Galatasaray ile bagdastirmak yanlis olur. Aslana ozel bir sempatisi varmis, evinin bahcesinde bile aslan heykelleri varmis, hatta daha once konusu acilmisti sanirim.
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Galatasaray ile bagdastirmak yanlis olur. Aslana ozel bir sempatisi varmis, evinin bahcesinde bile aslan heykelleri varmis, hatta daha once konusu acilmisti sanirim.
bu adamın Arsenal'e gitceğini düşünüyorum o yaşında Türkiye'ye gelir mi? bence gelmez..
quote:
Orijinalden alıntı: Deadman87
timsahın tipine çok güldüm lan
Bursaspor diye bilirmiyiz ?
quote:
Orijinalden alıntı: snowZi*
quote:
hayır
quote:
Orijinalden alıntı: yorgun şair
quote:
Orijinalden alıntı: snowZi*
quote:
hayır
Alıntıları Göster
Evet Dünya üzerinde Aslan sadece Galatasaray ile özdeşleştiğinden kesin bize gelecek bitti bu iş.
Mesut Özil iki günde bir aslan resmi atıyor,adam antrenmana Fener eşorfmanıyla giden birisi.
quote:
Orijinalden alıntı: Adam Lallana
Mesut Özil iki günde bir aslan resmi atıyor,adam antrenmana Fener eşorfmanıyla giden birisi.
Aslan burcu olduğu için olabilir mi?
Malesef Bursaspor'a gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: AlohaTR
Malesef Bursaspor'a gidiyor
adam timsahı resmen boğmuş, hayvan nefes alamıyor
quote:
Orijinalden alıntı: por favor
adam timsahı resmen boğmuş, hayvan nefes alamıyor
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: MarsGame34
Alıntıları Göster
"come is galatasaray".
quote:
Orijinalden alıntı: Filmadamı
Bu mesaj silindi.
Her göz resmini illuminati ile eşleştirenlere benzemişsin.
quote:
Her aslan galatasaray mi umutlandırmayintaraftari en fazla gelecek adam almeidadir balotelliye pirloya paranız mi yetecek uefadan ceza aldiniz mali fair play yüzünden yıldız bekliyorsunuz hala
quote:
Orijinalden alıntı: samtiger
bu adamın Arsenal'e gitceğini düşünüyorum o yaşında Türkiye'ye gelir mi? bence gelmez..
Gelmez de insan istiyor işte
Aslan'ın simgesi olduğu tek şey Galatasaray değil; ki Galatasaray'ın simgesi olduğunu bilen Türkiye dışında pek var mıdır bilmiyorum.
quote:
Her aslan galatasaray mi umutlandırmayintaraftari en fazla gelecek adam almeidadir balotelliye pirloya paranız mi yetecek uefadan ceza aldiniz mali fair play yüzünden yıldız bekliyorsunuz hala
Galatasaray uefadan ceza almadı.Sen onu şike cezanızla karıştırmışsın.Paramız Drogba'ya yettiğine göre Balo yada Pirlo yada yeter.Hadi iyi geceler çarşamba matinesine bekleriz.