Şimdi Ara

Balıkesir ÜNİVERSİTESİ KAZANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BANDIRMA mı BALIKESİR mi yardım edelim birbirimize arkadaslar

• Balıkesir Üni , Çağış Kampüsü , Mimarlık-Mühendislik Fakültesi , Çevre Mühendisliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Balıkesir Üni , Çağış Kampüsü , Mimarlık-Mühendislik Fakültesi , Çevre Mühendisliği.
    ben bandırmadayım ıktısat yurtlar nasıldır evler nasıldır yol nasıldır bılır mısın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: canervz

ben bandırmadayım ıktısat yurtlar nasıldır evler nasıldır yol nasıldır bılır mısın :D

Baktım google'dan. şehre 15-20kilometre civarında bir yere kurmuşlar okulu. tabi bandırma falan ayrı onlara bakmadım.
  • quote:

quote:

Baktım google'dan. şehre 15-20kilometre civarında bir yere kurmuşlar okulu. tabi bandırma falan ayrı onlara bakmadım.

Alıntıları Göster
    balıkesir'de 3. yılım bitti yardım isteyen var ise yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 18 Ağustos 2012; 5:19:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

balıkesir'de 3. yılım bitti yardım isteyen var ise yardımcı olabilirim.

Alıntıları Göster
    balıkesirde yardım edebilirim yeni geleceklere 4. yılım az buçuk kaptık bişeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can !

balıkesirde yardım edebilirim yeni geleceklere 4. yılım az buçuk kaptık bişeyler.

Alıntıları Göster
    bandırma iibf merkeze 15-20 km uzaklıkta değil 5 km uzaklıkta ve otobüsle 10 dk. balıkesir merkezle karıştırmayın. Bandırma, balıkesir değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can !

Alıntıları Göster
    bandırmanın rüzgarı ve yokuşu meşhurdur. 365 günün 364 günü eser, diğer günde sen olmazsın diye bir sözleri vardır. iibf'de kampüs yok. 2-3 bina sadece. merkez okul arası 10 dk. otobüs 0,80 kuruş tabi indirimli kartla. sahilde 4-5 tane kafe bulunmakta. yurt bulma sıkıntısı çekileceğini sanmıyorum. ekonomik açıdan pahalı bir yerleşim yeri. nüfusu 120bin civarındadır. okulun eğitim kadrosu sağlamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: maystro_18

bandırmanın rüzgarı ve yokuşu meşhurdur. 365 günün 364 günü eser, diğer günde sen olmazsın diye bir sözleri vardır. iibf'de kampüs yok. 2-3 bina sadece. merkez okul arası 10 dk. otobüs 0,80 kuruş tabi indirimli kartla. sahilde 4-5 tane kafe bulunmakta. yurt bulma sıkıntısı çekileceğini sanmıyorum. ekonomik açıdan pahalı bir yerleşim yeri. nüfusu 120bin civarındadır. okulun eğitim kadrosu sağlamdır.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bandırma iktisatta okucam dogma buyume istanbulluyum sıkıntı ceker mıyım korkuyrm halkı felan nasıldır her dıyor bandırma balıkesırle baglantısı pek yokmus felan ne yapcaz :D

• yarısı ıstanbullu.
  • quote:

arkadaşlar ben bandırma iktisatta okucam dogma buyume istanbulluyum sıkıntı ceker mıyım korkuyrm halkı felan nasıldır her dıyor bandırma balıkesırle baglantısı pek yokmus felan ne yapcaz :D

küçük bi yer ama halkı öle karışmaz öğrenciye kapalı biyer değil yani , istanbuldan geliosan sana küçük gelecektir ama alışırsın bi süre sonra ayrıca türkiyenin en büyük ilçelerinden biri olduğunuda belirteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanic45

quote:

küçük bi yer ama halkı öle karışmaz öğrenciye kapalı biyer değil yani , istanbuldan geliosan sana küçük gelecektir ama alışırsın bi süre sonra ayrıca türkiyenin en büyük ilçelerinden biri olduğunuda belirteyim

Alıntıları Göster
    evler nasıl peki yurtlar veya kaç liraya eşyalı ev bulabirim

• quote:

evler nasıl peki yurtlar veya kaç liraya eşyalı ev bulabirim

Alıntıları Göster
    ben 500 liraya yakıt dahil eşyalı ev buldum hemde ptt nin yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: maystro_18

ben 500 liraya yakıt dahil eşyalı ev buldum hemde ptt nin yanında

Alıntıları Göster
    başka neler vardı peki tw veya lig tv benım arkadaslar 600e bulmuş evde lig tv varmıs :D
  • quote:

başka neler vardı peki tw veya lig tv benım arkadaslar 600e bulmuş evde lig tv varmıs :D

Alıntıları Göster
    uup
  • quote:

uup

Alıntıları Göster
    özel yurt hakkında bilgisi olan varmı. 2 kişilik felan fiyatları imkanları .... falan işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16.nakres

özel yurt hakkında bilgisi olan varmı. 2 kişilik felan fiyatları imkanları .... falan işte

Alıntıları Göster
    sıla erkek ogrencı yurdu var ben gecen gorustum 2kişilik 475 lira sabah akşam yemegi var sadece
  • quote:

sıla erkek ogrencı yurdu var ben gecen gorustum 2kişilik 475 lira sabah akşam yemegi var sadece

Alıntıları Göster
    Doğma büyüme bandırmalıyım 3 senedir balıkesirde okuyorum bandırmada öyle sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum ben bu yaşıma kadar hiç bi sorunla karşılaşmadım ne de olsa küçük istanbul babam emlakçılık yapıyor pm atabilirsiniz yardımcı oluruz.

• quote:

Telefon numaralarını nasıl alıyorsalar, arıklarlioğlu yurt mesaj attı bana da. aradım aylık 380tl'den 3800tl dedi adam. tüm sosyal imkanları varmış, 4kişilik odalar, üç ogün yemek , 24saat sıcak su, spor alanları vs. ben 300'den fazla vermem. umarım yurtlar yazın açık olur. gidince tüm yurtlarla görüşeceğim gerçi artı kyk sonucunu da bekliyorum bakalım.
  • quote:

quote:

Telefon numaralarını nasıl alıyorsalar, arıklarlioğlu yurt mesaj attı bana da. aradım aylık 380tl'den 3800tl dedi adam. tüm sosyal imkanları varmış, 4kişilik odalar, üç ogün yemek , 24saat sıcak su, spor alanları vs. ben 300'den fazla vermem. umarım yurtlar yazın açık olur. gidince tüm yurtlarla görüşeceğim gerçi artı kyk sonucunu da bekliyorum bakalım.

Alıntıları Göster
    Dördüncü senem balıkesirde her sorunuza yardımcı olabilirim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.