Şimdi Ara

BAKLAVA FIRSATI %50 indirim (VODAFONE VE mehmet nejat GÜLLÜOĞLU İÇERİR) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
18
Favori
21.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 15 Eylül 2015; 11:53:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde kod olan varsa paylaşabilir mi ? Akşam misafir gelecekti iyi olur

Paylaşan arkadaşa şimdiden teşekkürler :)
  • pm ile vereyim dedim de çok pm geliyor kodu verdiğim kişiden dönüş olmuyor böyle de boşa gitmiş oluyor en iyisi buraya yazayım kullanan alıntılasın kod birinin işine yarasın

294110
    337443
    342914
  • kod: 248539
  • Bu sistemi hiç anlayamadım cep tel numarası falan birşey vermiyosun sadece 6 haneli kod. Çoğu vodafone kampanyasında tel numarası şifreyi bir arada istiyor. Kodu girdiği pos cihazı falan da göremedim. Değişik bir kampanya, sanki kodun çok da önemi yokmuş gibi geldi :)
  • çıtır çıtır, tereyağı fıstığı güzel ayarlanmış diyen bir kişi yok sanırım hamur gibiyse özellikle oraya gidip almaya değmez.. Zaten et yenecek şeker çikolata ikramı olacak bir dolu, hamur gibiyse yazık ederiz kendimize.
  • Arkadaşlar 1 tane kod verebilecek yok mu ya ? Akşam eve alayımda ağzı tatlansın milletin.
  • yav şimdi, bütün yorumlar kötü, bayram için alalım mı almayalım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

Konunun anasayfadaki başlığına her bakışımda TATİL FIRSATI şeklinde algılıyorum.

Aynen ben de öyle her halde yaz mevsimi olduğu içindir. Kışa doğru TATLI olarak algılarız merak etmeyin endişelenecek bir şeyiniz yok..geçmiş olsun
  • Arkadaşlar bazen baklavalar kötü oluyor. Bazen de çok iyi ama kötü hali bile çoğu 40 liralık baklavalardan iyidir. Ben çok alirim bakalava. Ama nadir olarak kotusune denk geldim. Ben tavsiye ederim

• bankalar olası bir hırsızlığa karşı sahte paralar bulundururlarmış bunlarda nasılsa yarı fiyatına veriyoruz ona göre malzeme kullanalım onu verelim indirimli müşterilere demesinler :D
  • KONUYU TAtil fırsatı anlayıp heyecan yapan arkadaşlardan dolayı ,konu ismini baklava fırsatı diye değiştirdim arkadaşlar.,
    herkese afiyet olsun..
    Tatil fırsatı diye heycanlanan arkadaşlar kusura bakmasın.Gitsinler 1 kg baklava alsınlar,keyifleri yerine gelsin,ağızları tatlansın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk75 -- 15 Eylül 2015; 14:49:53 >
  • Operasyon tamam Otogar esenler

• Dün akşam gebze güllüoğlundan 2 kg fıstıklı baklava aldım yediğim en güzel baklavalardan biriydi sanırım olumsuz yorumların nedeni taze bayat durumlarından dolayı yada %50 indirimli alıyorum kesin tadı bozuk malzemeden çalmışlar psikolojisi yarında Mecidiyeköy güllüoğlundan alacağım bakalım aynı lezzeti yakalayabilecek miyim buradan yazarım.

• İnternet siparişlerinde geçerli mi ?. Kullanmayacak olan birinden alabilirmi P.m ile.
  • vodafone için gelenlere bu tepsiden diyecek halleri yok ya kaliteden ödün vermezler bence kampanya var diye ama tabiki kaliteliyse
  • _Vodafone kampanyası mı ?
    -Evet
    _Buyrun sizi şöyle alalım.

• Zaten on e baklavayi alıp sonRa kampanyadan yararlanilmak i in kasaya gidiyorsunuz, yılların mAarkasinin böyle bİşey yapacağını dusunmuyorum.

• hayrına kod verecek arkadaş aranıyor lütfen pm den iletirseniz. teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online alışverişte yaralanabiliyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.