Şimdi Ara

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
22.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zayef-

quote:

Orijinalden alıntı: ~exampleGM~

quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

balıkesir köy gibi bi yer ya ama bandırmaya falan gitseydin kraldın yani

koy falan idare edecez artik tecrübeliyim Allah tan 2 sene kırklarelinde okudum orası daha beterdir sanırım

sen arkadaşı takma fazla pariste oturduğu için köy gibi gelmiş balıkesir

ısterse koy olsun benım ıcın farketmez bana sessiz sakin yerler daha cazip geliyo :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

koy falan idare edecez artik tecrübeliyim Allah tan 2 sene kırklarelinde okudum orası daha beterdir sanırım

ısterse koy olsun benım ıcın farketmez bana sessiz sakin yerler daha cazip geliyo :)

kayıt için geldiğinde problem çıkarsa yardım edebilirim telefon numaramı pm den atıyorum. hiç çekinmeden arayabilirsin

• bende kimya ogretmenliğini kazandım bu sene inş. sorun çıkmazda güzel güzel okuruz :) izmitten katılıyorum bu arada :)
  • orda sevgilim vardı çok iğrenç bi şehir derdi körüklü otobüsleri varmış üni uzakmış felan ... neyse sen oku geç boşver keyfine bak
  • kocaelide oyle umuttepe kampusu 14 km uzakta araçlarda nefes alacak yer kalmıyor liaseden gelirken minubuslerin halini gördüğüm için normal karsıladım artık :)

hiç eğlenilecek yer yok mu ? bar felan demiyorum bilardo bowling ps3 vs. piknik alanları olsunda gerisi olmasada olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_ante_d

kocaelide oyle umuttepe kampusu 14 km uzakta araçlarda nefes alacak yer kalmıyor liaseden gelirken minubuslerin halini gördüğüm için normal karsıladım artık :)

hiç eğlenilecek yer yok mu ? bar felan demiyorum bilardo bowling ps3 vs. piknik alanları olsunda gerisi olmasada olur

bir mi 2. ögretimmi
  • BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ NECATİBEY EĞİTİM FAKÜLTESİ KİMYA ÖĞRETMENLİĞİ 1. öğretim
    2. öğretimin oldugundan haberim yoktu dogrusu
  • :D benım de yok ondan sordum
  • Hocam hiç de kötü değil balıkesir. Ama tek dezavantajı var ki okul biraz şehir merkezine uzak. Abim merkezde okudu. Çok güzel yerler var. Eskişehirden sonra en çok öğrenci gördüğüm yer orasıydı. Bir de "Göçmen Konutları" var kira için oraya da bir bakıver çok cazip fiyatta kiralar var. Abimler ortak kalmışlardı 2-3 kişi.
  • nekadar oduyolardı yakıt felan ne yakılıyo bilgisi olan varmi
  • quote:

quote:

quote:

bandırma olmasa balıkesir aç kalır dostum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne kadar kotu olabilirki

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.8T -- 14 Ağustos 2010; 16:22:40 >
  • buraya tasınması daha iyi olmus saol smd
  • 4 sene balıkesirde okudum yorumlara bakıyorum balıkesirle alakası yok.yok köy gibiymiş yok halk öğrenciye iyi davranırmış tamamen yanlış bilgiler.tek doğru yazan şey yol 17km ama yolun 15dk
    olduğunu yazmamışınız öle umuttepe gibi 1 saat dağın etrafndan döne döne çıkmıosunuz yani.sorularınız varsa bana sorun.şimdi sizin eğlence yeri filen önemli değil.gidin yer yurt araştırın ilk kaldığınız yer önemli kötü bi yurda filen girerseniz sözleşmede imzaladıysanız dönüşü yok.önce yeri yurdu halledin gezme tozmayı halledersiniz balıkesir okadarda ot bi şehir değil baya gezcek yeri var
  • saol arkadasım buyuk ıhtımal kyk yurdu varsa kı var sanırım orda kalacam gezmek onemli değil benim için isterse koy olsun sorunde degil
    ( bu saat ten sonra ):D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kaç yıl kaldın balıkesirde?

