BU TOPİC SÜREKLİ ÜST KONU OLMALI YANİ BU TOPİC AÇANA HELAL OLSUN BURADAN SEVGİLERİMİM YOLLUYORUM
hımm.evet anlıyorum.bende can sıkıntısında gırıyorum.eklemıs oldugun sources ısıme yaradı.senden rıcam asp kodları ıhtıyacım var.a-z ye ıhtıyacım var eskılerıne baktım.bazılarına gırımıyorum ozellıkler sayfa 4 tekı asp kodları sıte ıcınden kodları cekmey orn 980 00 00 00 sitesi içinden sıfreyı kabul etmıyor username : ...... pass:...... sımdıden tesekur ederım.
yıldız almak için ne yapmak lazım.er çavuş teğmen vs...
quote:
Orjinalden alıntı: caus
hımm.evet anlıyorum.bende can sıkıntısında gırıyorum.eklemıs oldugun sources ısıme yaradı.senden rıcam asp kodları ıhtıyacım var.a-z ye ıhtıyacım var eskılerıne baktım.bazılarına gırımıyorum ozellıkler sayfa 4 tekı asp kodları sıte ıcınden kodları cekmey orn 980 00 00 00 sitesi içinden sıfreyı kabul etmıyor username : ...... pass:...... sımdıden tesekur ederım.
ben bir siteden buldum buraya ekledim. eğerki bulursam buraya eklemeye çalışırım. şimdilik üzgünüm.
quote:
yıldız almak için ne yapmak lazım.er çavuş teğmen vs...
er , çavuş ,teğmen olabilmen için forum'daki diğer arkadaşlara yardımcı olman gerekli. yani en azından foruma birşeyler yazman gerekli. ama şunu unutmamalısınki. 1000 mesajınız da olabilir 1 mesajınız da..Önemli olan mesaj sayınız değil; insanlara ne kadar yardım ettiğinizdir.1000 mesajınız içinde kimseyi aydınlatan mesajınız yoksa,sizin gerçek mesaj sayınız sıfırdır..!
gercekten iyi iş çıkarmıssın arkdaş tebrik ederim. Bana cok faydalı oldun.
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: PaRaZ!T
ya bu topic surekli ust konu olsun istiyooruz lutfen yetkili arkadaslardan bu isteği dikkate almalrını istiyorum .. ( rica ediyorum )
EVET Hergün bakıom Hergün işe yarar bişi buluyom
Ellerine sağlık üşenmemişsin dünyanın sitesini eklemişsin. Teşekkür ediyorum. zerre katkıda bizden olsun. www.madart25.com ücretsiz template sitesi fena değil.
ARKADAŞLAR KONU DIŞI BİLİYORUM AMA EĞER HUKUKİ VE MALİ MÜŞAVİRLİK DANIŞMALIK SSK BAĞKUR GİBİ SORULAR İÇİN YARDIMA İHTİYACI OLAN VARSA SEVE SEVE SİZLERE YARDIM EDEBİLİRİM
quote:
ARKADAŞLAR KONU DIŞI BİLİYORUM AMA EĞER HUKUKİ VE MALİ MÜŞAVİRLİK DANIŞMALIK SSK BAĞKUR GİBİ SORULAR İÇİN YARDIMA İHTİYACI OLAN VARSA SEVE SEVE SİZLERE YARDIM EDEBİLİRİM