Şimdi Ara

Bambu lab A1 için AMS Lite nereden satın alabilirim ? Satmak isteyen var mı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz günlerde Bambu lab A1 satın aldım. İlk başlarda kullanmam dediğim için combo paketini seçmedim. Daha sonra renkli baskıların güzelliğinden dolayı alma ihtiyacı hissettim. Yazıcıyı satan yerlere sormama rağmen hiçbir yerde bulamadım. Satan bir yer biliyor musunuz ?

2. el combodan kalan ams lite satan birkaç kişi var ama yüksek rakamlara koymuşlar.

Aranızda alıp kullanmayan satmak isteyen olursa alabilirim.

• Sıfır ams lite için kaç tl vermeyi düşünüyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben de bu ams olayaına tutuldum şimdi 17.000 bambu mini a1 combo yani ams ile ama ams olmadan 10500 gibi bişey ams ortalama 6-7 arası gibi gorunuyor şöyle ki ams olmadan alip sonra ams alirim dedim bir anda 17000 vermeyim misali amma ve lakin hiç bir yerde ams satan görmedim ne sıfır ne de 2. el onun için tereddüt ediyorum ams olmadan alip ams bulamayip gidip elimdekini satip ams li almaya mecbur kalirim diye.

• Hala arıyorsanız ams lite satabilirim. Detaylar için özelden mesaj atabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farquarto F kullanıcısına yanıt

Ben ams ihtiyacım olmaz diye düşünmüştüm sonra baktım güzel baskılar vs var. 5500 tl ye istanbuldan buldum. set olarak alıp sadece yazıcıyı kullanmak istemiş. siz de o şekilde birinden bulursunuz umarım

• hala satan var ise aynı durumdan ben de muzdaribim, ams lite modülünü arıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.