Şimdi Ara

Bakkal Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Programlama Bilgim Neredeyse 0. Amacım hem programlama öğrenmek hemde küçük esnafa satıcak bir program yapmak.Bilirsiniz işte stok tutucak ürün satılınca stoktan düşücek kalan ürünü falan göstericek.Böyle bir programı yapmam için hangi dil daha uygun olur C++ mı C# mı? Nasıl Yollar İzlemeliyim ? yardımcı olur musunuz?

• Bilgi 0 ve otomasyon mu yazmak istiyorsun hemde ticarete dökeceksin bu işi. İşin çok zor. Bu işler o kadar kolay yürümez emin ol. Basitten projeler yap direk otomasyona dalmışsın.
  • c# öneririm hem materyal çok hem de kullanımı kolay
  • Kucuk esnaf hem cok para vermez, hem de enteresan isteklerde bulunur.
    0 Bilgi ile katlanmasi zor durum.
    Kurumsal uygulamalar yapmak daha ogreticidir bence.
  • C# ve ACCESS öğrenmek gerek otomasyon programları için en basit bunlar olur. C# ve ACCESS kodları tamamen farklı kodlar, bunları öğrenmek bi otomasyon programı için en az 4-5 ayını alır. Kolay gelsin şimdiden. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenGY1

C# ve ACCESS öğrenmek gerek otomasyon programları için en basit bunlar olur. C# ve ACCESS kodları tamamen farklı kodlar, bunları öğrenmek bi otomasyon programı için en az 4-5 ayını alır. Kolay gelsin şimdiden. :)

Öneri kitabınız ve ya başka bir kaynağınız var mı?
  • panpisbala P kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok ben ders olarak görüyorum ikisini. Veritabanı programcılığı okuyorum.
  • Hocam emeklemeden koşmaya benzemiş sizinkisi konuya çok derin yerden dalmışsın.. Programlama bilgim 0 diyorsan hangi kitabı alırsan al 3 5 günde öğretemez buna emin ol.. Benim fikrimce C# kullan ve internette bunlarla ilgili basitten örnekler bul ve kendine soru çıkart sen çöz. Daha sonrasında Veritabanı bölümüne geçersin. Ama önce dediğim gibi benim fikrimce basitten başlaman gerek..
  • C#
  • En basiti Visual Basic. Ama VB'de sıfırdan başlayarak pazarlanacak bir program yapamazsınız.
  • https://www.benimbakkal.com incele derim. Kısa süre için ücretsiz online market satış programı. İndirme kurma filan yapmana da gerek yok üye olup kullanmaya başlıyorsun
  • Merhaba. Bir bakkal devralmayı düşünüyorum. Bakkalda barkod sistemi kullanılmaktadır. Verilen ilanda 2015 ve 2016 yılının ay ay cirosu ve kar miktarını gosteren raporların resmini çekip ilana koymuş. Sormak istediğim bu raporlarda herhangi bir hile yapılabilir mi. Gwçmiş yılların cirosu ve karını değişik gösterebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence güzel bir amaç. Ben genelde programlama öğrenmek istediğinde bir gerçekleştirmek isteidğin amacın olsun onu gerçekleştirmek için cabalayarak öğren diyorum.
    AcikAkademi.com ile başlayabilirsin. Udemy, Dr.com.tr deki kaynaklardan beğendiklerini tüketebilirsin.

c /c++ bu iş için fazla eziyetli olurdu.

C# güzel tercih olur, Ancak mecbur değilsin, iyi ya da kötü tercih biraz flu. Dile fazla takılma bir şeyi seç ilerle derim. Mumkunse paralel olarak ingilizceni de geliştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser_ka36

Merhaba. Bir bakkal devralmayı düşünüyorum. Bakkalda barkod sistemi kullanılmaktadır. Verilen ilanda 2015 ve 2016 yılının ay ay cirosu ve kar miktarını gosteren raporların resmini çekip ilana koymuş. Sormak istediğim bu raporlarda herhangi bir hile yapılabilir mi. Gwçmiş yılların cirosu ve karını değişik gösterebilir mi ?

tabii ki yapabilir. :) resmi defterleri iste.
  • Peki resmi defterlerde ciro düşük gösterilmiyor mu az vergi ödemek için? Programın güvenilir olduğunu düşünüyordum. Sonuçta alınan malların girisi yapılıyor. Satılanlarda otomatik düşüyor. Bi de ciro ve kar bilgileri 2015 ve 2016 yıllarına ait. Geçmiş yılların raporlarında değişiklik olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıt kürekle olmaz o işler.

İnceden soteye yatıp keseceksin. Ekmek ne kadar gidiyor. yumurta ne kadar gidiyor. okula durağa yakınmı vs.

Varsa bak bakalım pos kayıtlarına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.