Bizim acemilik dönemimiz daha uzun süreceği için yanımıza yedek sivil kıyafetler de götürelim mi? Dolapta yeterince yer oluyo mu?
Bir de orada yapan arkadaşlar özellikle yanımızda götürmemiz gereken birşey var mı? Mesela foçadakiler kadın peti getirin demişlerdi botun içine koymak için:))
Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı BAKIM Statüsü Kısa Dönem Er Branşı Bkm. Er. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Bkm. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı BALIKESİR
arkadaslar acemilik bittikten sonra baska illere mi dagitilacagiz?
quote:
Orijinalden alıntı: driver54
Aday Nu. 84126 Adı ve Soyadı CENGİZ BALCI Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Bakım Statüsü Yedek Subay Branşı BAKIM TK.K. Gideceği Sınıf Okulu Eğitim Merkezi BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI BALIKESİR Katılış Tarihi 12.12.2010
Arkadaşlar haberleşelim, orada hemen biraraya geliriz. mail: balci.cengiz@hotmail.com
TABİ TERTİP İSİMLERİ HATIRLAYIN TOPLAŞAK ORDA :)
Merhaba arkadaşlar, benimde Balıkesir yedek subay çıktı branşta MÜHİMMAT İLAVE DEPOLAMA KS.K. nedir bu branş tam olarak ne yapar eğitimleri kaç gündür bilen var mı????
Muhimmat bakim ayni fark yok hersey kura torbasinda bitiyo. Bakiyorumda daha rutbe takmadan emire baslamissiniz :) yakup amca sizi bi guzel yontsunda gorun
kısa dönemler yüzde80 burda kalıyor ve tümen içinde bir bölüğe dağıtılıyor. geriye kalan yüzde20 de bursaya gidiyor. en azından bizim zamanımızda böyleydi..
quote:
Orijinalden alıntı: turexx
Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı BAKIM Statüsü Kısa Dönem Er Branşı Bkm. Er. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Bkm. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı BALIKESİR
quote:
Aynı bırlık aynı sınıf aynı brans buyuk ıhtımal aynı kogusta olucaz bakarsın altlı ustlu yatarız Adım onur ıletısıme gecelım kardesım
Yakup amcamız da kim
Başka kimse yok mu, konuya ilgi çok az. Kaç tane yedek subay olacak acaba bizim birlikte?
hocam ii akşamlar sen kaçıncı dönemdin?
quote:
Orijinalden alıntı: tsconur
quote:
Aynı bırlık aynı sınıf aynı brans buyuk ıhtımal aynı kogusta olucaz bakarsın altlı ustlu yatarız Adım onur ıletısıme gecelım kardesım
hocam pazar 12.00 biletimi aldim izmirden 2.30 sat suruyormus ognen 2.30-3.00 gibi otogarda olurum sonra birlige giderim heralde hava soguk :D orada nasıl olsa bulusuruz
arkadaşlar ben kısa dönemim, telefon falan götürmeyeceğiz değil mi??? hani ilk girişte telefonları alıp çarşı izninde falan verseler güzel olur ama nasıl olacal bilmiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: kenancelebi24
arkadaşlar ben kısa dönemim, telefon falan götürmeyeceğiz değil mi??? hani ilk girişte telefonları alıp çarşı izninde falan verseler güzel olur ama nasıl olacal bilmiyorum...
BENDE KISA DÖNEMİM AMA TELEFON GÖTÜRMÜYORUM BEN NE OLUR NE OLMAZ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme