Şimdi Ara

Balkan Göçmenleri Anketi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Balkan Göçmenleri Anketi!

(En Son Oy Tarihi: 6.4.2021)
Giriş
  • o zaman türk olmayan balkan göçmenleri diye anket yap.balkan göçmeni dendiği zaman herkesin aklına balkanlarda yaşayan vede göç etmek zorunda kalmış soydaşlar gelir.BUNLARIN İÇİNDE BULGAR YOKTUR.ZATEN BULGAR TÜRKİYE'YE GÖÇ ETMEZ.EDEN 3-5KİŞİ OLABİLİR ÇEŞİTLİ SEBEPLERLE BUNLAR İÇİNDE ANKET YAPILMAZ.MAKEDON-ARNAVUT-AZERİ VS. İLE BULGAR'I AYIRTEDEMİYORMUSUN?

quote:

Orijinalinden alıntı: forumgezer

Arkadaşlar Burda Kim Türk Kim Değil Tartışmıyoruz.Bu Bir Anket ve İlgili Olanlar Yanıtlasın Lütfen...Türkiye de Kaç Türk var Anketi değil ki Bu?Tabiki içinde türk Şıkkı Olmayacak.Sadece İlgili kişiler oylasın lütfen.Oraya Türk şıkkını Koysak Durum Ne Olur Fakında mısın sen?
  • emredersin arkadaşım sen anket açınca öyle yaparsın!neyi araştırıp neyi araştırmayacağımı senden öğrenemem.26 oy vardı o şıkka arkadaşım.Demek ki düşündüğünden fazla göç eden var...26 kişi oy vermeye gücenmiyorda sen neden güceniyorsun anlamadım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumgezer -- 15 Ağustos 2005, 1:18:12 >
  • neyi savunduğunu bilmiyosun ne yazdığını bilmiyosun.o 26 oy iyiniyetle verilmiş oylardır ama senin onca uyarıya rağmen yaptığın tarifsiz bişey.AYRICA BİŞEY ARAŞTIRIYOSAN NEYİ ARAŞTIRDIĞINI BİLMEN GEREKİR.SEN NEYİ ARAŞTIRIYOSUN?BALKANLARDAN GÖÇEDEN TÜRK OLMAYANLARIMI?YOKSA BALKANLARDAN GÖÇ EDEN TÜRK OLANLARIMI? O 26 TAMAMINA YAKINI TÜRKTÜR EMİNİMKİ!!! BUNUN ADINADA ARAŞTIRMA DİYOSAN EN İYİ İHTİMALLE KAFAN GÜZEL OLDUĞU İÇİN! SENİNLE UĞRAŞMAMAYA GAYRET EDİCEM.

BİDAHAKİ MESAJINDA YAZDIĞIM HERHANGİ BİŞEYE CEVAP VERİRSEN İYİ OLUR.AYRICA O GÖÇ EDENLERDEN BİRİDE BENİM AİLEM.NE KADAR KİŞİ GÖÇ ETTİ DİYE DÜŞÜNMÜYORUM BEN,ÇÜNKİ BİLİYORUM NE KADAR GÖÇ OLDUĞUNU.BU GÖÇÜN NEDEN OLDUĞUNU.VEDE GÖÇ EDENLERİN KİMLER OLDUĞUNU!!!
    quote:

emredersin arkadaşım sen anket açınca öyle yaparsın!neyi araştırıp neyi araştırmayacağımı senden öğrenemem.26 oy vardı o şıkka arkadaşım.Demek ki düşündüğünden fazla göç eden var...26 kişi oy vermeye gücenmiyorda sen neden güceniyorsun anlamadım!!!

• arkadaşım Sen biliyorsan Sorun Yok!Neye Eminsen Eminsin Bu Beni İlgilendirmiyor!Bu benim Araştırmam.Senin sartlarına uygunsa oy verirsin.Uygun değilse bu sana uygun bir anket değildir zaten!Bu kadar sorun yapacak ne var?
  • sen orda ankette ulus adları yazıyosun!yanlışın orda ve,oy veren 26 kişi de bulgaristan şıkkını bulamadığı için vermiştir.bi karabükten bile kimse var mı topiğinde 2.3 adam cevap yazıyosa bulgar olan bu ülkede daha azdır mantıken!bunu idrak edemiyosan orayı bulgaristan olarak düzeltmen gerktiğini hiç idrak edemezsin!
  • bulgaristan göçmeniyim
  • BEN BULGARİSTAN GÖÇMENİYİM kırcaalili"DEN NE O BULGAR BULGARİSTAN AAA O KADAR DÜZELTİN ŞUNU BULGAR YERİNE BULGARSİTAN AYIP OLUYOR AAAAAAAAAAAA

• noluyo lem kendi aranızda mı tartışmaya başladınız artık.

anket yazarı arkadaş: birader ne bu şıklar böyle? Yok yunanmış yok bulgar mış. Bu arkadaşların hepsi Türk tür.

Anketi hemen düzelt
  • ya Arkadaşım Türk Olan Türktür Türk Olmayan Türk Değildir.Sorun Nedir?Başa Dönmeyelim Yine!Türkiye de Sadece Türkler Yaşamıyor!!!
    quote:

Orijinalinden alıntı: Telefoncu72

noluyo lem kendi aranızda mı tartışmaya başladınız artık.

anket yazarı arkadaş: birader ne bu şıklar böyle? Yok yunanmış yok bulgar mış. Bu arkadaşların hepsi Türk tür.

