Şimdi Ara

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SEÇECEK OLANLARA YARDIMCI OLUNUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anildoganci

quote:

Orijinalden alıntı: oyt96

Tıp fakültesi nasıl? Eğitimi,mekanı falan

tıp da bir arkadaşım onunla görüştürebilirim sizi genel olarak üniversite şehrin dışında olduğundan kampüs ortamı yok sadece merkezde ortam güzel diyeyim,eğitimi bilmiyorum

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahce11

kardeş puan çok çok düşük 220 civarında balıkesir işletme düşünüyorum sence biraz daha düşermi sıralama ve puan?

bilemem ama düşebilir her yıl düşüyor.
  • mf4 350 siralama 70k napmaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mertan5000

mf4 350 siralama 70k napmaliyim

sıralamanda anadoludaki üniversitelerde müh. okunuyor once muh. karar ver
  • eleltrik olur makine olur tavsiyen var mi nereye gidebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mertan5000

eleltrik olur makine olur tavsiyen var mi nereye gidebilirim

makine mezunu daha fazla elektriğe ilgin varsa onu seç
  • hocam aslinda meslekleride pek tanimiyorum isim sansa kaldi puana gore yapicaz tercihleri
  • Anildoganci kullanıcısına yanıt
    sence anadoluda eczacılık mı istanbulda mühendislik mi mf4 20k (inşaat makine gemi inşaatı hangisi)
  • hocam aslinda meslekleride pek tanimiyorum isim sansa kaldi puana gore yapicaz tercihleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo6195

sence anadoluda eczacılık mı istanbulda mühendislik mi mf4 20k (inşaat makine gemi inşaatı hangisi)

iistanbulda mühendsilk yazardım ben
  • Mf 51 k dayım sence nereyi yazıyım hangi mesleğe yöneliyim ben mimarlık düşünüyorum Tekirdağ 45 bin Niğde de 47 bin ile almış sence gelme olasılığı nedir
  • Anildoganci kullanıcısına yanıt
    hangisi peki itü'de gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliğini önerirmisin. inşaat ve makinada iş bulma sıkıntısı var diyorlar. popülerliğini yitirdi gibi.
  • Merhaba kardeşim için Balıkesir Makine düşünüyoruz şehir hakkında yorumun nasıldır özel yurtlar ne kadar.Üniversitenin vakıf yurdu sanırım 375 liraymış yemek içinde mi?2. sene eve çıkarsa kiralar ne durumda?Üstünkörü bir bilgilendirme yaparsan seviniriz.
  • Balıkesir mühendislik fakültesi nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sabir yav.millet adama niye siralama soruyosunuz adam uni hakkinda bilgi vermek icin acmis gidin siralama tahmincilerine(!) Yazin.hocam muh. Fakultesi ,uni hakkinda bilgi verir misiniz?genel olarak cevre,ortam,egitim nasildir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anildoganci

quote:

Orijinalden alıntı: oyt96

Tıp fakültesi nasıl? Eğitimi,mekanı falan

tıp da bir arkadaşım onunla görüştürebilirim sizi genel olarak üniversite şehrin dışında olduğundan kampüs ortamı yok sadece merkezde ortam güzel diyeyim,eğitimi bilmiyorum

Merhaba,

Kampüs ortamı yok derken.?

Kampüs oldukça büyük görünüyor. içinde Cafe vs. yok mu. Öğrenciler ders harici nerede takılıyor. Korkutmayın gözümü Endüstri Mühendisliğine geleceğim muhtemelen.
    Birde residorm özel yurtları nasıldır bilginiz varmı acaba.
  • Eğitim fakültesi nasıl,ilköğretim matematik öğretmenliği düşünüyorum Dokuz eylül ile arasında kararsız kaldım :)
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Şehir sakin bir şehir öncelikle,genel olarak Marmara bölgesinden öğrenciler var büyük illere yakınlığından makine müh. bölümü güzel memnun olan çok duydum,vakıf yurdu hakkında pek bilgim yok açıkcası buraya geldiğinizde araştırırsınız şehrin en iyi yurdu bence kampüs içindeki özel yurttur,şehirde daha çok kız yurdu var erkeklere fazla seçenek yok ev kiraları her keseye göre mevcut diyeyim çok yüksek olanlarda var uygunlarda.Özel yurtlar da 300-500 tl arası.Üniversite şehrin 17 km dışında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.