• Bakın size izlenimlerimi anlatayım.8yıldır balıkesirde yaşıyorum.bu yıl ailemin ısrarlarına ve bir takım vaatlerine rağmen(araba ve ev)balıkesiri tercih etmedim çünkü buradan bunaldım.balıkesir gezebileceğin iki adet caddeden ibaretti önceleri.Milli Kuvvetler ve Anafartalar.çok da uzun sayılmazlar işte zorlasan zorlasan 2saatini harcarsın gezmek için.kafeleri çok yok çarşıda ama yine de kafeler kesinlikle çok güzel yerler balıkesirde.tam öğrenci mekanları.öyle büyükşehirlerden geliyorsanız çok umutlanmayın çünkü Reina Laila falan filan buralarda yok.bir tek Kule Bar'ımız var o kadar.gerçi o da güzel aktiviteleri olan bir yer.şu anda çok yeni olan bir alışveriş merkezimiz var yaylada adında.yalan söylemiyorum ilk açıldığında bize çok büyük gelmişti ya yuh abi falan demiştik.ama şu anda gerçekten küçük geliyor gözüme gerek Korupark gerek Cevahir'i gezmiş biri olarak yani belki Korupark'ın 10da biri büyüklüğündedir.yani orada da çok vakit geçiremezsiniz.genelde vakit nasıl geçer?arkadaşlarınız ile dışarı çıkarsınız alırsınız kolanızı çerezinizi oturursunuz bir yere.polisler rahatsız ederse kimlik bile sormuyor.kolayı görünce gidiyorlar.ayrıca öğrenci o kadar çoktur ki Necatibey Eğitim Fakültesinin önünden geçerken yaşlı birine rastlamanız imkansız demeyeyim de çok nadir.hepsi öğrenci.bilhassa çarşıda da öğrenci çok.yani balıkesir öğrencilerin işgal ettiği bir şehir diyebilirim.tabi ki yaşlı nüfus da fazla ama öğrenciler de çoğunlukta.peki neden çoğunlukta?bana kalırsa okulun puanları çok yüksek olmadığı için(tıp ve eğitim fakültesi hariç)sonuçta 4yıllık okullara kıyasla balıkesir üniversitesi istanbula ve dengi şehirlerdeki üniversitelere göre biraz daha düşük puanlı kalıyor.bunlar benim izlenimim.yani belkide 8yıldır burada kaldığım için bunaldım.sizler 4yıl veya en azından 2yıl kalacaksınız.4yıllık veya 2yıllık bir okul okuyacak öğrenci burada mutlu da olabilir bir daha balıkesire uğramak da istemeyebilir.dayanabilir misiniz?işte o kişiden kişiye değişir.ama büyükşehirden geliyorsanız hayal kırıklığı olabilir sizin için.

• quote:

saol arkadasım buyuk ıhtımal kyk yurdu varsa kı var sanırım orda kalacam gezmek onemli değil benim için isterse koy olsun sorunde degil
    ( bu saat ten sonra ):D

işte hocam senin gibi gezme tozma çok fazla önemli değilse birisi için rahat edebileceğinizi düşünüyorum balıkesirde.umarım kyk yurdu çıkar.çünkü özel yurda yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi sözleşme imzaladığın zaman çıkamıyorsun süresi boyunca.yani yurttan atılman lazım ki sanmıyorum onu sen onlar için ekmek kapısısın sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TX515W -- 28 Ağustos 2010; 17:28:46 >
  • İnşaat mühendisliğini kazandım. 3 günlüğüne kayıt için gittim, dün geldim.İlk gün çok iyi görünmedi gözüme. 2. gün alıştım baya. Çok kalabalık yerleri sevmediğim için olabilir. Nef e yürüme mesafesinde ev tuttum. Kampüs minibüsleri 3 sokak aşağıdan geçiyo.Eğer eve çıkmayı düşünüyosan Bahçelievler'e git.Nef orada sütlüce mahallesi diye bir yer var orada zaten. Halkı gördüğüm kadarıyla iyi davranıyo. Eşyalar konusunda da yardım ettiler sağolsunlar. Bim-diasa-a101 görünce kendini İstanbulda gibi hissediyosun.Ne nerden alınır öğrenene kadar buralardan alışveriş yapmanı tavsiye ederim. Yalnız satıcılar seni görünce yolmaya çalışıyolar dikkatli olmalısın. Orda yaşayanlara sor nereden alışveriş yapıyolarmış.

Kampüs, ilk üniversitem olduğundan olabilir bana baya güzel geldi.Minibüsler ilk mmf nin önünde duruyolar. Durakta 150 m kadar aşağıda. 17 km yol olduğu doğrudur ama minibüsler 15 dk da gidiyo.her 10 dk da bir minibüs geçiyo zaten.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.