Şimdi Ara

bakiye 4000-4500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ssd sıkıntı yaşarsam sonradan eklerim. monitoru ne yapalim şimdi ekran kartını 1070 yapsak ? işlemciyi i7 6700 diyorum. i5 6600 daiş görür mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easygamee -- 8 Temmuz 2016; 23:26:34 >
  • up i7 6700 alsam, birde msi gtx 1070 gaming alsam. monitor ne önerirsiniz?
  • monitör için bilgilendirir misiniz hala , almadım
  • merhaba arkadaşlar bende bu sistemi topladım ve bugün sipariş vereceğim.Konu açtım ancak cevap veren olmadı.Acil yardımcı olursanız sevinirim.Verdiğim linkteki konu benim konum sistemimi resim olarak attım yardımcı olursanız sevinirim.

Link: https://forum.donanimhaber.com/m_118585559/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames

Sistem:
     bakiye 4000-4500

Monitör:http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-23-6-vx2457-mhd-amd-freesync-1ms-gaming-monitor.html

Ekran kartı: GTX 1060/ RX 480(Benim önerim çünkü monitörde önemli bir özellik var bu da amd freesync)

240 gb ssd, 16 gb ram, i7 işlemci, optik sürücü, totalwar warhammer hediyesi ile gerçekten iyi bir sistem oldu. Her şey dahil 3472 liraya geliyor kartıda 1000-1100 liraya alırsınız 4500 civarına herşey montaj dahil olur geriye sadece ekipmanlar kalıyor.(Kulaklık+Klavye+Mouse)

Merhaba, ben de ayni sistemi toplamak istiyorum fakat birkaç sorum var.

Ram 2400 mhz, anakart 2133 mhz iken bir sıkıntı çıkar mı?
    Anakartı 2133, rami de 2400 almayıp 2133 alsak performans farkı oluşur mu yoksa aynı mı kalır?

• Nirvana. kullanıcısına yanıt
    anakart 2133 mhz destekliyorsa ne takarsanız takın 2133 mhz de çalışır o yüzden hiçbir sorun olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • easygamee kullanıcısına yanıt
    http://www.sinerji.gen.tr/asus-vx24ah-bk-238-5ms-hdmi-2560x1440-pmu70262

Bunu alabilirsin monitör için bütçe belirtirsen daha iyi seçim yapabiliriz.Mutlaka 2k alın ama monitörü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: easygamee

Masaüstü olmasını istiyorum, laptop biliyorsunuz gaming olunca hem pahali hem performansı az. ekran kartı aklımda nvidia 980 kadar güçlü olsun istiyorum, ram 16 dan az olmaması lazım çünkü bilgisayar mühendisliği hazırlığını bitirdim ve ilk yılıma başlıyorum bu yıl, sıkıntı çıkarmamasıını isterim ram açısından. işlemci i5 de iş görür diyorlar oyun için, i7 şart değil diyorlar ama sizin yorumlarınızı istiyorum. eski bir kasam var ama onunla hiç uğraşmak istemiyorum ddr2 ram kullanan tarihi bir bilgisayar, güç kaynağı hiçbir işe yaramaz o yüzden komple bir kasa yapmam lazım, güç kaynağına kadar...monitor icinde sisteme uygun birşey gerekli. yardım lazım

İşlemci hız aşırtma destekli, çarpan kilitsiz.
    Bellek 4 kanal, yüksek frekans, en yüksek bant genişliği.
    SSD PCI-Express üzerinden çalışan M2 arabirimine sahip, satadan çok daha hızlı.
    Güç kaynağı Gold sertifikalı, her türlü yeter.

Ekran kartı ve monitöre bütçen ucu ucuna yeter. Ekran kartını yurtdışından alsan bile. Ama mutlaka ekran kartını mutlaka yurt dışından al. Ülkede kazıklıyorlar.
    O yüzden ekran kartı eklemedim. MSI GTX 1070 Founders edition ekliyorum, adam gibi monitör almaya para kalmıyor. Monitörün Mutlaka Mat TN Panel ve 1 ms olsun. IPS panel alırsan gözünü yorar. TN panel iyidir. Hem tepkime süresi yönünden hem de göz sağlığı açısından.

• BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    bende yurtdisindan isterim de, takılır mı takılmaz mı ek vergisi falan gelirken sıkıntı olur diye, amazonda tlye çevirdiğimizde shipping dahil 1600 tl, turkiyede en ucuzu 2041 tl
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    5 ms değil mi o ? 1 ms 144 almak daha iyi olmaz mı ?
  • easygamee kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Mesaj atarsanız sizlere bir sistem önerebiliriz.

Saygılarımızla
  • Siz önce servis hizmetinnizi iyileştirin.
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Biz de eğlendik Eğer bir sorun yaşadıysanız bunu gidermek isteriz.

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.