Şimdi Ara

Bally kullanmamın vucüt için zaraları nelerdir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
11.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: isimsiz11111

bide bu forumda yaş takıntısı var .. Hemen yaş kaç ...

kusurabakma böyle bir konu açarsan yaşa bakmam lazım

konu başlıgına bak Bally kullanmamın vucüt için zaraları nelerdir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

bali tiner gibi maddeler beyindeki ahlak merkezine tesir eder bunun sonucunda alhaksız olman kaçınılmaz

Şaka yaptığını düşünüyorum

Ama ben şaka yapmıyorum

• Dur bizim evde olcaktı yanlızım bi çekem gelem gelemessem polisi arayınn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

quote:

Orjinalden alıntı: isimsiz11111

bide bu forumda yaş takıntısı var .. Hemen yaş kaç ...

kusurabakma böyle bir konu açarsan yaşa bakmam lazım

konu başlıgına bak Bally kullanmamın vucüt için zaraları nelerdir ?

k.bakma ama ciğerlere zarar vermezmi sonuçta nefes olarak cekiyosun yani ?

@+BuRN+

Çok saol

@Kudu®uk
    Polisi arıyayimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minderbob -- 1 Ekim 2007; 20:46:05 >

• 1. kanserojendir.

2. kanser olmadan önce beynini eritir. beyinde, kortekste (sinir hücrelerinin esas bulunduğu tabaka) daha belirgin olmak üzere hücre ölümü ve beyin dokusunda kabaca küçülme olarak tanımlayabileceğimiz değişikliklere yol açar.
  • cok güzel kokuyor ya.. bazen bally ile birşey yapıştırmam gerekiyor(cok nadir olur) cok hos geliyor kokusu...

ama bagımlı olup da yolda bi posetten mi cekiyorlar neyden cekiyorlar sigaara içer gibi çekersen tehlikeli olur.. ama onun dışında hani kullanırken solursan pek de zarar vermez açıkçası
  • konuyu hortlatıcam ama yapcak bişey yok

daha az önce etkisinden çıktım kuzenimle çektik kuzenim sarhoşluğu pek bilmez birkaçdefa içmiştir kendisi herneyse oturuyoduk evde aklıma bally geldi daha öncede 1 defa çekmiştim hoşuma gitmişti ama daha çekmemiştim koştum gittim bakkaldan bally aldım adama bally varmı abi deyince gözlerimin içini taradı resmen. eve gittim bütün bally i poşete boşalttım 5-6 fırt çektim kafam güzelce olmaya başladı kuzenime verdim o 2 fırttan sonra uçtu derken 2 dakika sonra kendimden geçtim büyük 70 lik vodkayı tek başına içmişim gibi oldu ama kuzenim bildiğin delirdi triplere girdi gülmeden duramıyor apartmanı ayağı kaldırdık bildiğiniz öyle böyle değil fena kafa yaptı anlatamam anlatmakla bitiremem fena yaptı bildiğiniz beynimi çürüttü sonra abimi gördük balkondan içeri girdik dedim kuzene poşeti at bende etrafa çeki düzen verdim abim geldi baktım kuzenim balkonda oturmuş dalmış halen çekiyor aldım elinden attım poşeti. ama kafam varya bir güzel anlatamam yok böyle bişey aynanın karşısına geçiyoruz gülüyoruz falan derken etkisi 1 saat sürdü yaklaşık yarım saat çektik bıraktıktan sonra 1 saat daha kafası sürdü sonuç olarak bally kadar kafa yapan bişey görmedim ben abi o ne ya bildiğin rüya görüyosunuz gibi oluyor. sizlere tavsiyem çekecekseniz..ki önermem eğer yapacaksanız ayda 1 kezden fazla yapmayın ben beyin hücrelerimin öldüğünü bile hissettim çektikçe çekesin geliyor sonra dalıp gidiyosun ilk çekişimde 2 saat durmadan çekmiştim dalmıştım yapacaksanız akıllı biriyle daha önce kafası güzel olmuş tecrübeli biriyle yapın sonra o insanla uğraşamazsınız kuzenim bildiğiniz deli oldu zor durdurdum onu. neyse arkadaşlar diyeceğim pek önermem ama öyle bi kafa yapmak istiyorsanız buyur deneyin pek bi zararını görmedim şu ana kadar nefes darlığı felan. fakat şöylede bi not düşeyim çekerken ciğerinizi yakabiliyor öksürebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

Geçen sokakda birini gördüm elinde poşetle tiner yada bally çekiyordu ... Bu inasanda ne gibi etki yaratır?

