Şimdi Ara

Baldur's Gate II: Enhanced Edition (2013) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180
Cevap
1
Favori
20.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Alanlar daha fazla yorum yapabilir mi? Bu 3d gösteriyodu falan o ne ayakmış? Yeni büyüler gelmesi ilginçmiş kaçıncı editiondaki büyüleri eklediler ki?

• Şu Yeni Thief npc karakterden bilgisi olan varmı?Hangi siteye baksam gizemli tutmuş ne npc ymiş be arkadaş (:
    Baldur fanı olarak oyundaki değişiklikler eklentiler ve düzenlemeler hoşuma gitti.Defalarca oyun bitirdim ama her oynamamda yine aynı zevki aldım.Bu arada konuş-öldür bugunı fixlemişlermi? Oyundaki bir çok zorlu düşmanı bu taktikle kesiyolardı.Demilich dragonlar vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaile -- 24 Kasım 2013; 0:18:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaile

Şu Yeni Thief npc karakterden bilgisi olan varmı?Hangi siteye baksam gizemli tutmuş ne npc ymiş be arkadaş (:
    Baldur fanı olarak oyundaki değişiklikler eklentiler ve düzenlemeler hoşuma gitti.Defalarca oyun bitirdim ama her oynamamda yine aynı zevki aldım.Bu arada konuş-öldür bugunı fixlemişlermi? Oyundaki bir çok zorlu düşmanı bu taktikle kesiyolardı.Demilich dragonlar vs...

ağır spoiler var dikkat.

Hexxat adlı karakter önce copper coronet te faxxat (fake hexxat) ile kaşılaşıyorsun partine alıyorsun bi görev yapmamızı istiyor ama kısa sürede yoksa sürekli gidecem ben diyip gidiyor görevde mistress diye çağırdığı birisi var aslında o mistress asıl hexxat.. görev sonunda öğreniyoruz ki asıl hexxat bir vampir ve yanımızdaki faxxat'ın kanını içip bize katılıyor...

ilginç bir karakter bir vampir ve gün ışığında haliyle dolaşamıyor özel bir cape var giyip çıkarılabilir genel de gece ve kapalı alanlarda çıkarırsan 20 str 20 dex geliyor diğer statlar aynı kalıyor galiba pek dikkat etmedim.

Ben pek oynamadım onunla neutral evil bir karakter ve good party gidiyorum ben gerçi o kadar iyi seçeneğe ve 18 rep e pek ses te çıkarmadı misnc le bile iyi geçiniyor du ki minsc'in öz düşmanı vampir.. kötü bir parti kuracak olursam vazgeçilmez olacaktır.

• Bu sefer yapmışlar işte tek eksik Türkçe yama :)
  • Firkraag'ı öldürdüm ilk kez cloudkill wand sağolsun
  • Oyunun açıklarından yararlanmadan dene bir de :)
    Düşen kılıç oyundaki en iyi silahlardandır, grubunda paladin yoksa Keldron'u sırf o silah için almayı düşün derim. Mage avcısı oluyor tam.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    öyle denedim tabiki şöyle yapsam böyle yapsam bana mısın demiyor rahatça vuramıyorum bile sinirlendim açığı yapıştırdım :)

keldorn partide silahı hazır girdle of giant str ile 19 str bileklik ile 18 dex canavar kesildi biraz daha level alırsam şu shadow dragona dalacam onda açık işe yaramıyor gördüğüm kadarıyla
  • Shadow dragon en belalarıdır, level drain bile var ahlaksızda :) Büyük olasılıkla 2. bölümdesin, ejderhalar aslında biraz daha ileride dalmak için güçlenince ama ilk başlarda yenip, kuvvetli eşyalar sahip olmak çok cazip. Özellikle derilerinden yapılan zırhlar en iyi bulabileceklerin.

Sword Coast Stratagems diye bir mod var, eğer uyumlu ise BG2 EE ile kurun derim. Büyücü, lich ve ejderha gibi güçlü düşmanların yapay zekasını arttırıyor ve ellerinde ne var, ne yoksa kullanmalarını sağlıyor. Korku filminden hallice, özellikle gruplara karşı olan dövüşler.

