Merhaba arkadaslar kismetse bu sene evlenmeyi planliyorum es adayim da kapali ve hasema ıle denıze gırebılır.Burada da erken rezervasyon konusunda gordugum kadari ile kapali esi olup tatile gidenler mevcut.Herkes tecrubelerini paylasirsa bu tarz tatiller icin en azindan risksiz secenekleri bulmus olabiliriz diye dusundum.
Bir de yine erken rezervasyon konusunda baya bir bu sene evlenecek kisi mevcut.Belki birlik olup duzgun bi otelden toplu rezervasyon isine dahi girebiliriz Dh araciligi ile.Umarim Balayi yapanlarda gecmis tecrubelerini paylasir.
Kardeş bir arkadaşım Familia Otel İ önerdi Bide Amara vardı heralde kapalı bayanlar için ayrı plaj filan oluyormuş bir bak derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hayırlı Olsun öncelikle..Benimde eşim kapalı ve geçen yıl ilk tatil deneyimimizi yaşadık ama İslami otel adı altında çok pahalı satılan otellere para kaptırmayın arkadaşlar...Alanyada gittiğimiz otelde tek kapalı eşimdi ve neredeyse tek TÜRK aile bizdik hiç tınlamadık...Sidede gittiğimiz memnun kaldığımız narcia resort de kapalılar vardı...Bence çok fazla kafanıza takmayın bu yıl yine rezervasyon yaptıracağım çok ta önemsemiyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme