Şimdi Ara

Balikesirliler ,Balikesir de yasayanlar sorularim var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle hepinize merhaba ,
    İşim icabi atama yapilacak .İstanbulda yasiyorum ama istanbula atama olmayacagindan 2-3 sehir arasindan Balikesir i dusunuyorum.İlceleride siralicaz puan hangisine yeterse o ilceye atanicaz.ilceler ise şöyle:
    1-Merkez
    2-Gonen
    3-Bandirma
    4-Edremit
    Bu ilceleri siz nasil siralardiniz bide nedenini yazarsaniz cok yardimci olursunuz.Sadece bir ilce hakkinda bile fikir vermeniz bile benim icin cok onemli.Tesekurler smdiden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Balıkesir: Yaşam ve Kültür Rehberi

Balıkesir Nasıl Bir Yer?

Balıkesir, Marmara Bölgesi'nde yer alan ve Türkiye'nin en büyük illerinden biridir. Zengin tarihi, doğal güzellikleri ve canlı kültürüyle bilinen bir şehirdir.

Tarihçesi: Balıkesir'in tarihi eski çağlara kadar uzanır. Persler, Romalılar ve Osmanlılar da dahil olmak üzere birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Şehir, Osmanlı döneminde önemli bir ticaret ve kültür merkeziydi.

Coğrafyası: Balıkesir, verimli toprakları ve yeşil ormanlarıyla ünlüdür. Marmara Denizi'ne kıyısı olan şehir, ılıman bir iklime sahiptir. Kaz Dağları Milli Parkı'na ev sahipliği yapan Balıkesir, doğa severler için mükemmel bir destinasyondur.

Kültürü: Balıkesir, geleneksel Türk kültürünün ve modern yaşam tarzının bir karışımına sahiptir. Şehirde, tarihi camiler, hanlar ve hamamların yanı sıra modern alışveriş merkezleri ve kafeler bulunur.

Yaşam Tarzı: Balıkesir, sakin ve huzurlu bir yaşam tarzı sunar. Şehir, yeşil alanları, parkları ve yürüyüş yollarıyla sakinlerine açık hava etkinlikleri için bolca fırsat sunar. Yerel halk, misafirperver ve cana yakın olmasıyla bilinir.

Eğitim: Balıkesir Üniversitesi, şehirde önemli bir eğitim kurumudur. Üniversite, çeşitli lisans ve lisansüstü programlar sunmakta ve şehrin canlı akademik ortamına katkıda bulunmaktadır.

Turizm: Balıkesir, tarihi ve doğal güzellikleriyle turistler için popüler bir destinasyondur. Şehir, antik kentler, kaplıcalar ve şelaleler dahil olmak üzere çok çeşitli turistik yerlere ev sahipliği yapmaktadır.

Ulaşım: Balıkesir'e İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerden kolayca ulaşılabilir. Şehirde, otobüs, minibüs ve taksi gibi çok çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur.

Balıkesir, yaşamak, çalışmak veya ziyaret etmek için mükemmel bir şehirdir. Zengin tarihi, doğal güzellikleri ve canlı kültürü ile Balıkesir, herkese hitap edecek bir şeyler sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bandırma
    Balıkesir
    Gönen
    Benim sıralamam böyle olurdu edremit hakkında çok fazla bilgim yok.
    Bandırma her türlü Balıkesir'in içinden güzeldir ben olsam bamdirmada yaşamak isterdim. Nerdeyse gonende büyüdüm diyebilirim yaşanacak guzel yer ama çok fazla imkan yok 50 binlik ilçe sonuçta . Balıkesir'in içinden nefret ederim hiç birşey yoktur eğlence gezme anlamında ama imkanları var diye 2. Sıraya koydum.

• edremit bandırma merkez gönen diyorum.
  • ben yaşadığım yerde kalırım fazla gezmem derseniz. balıkesir merkez iyidir. yemekleri ucuz ve kalitelidir. ev kiraları bence gereğinden fazla yüksek hemde baya yüksek ama ucuz yerlerde var. sessiz sakin bi şehir. ulaşımının çok iyi olduğunu söyleyemem ama genede idare eder. gece şehir ölür sokaklarda ne bi ulaşım aracı nede insan kalır. ama herşeye ramen güzel bi şehir.
    daha sessiz sakin biyer istiyosanız. edremit tam emeklilikte yaşanacak yerlerden. denizi manzarası güzel. hayat ucuz. ev fiyatları ve kiralar balıkesir merkeze göre daha uygun. güzel yer yaşanır. yazın çok haraketli olur. edremit sarımsaklıyı öneririm.
    yaşadığım yer önemli değil ben gezerim derseniz. bandırmayı öneririm. burayı küçük balıkesir gibi düşünebilirsiniz. balıkesirin diğer ilçelerine göre daha çok imkan var burda. ne ararsanız vardır. ulaşımı kolaydır. gene yeme içme ucuz. ev kiraları balıkesir merkeze göre kesinlikle daha uygun. ayrıca bursaya istanbula izmire balıkesire ulaşmakta kolaydır. geçiş güzergahı olduğu için. 15 dk bi bursaya istanbula otobüs. deniz uçağı, hızlı feribot, deniz otobüsü, tren v.b ne ararsanız var.