Edit:
    Çok imreniyorum bu arada BG2 yi ilk oynayan sizlere :) Epik bir macera tam anlamıyla, özellikle keşfederken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Kasım 2013; 14:49:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Shadow dragon en belalarıdır, level drain bile var ahlaksızda :) Büyük olasılıkla 2. bölümdesin, ejderhalar aslında biraz daha ileride dalmak için güçlenince ama ilk başlarda yenip, kuvvetli eşyalar sahip olmak çok cazip. Özellikle derilerinden yapılan zırhlar en iyi bulabileceklerin.

Sword Coast Stratagems diye bir mod var, eğer uyumlu ise BG2 EE ile kurun derim. Büyücü, lich ve ejderha gibi güçlü düşmanların yapay zekasını arttırıyor ve ellerinde ne var, ne yoksa kullanmalarını sağlıyor. Korku filminden hallice, özellikle gruplara karşı olan dövüşler.

Edit:
    Çok imreniyorum bu arada BG2 yi ilk oynayan sizlere :) Epik bir macera tam anlamıyla, özellikle keşfederken.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Alırsam oyunu ilk defa oynayacağım zaten :) imren bize hocam.
    aman diyim o mod benden uzak dursun Amn kapısının oradaki tavern de bir lich buldum ve öldürdüm tabi gene kafa kafaya dalmadım demon summonladı sonra onunla dövüşmeye başladı onu öldürecem diye tüm spellerini harcadı ki ben odaya sonra daldığımda mal gibi bakıyordu suratıma
  • Lichlerden iskelet parçaları düşecek, sakla onları :)
  • kangaax için iki shade lich'i öldürdüm rahat indirdim daystar cidden çok etkili ama kangaax tokatlıyor ilk formunu kesiyorum demi lich olunca imprisonment ve load yılmak yok illa ki bir yolu vardır
  • Korgan varsa partide , berserk olunca etkilenmez imprisonment büyüsünden, ayrıca protection from undead scrolları işe yarıyordu.
    +5 silah olmadan vuramazsın bu arada ona.
    hmm +5 carsomyr var keldornda tüm iş ona kaldı desene o zaman scrollu bulmaya çalışayım
  • Takip.

Oyunu daha almadım ama alacağım türkçe yama çıkar çıkmaz.İlk oyunu önceden almıştım.Yama beklemiştim bu sefer aynısını yapmıcam.Acelem yok daha ilk oyun bitmedi.

Bu arada arkadaşlar sizden ricam spoiler butonunu kullanınız lütfen.Daha oynamayanlar var benim gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve kangaax da kül oldu :) sewer da bulunan mindflayerların peşine düştüm ama korkuyorum
  • mindflayerların kökünü kuruttum parti düşündüğümden güçlü çıktı üzerine shadow dragonu indirdim crom faeyr diye bir silahın yapım şematiğini verdi

daha chapter 4 e geçmedim watcher's keep e gideyim dedim ilk leveli temizledim güzel şeyler çıktı unlimited arrow +1 foebane +3 gibi ama galiba burası çok zor level 25 yazmışlar ben daha 13 lvl im
  • Arkadaş şu oyuna adam akıllı bi thief eklemediler gitti.Thief muhabbetine ya swackbuckler açıyorum yada multi class lı bir char açıyorum.mage/fighter/thief açıp zorluk seviyesi en zor yapıp tek charla oyun bitirmenizi öneririm.demiliclerle dövüşmenin bir çok kolay yolu var.En kolayı protection from undead scrolu okuyup demiliche dalın sizi göremiyor.bu en basit ve kolay olan taktiğidir.birde dire charm tasmasıyla yapılan taktiği var.buna benzer bir sürü taktik youtubeden bulabilirsiniz.
    Mind flayerlarada iskelet summon edip yollayın.İskeletlerin beyinlerini ememiyolar.Sonuçta iskeletlerin beyinleri yok (:
  • Rakip ilk büyülerini en güçlü büyülerden seçer. Size karşı yapılan bu tür büyülerden zarar almadan kurtulmanın şöyle bir legal yolu var:

Büyü yapılır yapılmaz, eğer imkanınız varsa hemen bir ekran geri yolculuk edin, ya da en yakın kapıdan girin.
    Arkanızdan yapılan büyü, siz o mekanda olmadığınız için geçersiz olacak ve harcanmış sayılacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.