Şimdi Ara

Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesini kazananlar arkadaşlar tanışalım kaynaşalım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sene Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğini kazandım benim gibi bu fakülteyi kazanan arkadaşlar varsa tanışıp kaynaşalım birbirimize destek olalım..saygılar....

• Memleketimdir, hoştur, güzeldir, sıcaktır, küçüktür, arkadaşımın tabiriyle : mega köy 'dür. Ancak eğitim fakültesi türkiyede sayılı fakültelerindendir

Tebrikler, mutluluklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: metete

Memleketimdir, hoştur, güzeldir, sıcaktır, küçüktür, arkadaşımın tabiriyle : mega köy 'dür. Ancak eğitim fakültesi türkiyede sayılı fakültelerindendir

Tebrikler, mutluluklar

Evet biliyorum köklü bi fakülte olduğu için tercih ettim kazandım mutluyum teşekkür ederim.Bursalıyım sadece 150 km uzaktayım:)
  • Balıkesir güzeldi
    havası çarşısı terminali kızları güzeldi
    Balkart vardı tek binişlik 1,25 lira ..1 gece Kredi Yurtlar Kurumunda kaldım..
    Terminalden ve çarşıdan otobüsler var..
    Kredi Yurtların karşısında Sanayi çarşısı var oradaki petrolde herbişey var uygun fiyata
    Çarşı uzak kaçıyor ..Orda lokanta felan da var...

bu kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: webisweb

Balıkesir güzeldi
    Kredi Yurtların karşısında Sanayi çarşısı var oradaki petrolde herbişey var uygun fiyata

bu kadar..

+
    Tostçuları güzeldir

• @hondacı16 bursa merkez mi yoksa ilçeden misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IR0N

@hondacı16 bursa merkez mi yoksa ilçeden misin ?

merkezdeyim dostum sende mi bursalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim 2 arkadaşım inegölden balıkesir üni sosyal bilgiler öğretmenliğini kazandı muhtemelen aynı sınıfta olcaksınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webisweb

Balıkesir güzeldi

bu kadar..

+
    Tostçuları güzeldir

bilal abi

• quote:

Orijinalden alıntı: IR0N

benim 2 arkadaşım inegölden balıkesir üni sosyal bilgiler öğretmenliğini kazandı muhtemelen aynı sınıfta olcaksınız

2.öğretimim ben bulurum hemşerilerimi:)
  • bnm en iyi arkadaşım orayı kazandın sınıf öğretmenliği örgün öğretim
  • öncelikle hayırlı olsun,yukarıda da denildiği gibi iyi bi yer de okuyacaksın,şehrin merkezinde (kampüs ü şehir dışında) bu yönden çok avantajlı,kalacak yerini ayarladıktan sonra olay arkadaş çevresine bakıyo,dersler bi şekilde olup gidiyo zaten önemli olan geçen zamandan zevk almaya bakacaksın.Soruların olursa balıkesir ile ilgili yanıtlamaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_ducker

öncelikle hayırlı olsun,yukarıda da denildiği gibi iyi bi yer de okuyacaksın,şehrin merkezinde (kampüs ü şehir dışında) bu yönden çok avantajlı,kalacak yerini ayarladıktan sonra olay arkadaş çevresine bakıyo,dersler bi şekilde olup gidiyo zaten önemli olan geçen zamandan zevk almaya bakacaksın.Soruların olursa balıkesir ile ilgili yanıtlamaya çalışırım.

çok teşekkür ederim kardeşim
  • quote:

Memleketimdir, hoştur, güzeldir, sıcaktır, küçüktür, arkadaşımın tabiriyle : mega köy 'dür. Ancak eğitim fakültesi türkiyede sayılı fakültelerindendir

Tebrikler, mutluluklar

+ Kızları süper ben de balıkesirliym
  • zafer dershanesinin karşısında bilal abi var tostçudur git kesinlikle...3 gün önce ordaydım yine...zağnos dershanesinin az ilersinde meşhur mega yıldız lokantası vardır iyidir güzeldir...1 sene kaldım yani bu sene geldim daha doğrusu...bendeki bıraktığı etki iyi değildi aslında ama teneffüs ettik ortamını...o yaylada avm den oldum olası hazzetmedim.bi balıkesire geldiğim ilk gün alışveriş için gittim bide ondan sonra 1-2 kez falan...güzel bi kahvehanesi vardır konak diye 5 kağıt verirsin içebileceğin en kral nargileyi içersin.takılacak başka yerlerde pekala var tabii...(jazz cafe , sonuncu köy , santa fe vs..)zaten milli kuvvetler diye bi caddesi var balıkesirin istiklali...

şehirle barışık olmanız ümidiyle...

başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.