quote:Orjinalden alıntı: xaqlaaa quote:Orjinalden alıntı: EvilPhoenix quote:Orjinalden alıntı: xaqlaaa quote:Orjinalden alıntı: EvilPhoenix quote:Orjinalden alıntı: xaqlaaa quote:Orjinalden alıntı: EvilPhoenix bayağı bir ağır lafmış he kullandığın laf da ben de başka şeyler sanmıştm daha fazlası bnm ağzıma yakışmaz....ama yeri gelir olur insanız hepimiz sonuçta yane sana yakıştıramam zaten küfrü tanışıo muyus yaw tanıomuş gbsin haır tanımıorum neden öle geldi ki sana yaw küfürü sana yakıştıramam zaten falan laflarındannys bn çağla burda herkes birbirini tanıo ama forumda gördüğüm kadarıyla küfürün sana yakışmadığını vurguladım yaw kadir, m.oldm
quote:Orjinalden alıntı: EvilPhoenix quote:Orjinalden alıntı: xaqlaaa quote:Orjinalden alıntı: EvilPhoenix quote:Orjinalden alıntı: xaqlaaa quote:Orjinalden alıntı: EvilPhoenix quote:Orjinalden alıntı: xaqlaaa quote:Orjinalden alıntı: EvilPhoenix bayağı bir ağır lafmış he kullandığın laf da ben de başka şeyler sanmıştm daha fazlası bnm ağzıma yakışmaz....ama yeri gelir olur insanız hepimiz sonuçta yane sana yakıştıramam zaten küfrü tanışıo muyus yaw tanıomuş gbsin haır tanımıorum neden öle geldi ki sana yaw küfürü sana yakıştıramam zaten falan laflarındannys bn çağla burda herkes birbirini tanıo ama forumda gördüğüm kadarıyla küfürün sana yakışmadığını vurguladım yaw kadir, m.oldm teşekkr ederimbnde memnun oldum
Bilmiyorum cnm yaa düzgün bi gif bulsam değiştiricem de milletin imzalara bakıyorum arada çalıcam quote:Orjinalden alıntı: xaqlaaa quote:Orjinalden alıntı: spyfox /> Çağlaa kanka bu arada imzani n zaman deiştircen yaa kus.gif
quote:Orjinalden alıntı: rico_paşa spor oyunlar bölümünde hiç gerği yokken birine mal ve gerizekalı dedm büyük ihtimalle banlancam şimdden hoşçakalın işte link http://forum.donanimhaber.com/m_15324867/mpage_1/key_//tm.htm#15805302 bu arada hala ban almadım aslında mesajı silme şansım war ama silmiom atraksiyon olsun die sırf şuana kadar 2 kere 4 günlk ban aldım okadar
baktımki bişi yaptıkları yok sonuna bide a.q yerleştirdim bu arada bundan sonra biri banlancağını hissedince buraya masj atsın ban club
quote:Orjinalden alıntı: rico_paşa baktımki bişi yaptıkları yok sonuna bide a.q yerleştirdim bu arada bundan sonra biri banlancağını hissedince buraya masj atsın ban club