Şimdi Ara

Balıkların canı sıkılırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: a.saygili

quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

O hayvanlara eğer doğal ortamını verirsen günah değil,sevap işlemiş olursun

Ben 3 kaplumbağa almıştım 3 yıl önce.Onlara güzel bir akvaryum hazırladım,istedikleri herşeyi koydum...Ama sen o kapluşu o ufacık palmiyalı kaba koyarsan o hayvana eziyet edersin,doğal olarak günah olur...

Kuş meselesine gelirsek,eğer tek bir kuşa bakarsan bence yazık edersin,en az 2 kuş olmalı ve evin içerisinde serbest dolaşmalılar...

Balıklarda aynı şekilde,tamamen doğasına bırakın akvaryumda...Gerekli koşulları sağlayın ve bırakın yaşasınlar...O hayvanlar zaten koca okyanusu,yada gölleri karış karış gezmiyorlar,kendi hallerine sınırlı alanlarında yaşıyorlar...

Ne İstemişlerdi ?

Kiler dolabı.. Pirinç felan işte kışa hazırlık..

• Balıkların hafızası 3 sn falan değil bunu discovery channelde yapmışlardı aylarca uğraştılar balıklarla cam bölmelerin üzerine delikler yaptılar hergün yavaş yavaş engelleri çoğalttılar.Aylar sonra yeni koyulan balık yemi bulamadı ama aylardır orada olan balık eğitilen balık tek tek engelleri geçti yeni aldı.
  • Beyler bence şu 3 saniyede unutma işi biraz hikaye... Bizim evdede var 3 tane. Nezam elimi yem döker gibi elimi fanusun üstünde gezdirsem hemen yukarı çıkıp yem arıyolar. Eğerki bunlar 3 saniye içinde herşeyi unutuyosa, yem döküş şeklimi nerden hatırlıyo???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.