Şimdi Ara

Balrog vs Hulk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu da beni çok düşündürdü. Forumda hulk hulk diye böğürenler var. Hulk dediğin skaarda saçma sapan yaratıkları döven mahalle arası dondurmacıdan farkı olmayan biridir. Ama balrog öyle mi? Kadim dünyadan kalma ateşten gölgeden yapılmış yaratıktır

• sen hangi cahilin fake hesabısın ?
  • Hulk in potansiyeli ve gücü sınırsız yazarlar açıkladı bunu hulki alabilecek bir karakter yok bunu anlayın artık..
  • Hulk skaarda şov yapmakla kalmmayıp gama radyasyonu sayesinde DC multiversesini yok etmiştir CAHİL şey.. Ve Hulkun sınırı bu değildir yeri geldiğindr nihai(sonsuz) karakterleride indirmiştir mesela OAA.. Kendisinin sıbırsız gücü olduğu için nihai varlıkları kolayca indirebilmektrdir
  • yok yahu ne trolü marvelin tanrısınada troll diyeni ilk kez görüyorum hocam :D
  • Hotuyu yaratmıştı Oaa.thanos da Hotuyu alıp evrenin en güçlü karakterlerinden biri olmuştu ve nerdeyse her karakteri tokatlamıştı :D
  • Oaa'nın denki olmadığından pasif biri ama bir kaç kere müdahale ediyor evrene. hotuyu yaratmak veya örümcek adama halasının öleceği zaman cesaret vermek gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.