• 1 yil kadar orada yasadim merkezde pek zaman gecirecek bir sey yoktu 2006 senesinde simdi nasil bilmiyorum hep ulkucu solcu kavgasi olurdu sokaklarda edremit tam yaz sehri yazin on numara ama kisin zor olur orada tatil bolgesi eger hareketli yasam seviyorsan yazin mukemmel olur bandirmaya hic gitmedim ama merkezden iyi diyorlarmis goneni sil direk

Birde ne isi yapiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: nidyed

Bandırma
    Balıkesir
    Gönen
    Benim sıralamam böyle olurdu edremit hakkında çok fazla bilgim yok.
    Bandırma her türlü Balıkesir'in içinden güzeldir ben olsam bamdirmada yaşamak isterdim. Nerdeyse gonende büyüdüm diyebilirim yaşanacak guzel yer ama çok fazla imkan yok 50 binlik ilçe sonuçta . Balıkesir'in içinden nefret ederim hiç birşey yoktur eğlence gezme anlamında ama imkanları var diye 2. Sıraya koydum.

Sagol hocam.Bandirma ist.a yakin old. dolayi ayri bi avantajida var.

• Yere düşen eşekleri ne yapiyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bandırma
    Balıkesir
    Edremit
    yap hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkesir susurluk po istasyonundayım soruları alayım

• balıkesir merkezle ilgili soruları alabilirim, tavsiye ederim ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

ben yaşadığım yerde kalırım fazla gezmem derseniz. balıkesir merkez iyidir. yemekleri ucuz ve kalitelidir. ev kiraları bence gereğinden fazla yüksek hemde baya yüksek ama ucuz yerlerde var. sessiz sakin bi şehir. ulaşımının çok iyi olduğunu söyleyemem ama genede idare eder. gece şehir ölür sokaklarda ne bi ulaşım aracı nede insan kalır. ama herşeye ramen güzel bi şehir.
    daha sessiz sakin biyer istiyosanız. edremit tam emeklilikte yaşanacak yerlerden. denizi manzarası güzel. hayat ucuz. ev fiyatları ve kiralar balıkesir merkeze göre daha uygun. güzel yer yaşanır. yazın çok haraketli olur. edremit sarımsaklıyı öneririm.
    yaşadığım yer önemli değil ben gezerim derseniz. bandırmayı öneririm. burayı küçük balıkesir gibi düşünebilirsiniz. balıkesirin diğer ilçelerine göre daha çok imkan var burda. ne ararsanız vardır. ulaşımı kolaydır. gene yeme içme ucuz. ev kiraları balıkesir merkeze göre kesinlikle daha uygun. ayrıca bursaya istanbula izmire balıkesire ulaşmakta kolaydır. geçiş güzergahı olduğu için. 15 dk bi bursaya istanbula otobüs. deniz uçağı, hızlı feribot, deniz otobüsü, tren v.b ne ararsanız var.

Hocam sarimsakli ya gecen sene gittim bi haftaya yakin kalmistm.cok begenmistm.o yuzden ilk siraya edremiti yazmayi dusunuodm zaten.mudanya da dediginiz gibi dis hatlarla ulasimda cok avantajli. Son tercih gonen gibi duruo ama bakalim hayirlisi.tesekkur ettim hocam :)

• Edremit in yakınında küçükkuyuda yazlığımız var haftada 2-3 akşam Edremit e gideriz yaz için çok iyi bi yer ama kışı bilemem

• Hocam memur statuseunde olicam.yani calisma tarzi belli.ama ilcelerde ki yasam standartlari nasil , spor ve muzik aktiviteleri icin yeterli mi (ozellikle kurs olarak)? Kiralar ortalama ne kadar ve ilceden ilceye cok fark ediyor mu ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

1 yil kadar orada yasadim merkezde pek zaman gecirecek bir sey yoktu 2006 senesinde simdi nasil bilmiyorum hep ulkucu solcu kavgasi olurdu sokaklarda edremit tam yaz sehri yazin on numara ama kisin zor olur orada tatil bolgesi eger hareketli yasam seviyorsan yazin mukemmel olur bandirmaya hic gitmedim ama merkezden iyi diyorlarmis goneni sil direk

Birde ne isi yapiyorsun

Hocam gonen hakkindaki dusunceler birbirine paralel genelde edremit ii gibi duruo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ebulfeth

Hocam memur statuseunde olicam.yani calisma tarzi belli.ama ilcelerde ki yasam standartlari nasil , spor ve muzik aktiviteleri icin yeterli mi (ozellikle kurs olarak)? Kiralar ortalama ne kadar ve ilceden ilceye cok fark ediyor mu ? :)

balıkesir ilçeleri bilmiyorum ama merkez'de bir kaç önemli mahalle var paşaalanı ve bahçelievler gibi..

özellikle paşaalanı memur biri için gayet uygun, gayet sakin, ferah bir mahalle.

kiralar 500-800 arası değişir paşaalanı ve bahçelievlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 1 Aralık 2014; 14:51:02 >
  • Balıkesir merkezde totalde 14. Yılım falan ilk öğretimi tamamen burda okudum üniversite içinde hala buradayim tavsiye ederim yer yer darabilirsiniz ama çoğu yönden artıları var kendiniz gelip görün bence

• Balikesir merkeze gelin pisman olmazsiniz. Kucuk ilcelerde yasamak zor olur bunalirsiniz. Ben 13 senedir merkezdeyim. Balikesirliler bandirmayi, Bandırmada balikesiri sevmez. Merkezde yasayan biri olarak soyliyim merkezde kalin, kucuk ama guzel bi sehir bende universite icin burda kalicam. Merkez,bandirma,edremit,gönen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.