Şimdi Ara

Bakü uçak bileti 30$ Sıcak fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

29 Şubat 2020 ve 1 Mart 2020

KALKIŞ : İZMİR VEYA GAZİPAŞA(ANTALYA)

VARIŞ: BAKÜ

30 USD

Otobüs fiyatıyla kıyaslarsak çok ucuza geliyor.

• 1 hafta once gittim geldim.Tavsiye edebilirim guzel sehir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0kg kayıtlı bagaja o fiyat sıcak değil normal. Hiç yurtdışına çıktınız mı merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Women's handbag or men's bag, or camera bag and laptop bag with size not exceeding 30*35*10 cm (use only as intended); Firsat icin tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha önce buta ile uçtum. Kabin bagaj hakkı yok(muş!) el çantasına bile para alıyorlar o zaman biletin kaç katı para istemişlerdi. Bileti alırken bagaj hakkına çok dikkat edin sonra astarı yüzünden pahalıya gelmesin.

Biz o zaman bir şekil yapıp ne maceralar ile bir şekilde hallettik. Ama bir daha asla. Adamlar Bakü'de sırf bu muhabbet yüzünden eski binayı Butaya vermiş. Çantada etiket yoksa bırak uçağa binmeyi ikinci güvenlik noktasından güvenlik sizi içeri bile almıyorlar

Benim tecrübem Buta ise uzak durun. Hatta bazı siteler Azerbaycan Hava Yolları adı altında Buta satıyor. Ben bileti alırkende AZ air diye aldım. Butayı ve bagajı olayını Sabiha'da check in sırasında öğrendim. Baktım ki bilette bilmem ne sınıfı yazıyor şu an hatırlamıyorum. O sınıfta kabin bagaj hakkı yokmuş. O kadar uçtum Buta gibisine hiç rastlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floperx -- 22 Ekim 2019; 19:59:28 >

• Bagaj hakkı yok evet ama laptop çantası ile gidip geldim, bakmadılar bile, çok abartılı olmazsa sorun çıkmaz bence.
    Marivanna restrauntı tavsiye ediyorum bu arada kesinlikle :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.