quote:Orjinalden alıntı: halil88 baslıga bak baktım simdi gecebilirmiyim İzin verdim geçebilirsin...Öf ya Halil üniverstenin açılmasına daha çok var Özledim okulumuuu
quote:Orjinalden alıntı: cannner burhan abı geçtin demı sınıfı elisha ya bakmaktan ders çalışmaya fırsat bulabildinmi Ayıpsın,dersler bi tarafa,Elisha bi tarafa.. Elishaaa
quote:Orjinalden alıntı: Diablo_131 quote:Orjinalden alıntı: halil88 baslıga bak baktım simdi gecebilirmiyim İzin verdim geçebilirsin...Öf ya Halil üniverstenin açılmasına daha çok var Özledim okulumuuu valla ya bir aydn fazla var üniversite iyiydi yaa tatil sıkıcı olmaya başladı.iki dersten kaldım bakalım nasıl vercez.allahtan sınıfı gectik bu arada izin için saol.gectim az önce
quote:Orjinalden alıntı: halil88 quote:Orjinalden alıntı: Diablo_131 quote:Orjinalden alıntı: halil88 baslıga bak baktım simdi gecebilirmiyim İzin verdim geçebilirsin...Öf ya Halil üniverstenin açılmasına daha çok var Özledim okulumuuu valla ya bir aydn fazla var üniversite iyiydi yaa tatil sıkıcı olmaya başladı.iki dersten kaldım bakalım nasıl vercez.allahtan sınıfı gectik bu arada izin için saol.gectim az önce Önemli değil,2 ders ne ki geçersin inşallah onlardan da... İzin için önemli değil,bi daha izin iste,bi daha izin veririm