Şimdi Ara

Ballon d'or El Değişiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Sonunda sen de kabul ettin KRAL>beleşçi

Alıntıları Göster
    Ballon d'or El Değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Alıntıları Göster
    Yazık anlama problemi var herhalde

Bu arada biraz da troll Furiosa'dan bahsedelim kendisi cezalı ve benim karşımdaki kişiye + veremediği için çıldırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 30 Kasım 2018; 18:11:12 >

• messi roma macinda nerdeydi? ronaldo final ve munih maclarinda nerdeydi? haketmediler.

griesmann ve modric daha fazla haketti.mbappe ilk 3te olmayi haketti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 4 Aralık 2018; 1:13:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene Kante alsın. Fransa dünya kupasının sahibi ise bu Kante sayesinde. Yeter artık iki üç gol atıp yıldız ilan edilenlerden bıktık. Görünmez kahramanlar var şu futbol sahalarında.

Tabi yine Kante alamayacak. Sneijder bile alamadı şu zıkkımı seneler sonra Inter'i taşıyan adamlardan biri. Fırtına gibi esmişti yine o dönem. Gittiler yine Messi mi Ronaldo mu ne ona verdiler.
  • Neymar, hazard, salah, kylian mbappe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sızan listeye göre şampiyonlar liginde 1 gol 1 asistlik istatistiği olan Modric'e verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 4 Aralık 2018; 0:9:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Ronaldonun çok net hakkı ama verilmesede şaşırmam. Ronaldoya yıllarca rakip çıkarmaya çalıştılar ite kaka. Şimdide bulurlar birilerini.
    Ronaldoya yıllarca rakip çıkartmaya çalıştılar mı? Tarihin en iyi futbolcusuyla aynı dönemde oynuyor cr7 farkındasındır heralde. Ayrıca 2013 yılında madrid lobisi riberynin hakkını yedi ronaldoya verdi ödülü

• ronaldo, yari final ve finalde ortada yoktu. dunya kupasinda ilk maclarda iyiydi, sonra bir sey yapamadi.

modric haketti mi? tartisilir abi. griezzmann da alabilirdi.

dunya kupasi cok belirleyici rol oynadi bu sene altin topta.

bayan topcuya twerk yap dediler, hayir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 4 Aralık 2018; 0:42:6 >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Abicim futbol golden ibaret değil. Neden anlamıyorsunuz?

• Vaudeville kullanıcısına yanıt
    Futbol Perisic ve Subasic tarafından Dünya Kupası finaline, Ronaldo tarafından CL kupasına taşınarak ödüle yüzsüz bir şekilde konmak da değil! Keşke sizle aynı futbolu izlemesek başka bir şey daha üretseler de adını futbol koysalar siz de onu izleseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 4 Aralık 2018; 1:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Abicim futbol golden ibaret değil. Neden anlamıyorsunuz?
    Golden ibaret değil de izledik işte Modric'i. Gören de hem Real'i hem milli takımı taşıdı sanacak. Real'de Ronaldo, Hırvatistan'da da Perisic olmasa hiçbir başarısı olmayacak. Öyle ahım şahım bir futbolcu değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf final oynayan gariban takımın kağıt üzerindeki en iyi oyuncusu diye modrice verdiler. Dünya kupasında da bir faydası olmadı, tüm takımı atletizmi ve skorerliğiyle Perisic sırtlamıştı. Hatta modric vasat oyununun yanında kaçırdığı penaltıyla takımının elenmesine de sebep olacaktı. Real de clyi takım olarak iyi oynadıkları için değil, ronaldo ve bale gibi yıldızların fantastik becerileri sayesinde kazandı.

Real Madrid'in cl almasında başrol oynayan, dünya kupasında portekizi tek başına sırtlayan, juventusta daha şimdiden rekorlar kıran Ronaldo'nun hakkıydı ödül. Bu durumu fark etmek için real madridin şimdiki içler acısı durumuna bakmak bile yeterli.

Mbappe eğer belçika maçının uzatma dakikalarındaki şımarıkça hareketleri yapmasaydı kazanabilirdi belki. Sadece 10 saniye içinde tüm dünyanın nefretini kazandı adam.

De Bruyne sezon boyunca 3 modriclik performans gösterdi, üstelik birinin ülkesi 3. öbürünün ki 2. oldu.

Modricten skor mu bekliyorsunuz diyenler için, Pogba final maçında tek başına modric-rakitic-brozovic üçlüsünü peşinde sürükleyerek yatırıp kaldırarak adeta rencide etti, hepsine futbol dersi verdi. Pogba dünya kupasındaki en iyi orta sahaydı ama mourinho yüzünden ödülden uzak kaldı.

Messi dünya kupasında veterandan hallice bir görüntü çizdiği için elendi.

Salah cl finali, dünya kupası gibi kritik maçların hiçbirinde varlık gösteremediği için kazanamaması normaldi.

