Fenerbahçe bölümüne ilk defa konu açıyom çok heyecanlıyım abiler... Bu arada marş esnasında havaya hop hop zıplayan sakallı bakkalgazi oluyor...Şişko da tanıdık geldi ama tam çıkartamadım...csmgcomly olabiler... http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=4&vid=3589&bid=1&hid=13567921
valla en sondakini tanıyorum ingilizce kursundan galiba facedede ekli gökhan adı bu forumdan mı bilmiyorum
quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi Telefondan videoya bakamiyorum, su bakkaldaki sampiyonlar ligi muzigi ile cekilen video mu? Sölemeyiz git bi internet kafeye ordan bak... Çok yakuşuklu çıkmışın bu arada...
quote:Orijinalden alıntı: Zommby quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi Telefondan videoya bakamiyorum, su bakkaldaki sampiyonlar ligi muzigi ile cekilen video mu? Sölemeyiz git bi internet kafeye ordan bak... Çok yakuşuklu çıkmışın bu arada... Evde degilim hacu, gidince bakacaz artik
quote:Orijinalden alıntı: Barbar Bakkal yok ortada hala zincir almadan çıkmış evden yolda kalmış... adı üstünde bakkal..nevaleyi istiflemiştir eee bagalda zincire de yer kalmayınca