelım cok basıt sanıyorsununuz herseyı sende kur bı serverda gorelım ozaman...bu arada oyunun ayarları fln da duzgun degıl demıssın otouptade oluyor gun gectıkce duzelıyor hersey ayarları flnda bozuk degıl atıp tutmana gerek yok...en kısa zamanda da en ust wersıyona gecıcez ınsalalh onun calısmasını surduruyor arkadaslar "mubergama" Calısıyor....

• SİZLERDEN RICAM EMEGE SAYGI DUYUN "KONU ACIP CAMUR ATMAYIN...Sızın Babanız Yasında Adamlar Ugrasıyor...Burda
    "Mubergama" Yı agzınızada almayın oynamıyorsun madem yorum yapma gıt nerde oynarsan oyna..

Olmadı Gıt Al elıne Kuregı "KUMDA OYNA".! biz Reklam fln yapmıyoruz sadece dengesız ınsanlara cevaplarını verıyoruz!
  • BizMu online'da account alimlari kapali diyen arkada$:
    Oncelikle BizMu online'nin forumlarina girip ACCOUNT ALMAK ISTEYENLER ba$lıgına bir gözat.
    orda yazanlari okuduktan sonra bizmuaccount@gmail.com a mail atman gerekiyor.
  • YA KARDEŞİM NE DEMEK İSTİORSUN Kİ SEN ANNAMADIM BU ADAMLAR GECE GÜNDÜZ DEMEYİP EMEK VERMİŞLER REKLAM YAPMAKTA COK HAKLILAR

Seninde Serverin OLSA aynı ŞEyleri Yaparsın
    Hem Herkezin Bir Anlayışı Vardır BİRİ BLESs bugı sever Dieri SeVMEZ
    ßence COk Normal Bİşİ

TEŞEKKÜR EDİCEĞİNE TÜRK ün Emeğine Saygı Duymayı Öğren..
  • :) ilginctir en kotu ele$tiriye, KAMYONCU SERVERI (her ne demek oluyorsa) diyipte daha kendi serverinde istikrari yakalayamami$lara, banlanan charlarin sahipleri tarafindan ardi arkasi kesilmeyen hakaretlere inat Bizmu OnLine 8. ayını doldurdu. (1.5 aylık test süresini katmıyorum bile).

İmkanimiz vardi bir$eyler yaptik, herhangi bir ticari kaygimiz olmadi olamazda.. Serverda oynayan hicbir playerdan para talep etmedik (ki defalarca teklif edenler oldu, onlarida nazikce geri cevirdik, destekleri icin te$ekkur ettik). Maddi hicbir cikmaza da girmedik, ben varoldugum surece girecek gibide gorunmuyor maalesef.Gitgide oturan bir oyuncu kitlemiz var ve bildigimiz yolda ilerlemeye devam ediyoruz . Ama kar$iligi te$ekkur, taktirden cok hakaret oluyor buna az da olsa uzuluyoruz tabi..

BizMU gitgide buyuyecek elbette.. 13-15 ya$inda henuz emek nedir, Turkiye gibi bir yerde boyle i$ler becermenin ne demek oldugunu bilmeyenlerin mizmizlanlamarina kulak asip kusup koca serveri kapatacak degiliz ya

• tamamen katılıyorum atakan abi
  • DreamX server kurmak kolaysa kur diyorsun siz 10-15 ile bu serveri kurdunuz ben tek basıma kendi basıma muarchangel i kurdum serverim var tamammı bilip bilmeden konusma
  • rabdor ben mu archengele acc alcam yardımcı olurmusun
  • quote:

DreamX server kurmak kolaysa kur diyorsun siz 10-15 ile bu serveri kurdunuz ben tek basıma kendi basıma muarchangel i kurdum serverim var tamammı bilip bilmeden konusma

Ozaman Fazla Konusma yukarda yazdıklarını Oku...Once Kendıne batır sonra mıllete batır anlarsın..!Cuvaldızı
  • Ben sadece alchemyMu diyorum başka bişi demiyorumwww.muonline.co.uk
  • onun yeni wersiyonunu istio nerden bulcaz
  • 1.emege saygi duyarim 2 millet neden biz yunalilardan daha ustunuz a.q sabahtan aksama kadar siteye saldiriyom bisi olmuyo adamlar server yapmis neden yapin emek wermis sabahtan aksama kadar turklerele dalga geciyolar bizde aryok yaplan bi server oynamiyon ... olsun duzgun olsun canimi ye ama yapiyonuz yok eletirik gitti yok su giiti yok yagmur yagdi olm mana deel bunlar herseyin bi caresi war sen de bul mu.thegame.gr kral gibi server bizim ondan neyimiz eksik oda yunanlilarin 5 para etmezlerin sabahtan aksama kadar turklere laf ediyolar girin acin server guzel bi tane gosterin bu i... nelere

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.