Anketi hemen düzelt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumgezer -- 15 Ağustos 2005, 1:50:14 >
  • konuyu çarpıtma arkadaşım!oraya bulgar,yunan yazman yanlış.adam ingiliz olsa,atina'da otursa türkiye gelince oda yunan oluyo senin gözünde o zaman!orayı düzeltmelisin!
  • benim gözümde ne oluyor ne bitiyor bu beni ilgilendirir arkadasım.Bu benim anketim.Şıklar uyarsa ankete oy kullanırsın uymazsa kullanmazsın.bunu çarpıtmaya ne gerek var?kimseye zorla oy attırmıyoruz burda!
  • quote:

benim gözümde ne oluyor ne bitiyor bu beni ilgilendirir arkadasım.Bu benim anketim.Şıklar uyarsa ankete oy kullanırsın uymazsa kullanmazsın.bunu çarpıtmaya ne gerek var?kimseye zorla oy attırmıyoruz burda!

yunanmısın birader sen Değiştir şu anketi Bölücü müsün nesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefoncu72 -- 15 Ağustos 2005, 2:08:47 >
  • Arkadasım Yunan Değilim!Arnavutum ve Bölücü de Değilim!Nerden Bu Saçma Fikirleri Çıkarıyorsun?İnsan Yunan da olabilir Bunun Bölücülükle Ne Alakası Var?Konuşurken Doğru Dürüst Konuş!Saçma Sapan Suçlamalar Yapmaya Hakkın Yok!
    quote:

quote:

benim gözümde ne oluyor ne bitiyor bu beni ilgilendirir arkadasım.Bu benim anketim.Şıklar uyarsa ankete oy kullanırsın uymazsa kullanmazsın.bunu çarpıtmaya ne gerek var?kimseye zorla oy attırmıyoruz burda!

yunanmısın birader sen Değiştir şu anketi Bölücü müsün nesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumgezer -- 15 Ağustos 2005, 2:11:54 >

• biz bişiyler doğru gitsin diye uğraşıyoruz.sen Türklüğü asimile etmeye çalışıyosun.arnavutum diye sen demiştin dimi?belli oldu sanırım!eğer sen bize zorla oy attırmıyosan biz de zorla biz Türküz diyoruz,yunan-bulgar DİİL!
  • Yaw Arkadaşım Türklüğü Asimile Etmeye Çalışan Falan Yok!Bu Saçma Fikirleri Nereden Çıkarıyorsun?Böyle birşey diyen De Yok Zaten!Evet Arnavutum Belli Oldu Demişsin Belli Olan Şey Ne?Saçma Sapan Fikirler Çıkarmayın Lütfen
    quote:

Orijinalinden alıntı: LeGenD_Of_GLORY

biz bişiyler doğru gitsin diye uğraşıyoruz.sen Türklüğü asimile etmeye çalışıyosun.arnavutum diye sen demiştin dimi?belli oldu sanırım!eğer sen bize zorla oy attırmıyosan biz de zorla biz Türküz diyoruz,yunan-bulgar DİİL!

• cahil insan: Madem bir konuyu enine boyuna bilmiyorsun, konuyla ilgili anket açma. Arnavut olduğun belli, çünkü daha Türkçeye tam olarak hakim değilsin. Yunan göçmeni veya Bulgar göçmeni diye birşey olmaz. Ya adama milliyetini sorarsın o da yunan ya da bulgar diye çevap verir. Yada ne göçmeni diye diye sorarsın o da yunanistan veya bulgaristan göçmeni diye cevap verir.

Sen daha hangi soruyu sorduğunun farkında değilsin. Sorular başka cevaplar başka. Önce Türkçeyi öğren ondan sonra türkiyede yaşa...
  • Ya Arkadaşım Anketin Şıklarına Bak ve Soru ya Bak!Sana uygunsa Yanıt Ver Uygun Değilse Verme.Olay Cok Basit!Farklı Yanıtlar İstiyorsan Sen Kendin Başka Anket Aç!Türkiye de Yaşamak için Türkçeyi Öğrenmeye Gerek Yok!Saçma Sapan Konuşmayın!
    quote:

cahil insan: Madem bir konuyu enine boyuna bilmiyorsun, konuyla ilgili anket açma. Arnavut olduğun belli, çünkü daha Türkçeye tam olarak hakim değilsin. Yunan göçmeni veya Bulgar göçmeni diye birşey olmaz. Ya adama milliyetini sorarsın o da yunan ya da bulgar diye çevap verir. Yada ne göçmeni diye diye sorarsın o da yunanistan veya bulgaristan göçmeni diye cevap verir.

Sen daha hangi soruyu sorduğunun farkında değilsin. Sorular başka cevaplar başka. Önce Türkçeyi öğren ondan sonra türkiyede yaşa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumgezer -- 15 Ağustos 2005, 2:22:21 >

• YA İTAAT ET YA TERKET
  • tamam sen papua yeni gine diliyle dolaş sokaklarda!
  • Cahiliyet Hangi Zihniyette Belli Oluyor Arkadaşım!Orta Çağda mıyız?Bu zihniyet Ortaçağ Karanlıklarına Gömüldü 1789 da...
    quote:

YA İTAAT ET YA TERKET
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.