Modric iyi bir orta saha oyuncusu ama sahada yapabileceği şeyler sınırlı, asla bir süperstar değil. 2 euro, 1 wcli(wcyi getiren golü de atmasına rağmen) iniestanın bile kazanamadığı ödülün modrice verilmesi, modrice karşı antipati yaratacaktır ister istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

Ronaldoya yıllarca rakip çıkartmaya çalıştılar mı? Tarihin en iyi futbolcusuyla aynı dönemde oynuyor cr7 farkındasındır heralde. Ayrıca 2013 yılında madrid lobisi riberynin hakkını yedi ronaldoya verdi ödülü

Alıntıları Göster
    Messi alsın diye kimlerin hakkı yendi.. ortalama üstü bir oyuncu fazla şişirildi.

• quote:

Futbol Perisic ve Subasic tarafından Dünya Kupası finaline, Ronaldo tarafından CL kupasına taşınarak ödüle yüzsüz bir şekilde konmak da değil! Keşke sizle aynı futbolu izlemesek başka bir şey daha üretseler de adını futbol koysalar siz de onu izleseniz.

Aynen futbol dk'da gruptan çıktığı gibi tokatlanıp portekize dönmek

• fluox kullanıcısına yanıt
    Yok yok Barcelona’dan 5 yerken çaresizce izlemek ya da her maçın 60. Dakikasında yetersizlikten oyundan çıkmak olabilir

• quote:

Yok yok Barcelona’dan 5 yerken çaresizce izlemek ya da her maçın 60. Dakikasında yetersizlikten oyundan çıkmak olabilir
    Gören de Ronaldo varken 5 yemedik sanır, ronaldo nerdeydi 5-6 yediğimizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Gören de Ronaldo varken 5 yemedik sanır, ronaldo nerdeydi 5-6 yediğimizde

Alıntıları Göster
    Ronaldo yokken CL göremiyorduk. Bakalım aynı seri devam edecek mi? Etmeyecekse ne yapacaksın? Bale Ronaldo'nun yerini doldurur diyen kişi değil misin sen?

• quote:

Ronaldo yokken CL göremiyorduk. Bakalım aynı seri devam edecek mi? Etmeyecekse ne yapacaksın? Bale Ronaldo'nun yerini doldurur diyen kişi değil misin sen?

Alıntıları Göster
    Okuduğunu anlayamamak güzel yetenekmiş kardeş, ben eksikliğini doldurur demedim istatistikleri artar ve kendini daha çok gösterir dedim.Ayrıca Cl alındığında daha Ronaldo gitmemişken bu kadronun vaadi doldu yeniden yapılanmaya girilmesi gereken yazanda benim.Şuanki kadroda değil sadece Ronaldo yanına Messi'yi de getirsen bu kadro en fazla 1 basamak ileri gider.Defanstan orta sahaya herkes mental olarak yerlerde.

Ayrıca Ronaldo yokken de Cl alıyorduk, tabi senin gibi ufaklıklar Ronaldo aşkı ile futbola başladığı için ondan öncesini bilmeyecek kadar bihabersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Okuduğunu anlayamamak güzel yetenekmiş kardeş, ben eksikliğini doldurur demedim istatistikleri artar ve kendini daha çok gösterir dedim.Ayrıca Cl alındığında daha Ronaldo gitmemişken bu kadronun vaadi doldu yeniden yapılanmaya girilmesi gereken yazanda benim.Şuanki kadroda değil sadece Ronaldo yanına Messi'yi de getirsen bu kadro en fazla 1 basamak ileri gider.Defanstan orta sahaya herkes mental olarak yerlerde.

Ayrıca Ronaldo yokken de Cl alıyorduk, tabi senin gibi ufaklıklar Ronaldo aşkı ile futbola başladığı için ondan öncesini bilmeyecek kadar bihabersiniz.

Alıntıları Göster
    Okuduğumu anladım zaten fark şu ki sen futboldan anlamıyorsun. Guardiola'nın Barcelonasıyla tarihin en vasat Barcelonasını hatta katalan kulübü taraftarlarının bile beğenmediği Barcelona'yı kıyaslayacak kadar futboldan bihaber duruma düşmüşsün gelmiş bir de benim anlama yeteneğimi sorguluyorsun.

Ronaldo yokken CL alıyormuş bak sen Los Galacticos'tan sonra ne zaman CL aldın süperzeka?

Sen cidden şu yorumdan sonra daha fazla yazma rezil oluyorsun yoksa. Bak sen 12 yıl CL alamamış takıma CL aldıran adama nankörlük yapmaya devam ediyor. Rakip takımla 2 CL farkı varken bunu 6 yapan adama laf edeceğine bu sene rezilleri oynayan adamların ödüle konmasından bile utanmayıp 2 kelime etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 4 Aralık 2018; 13:40:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Messi alsın diye kimlerin hakkı yendi.. ortalama üstü bir oyuncu fazla şişirildi.

Alıntıları Göster
    hahahahhah anladım abi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.