Merhabalar şu an anycubic vyper kullanıyorum. öncesinde de ender 3 v2 kullanıyordum. Hazır büyük kasım indirimleri yaklaşıyorken başlıkta bahsettiğim iki modelden birine geçiş yapmayı düşünüyorum. baskı yaparken kaliteden sonraki birinci önceliğim hız. kalitesi 1/3 oranından fazla düşmediği sürece 1/3 oranında hızlı baskı yapmak gayet makul benim için. çoğunlukla tek renk baskılar yapıyorum renkli baskı çok ender yaparım. baskı alanı önceliğim değil şimdiye kadar hiç tüm baskı alanını kullanacak büyüklükte baskı yapmadım. fiyat konusunda şu an aralarında 50€ luk bir fark var. kobra 3 250€ bambu lab a1 300€ (sadece yazıcı). uzun süreli yazılım desteği, kullanıcı odaklı yaklaşımları, dahili kamerası nedeniyle gönlüm ne kadar bambuya yanaşsa da, daha hızlı baskı ve daha ucuz fiyatıyla kobra da aklımı çeliyor. çekincem anycubic in yakın zamanda kobra 4 çıkarıp 3 ü destek bakımından geri plana itmesi. aradayım anlayacağınız, karar verebilmek için farklı görüşlere ve önerilere açığım. şimdiden teşekkürler. |
Bambu Lab A1 Mi Anycubic Kobra 3 Mü Almalı?
-
-
İkisi arasında çok bir hız farkı olacağını sanmam ortalama bir kaç dakika fark eder en fazla. Bambu biraz daha güvenilir bir cihaz uzun süre kullanacak isen yedek parçalarını bulabileceğin bir cihaz daha mantıklı olur.
-
teşekkürler bende bambu almaya kara verdim zaten. kasım indirimden biraz daha düşer diye umuyordum ama olmadı. bambu lab eu markette fiyatı zaten 304 € idi kasım kampanyası ile 299€ a düşürdüler yanına bir hediye eklemişler ama hediye ne yazmamışlar gizli. :)
-
Hayırlı olsun avrupada mı yaşıyorsunuz? A1 bilmiyorum ama P1S'de vs 200 euro gibi indirimler görmüştüm sanırım. Hediye rastgele geliyor sanırım o yüzden yazmamışlardır kendi hazırladıkları mouse, jet motor hediyeleri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersgurs -- 23 Kasım 2024; 0:48:44 > -
Kobra 3 almayın. Gerçekten problemli bir cihaz. Ben sırf filament kurutucusu var diye aldım ama her gün yeni bir sorunla karşılaşıyorum.
Hayırlı olsun.
-
evet. çok büyük indirimler olmadı zaten kasım indirimden önce de fiyatlar düşmüştü. kasım indirimde dediğim gibi 5-10€ luk düşüşler oldu sitelerinde.
fakat ben gün itibariyle ikinci el temiz hala garantisi devam eden bir A1' i AMS Lite ile birlikte 250 €satın aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X