insana ne gibi etki ediyor bilmiyorum ama tüm pahalı içkilerden ve tabiki sigaralardan daha zevkli birşey. zaten black metal müzik eşliğinde iyi gidiyor ankara havası gibi komik şarkılarla olacak değil. birkaç çekişte beyin zonklaması başlıyor ve zamanın durduğu apayrı bir aleme gidiyorsun. cinleri gören bile oluyor. poşete 2. 3. kez bali skışların bilinçsiz oluyor zaten uyandğında 3 dakikalık şarkı yeni bitmiş ama sanki yıllar geçmiş. yarım saatte eski hayatına dönüyorsun. tabi bu bali için geçerli derby daha yeni başlayanlar için daha yumuşak ve alt seviye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodoo112

konuyu hortlatıcam ama yapcak bişey yok

daha az önce etkisinden çıktım kuzenimle çektik kuzenim sarhoşluğu pek bilmez birkaçdefa içmiştir kendisi herneyse oturuyoduk evde aklıma bally geldi daha öncede 1 defa çekmiştim hoşuma gitmişti ama daha çekmemiştim koştum gittim bakkaldan bally aldım adama bally varmı abi deyince gözlerimin içini taradı resmen. eve gittim bütün bally i poşete boşalttım 5-6 fırt çektim kafam güzelce olmaya başladı kuzenime verdim o 2 fırttan sonra uçtu derken 2 dakika sonra kendimden geçtim büyük 70 lik vodkayı tek başına içmişim gibi oldu ama kuzenim bildiğin delirdi triplere girdi gülmeden duramıyor apartmanı ayağı kaldırdık bildiğiniz öyle böyle değil fena kafa yaptı anlatamam anlatmakla bitiremem fena yaptı bildiğiniz beynimi çürüttü sonra abimi gördük balkondan içeri girdik dedim kuzene poşeti at bende etrafa çeki düzen verdim abim geldi baktım kuzenim balkonda oturmuş dalmış halen çekiyor aldım elinden attım poşeti. ama kafam varya bir güzel anlatamam yok böyle bişey aynanın karşısına geçiyoruz gülüyoruz falan derken etkisi 1 saat sürdü yaklaşık yarım saat çektik bıraktıktan sonra 1 saat daha kafası sürdü sonuç olarak bally kadar kafa yapan bişey görmedim ben abi o ne ya bildiğin rüya görüyosunuz gibi oluyor. sizlere tavsiyem çekecekseniz..ki önermem eğer yapacaksanız ayda 1 kezden fazla yapmayın ben beyin hücrelerimin öldüğünü bile hissettim çektikçe çekesin geliyor sonra dalıp gidiyosun ilk çekişimde 2 saat durmadan çekmiştim dalmıştım yapacaksanız akıllı biriyle daha önce kafası güzel olmuş tecrübeli biriyle yapın sonra o insanla uğraşamazsınız kuzenim bildiğiniz deli oldu zor durdurdum onu. neyse arkadaşlar diyeceğim pek önermem ama öyle bi kafa yapmak istiyorsanız buyur deneyin pek bi zararını görmedim şu ana kadar nefes darlığı felan. fakat şöylede bi not düşeyim çekerken ciğerinizi yakabiliyor öksürebilirsiniz

Hocam hala arada bir patlatıyorsanız yapmayın ben de öyle içici biri değilim ama bildiğim kadarı ile bir süre sonra nöronların ölmesinden dolayı iki kelimeyi bir araya getirmekte çoğu zaman konuşurken arada uzun bir düşünüp konuşmanıza devam edecek şekilde zararı var ciğere zararı var ama beyin e deli gibi zarar veriyor.Çeken arkadaşım anlatmıştı hatta bir ara arabada içmişler nasıl bir kafaysa o kafadan çıkana kadar kornaya basılı tutarak devam etmişler yollarına

• Dragon Ballyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sup.Pro

quote:

Orijinalden alıntı: Vodoo112

konuyu hortlatıcam ama yapcak bişey yok

Hocam hala arada bir patlatıyorsanız yapmayın ben de öyle içici biri değilim ama bildiğim kadarı ile bir süre sonra nöronların ölmesinden dolayı iki kelimeyi bir araya getirmekte çoğu zaman konuşurken arada uzun bir düşünüp konuşmanıza devam edecek şekilde zararı var ciğere zararı var ama beyin e deli gibi zarar veriyor.Çeken arkadaşım anlatmıştı hatta bir ara arabada içmişler nasıl bir kafaysa o kafadan çıkana kadar kornaya basılı tutarak devam etmişler yollarına

Yok daha çekmiyoruz meraktan denedim 3 4 defa Zaten çocuktuk be aman aman yapmayın merak falan sarmayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thejoker

yanlız bally kafa yapmaz derby daha iyidir

Bu adam işi biliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.