Şimdi Ara

Ban Dalgası Hakkında SSS (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

ŞUNU ANLAMADIM?

XBOX 360 IM BANLANDI

ONUN HDD SİNİ NERDE KULLANIP NEREDE KULLANAMIYORUZ?

Banlı konsolunda kullanamıyosun ama ban yememiş başka bir konsola takıp kullanabiliyosun.

PEKİ BANLANAN HER KONSOLDA BU MU OLUYOR?

Bazı kullanıcılar banlandıkları halde hdd ye oyun yükleme özelliğini hala kullanabildiklerini söylüyolar ama forumda sadece 1-2 kişi.
    Yani genel olarak bakarsak son ban dalgasından nasibini alan hemen hemen her makine için geçerli olan durum budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: AyKTB

quote:

Orijinalden alıntı: tacoist06NL

valla banlanan makinelerinin üzerine hala gidip de yeni bir xbox alan arkadaşlar harbiden ya sorunlular ya da haddinden fazla paraları var...

ne alaka kardeşim. oyun oynamayalımmı. PS3 orginal almaya kalsak 100 TL oyun. Onun yerine eski makinayı satıp 100 TL üzerine katıp yeni bir xbox almak daha mantıklı..

Bu ne saçma sapan bi yorum...!bence sorunlu olan sensin ki böle saçma sapan bi yorum yapmışsın....
  • quote:

Eğer olursa kardeşim dile benden ne dilersen

Bu konu basligi isini gorecektir.

Kolay gelsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_35796910/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraktal500 -- 15 Kasım 2009; 20:50:44 >
  • açıkçası beni dvd romun sesi rahatsız etmiyor.sadece oynarken dvd nin vın vın döndüğünü bilmek kötü.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ŞUNU ANLAMADIM?

XBOX 360 IM BANLANDI

Banlı konsolunda kullanamıyosun ama ban yememiş başka bir konsola takıp kullanabiliyosun.

Bazı kullanıcılar banlandıkları halde hdd ye oyun yükleme özelliğini hala kullanabildiklerini söylüyolar ama forumda sadece 1-2 kişi.
    Yani genel olarak bakarsak son ban dalgasından nasibini alan hemen hemen her makine için geçerli olan durum budur.

MS CANIMIZI FENA YAKTI DESENE

• quote:

quote:

quote:

quote:

ŞUNU ANLAMADIM?

XBOX 360 IM BANLANDI

MS CANIMIZI FENA YAKTI DESENE

O ZAMAN HDD Yİ SATACAĞIZ XBOXUN ÖLMESİNİ BEKLEYECEĞİZ

• camelot1969 kardeşim bana yaptığım yorumun sacmalığını acıklarmısın.. bende PS3`de var şimdi AC2 ve MW2 almaya kalksam kaç para vericem bu iki oyuna ps3`de söylermisin. Ve bundan sonra cıkacak olan bir cok multi oyunda.. onun yerine banlı olna xbox sattım. üzerinede 100 TL verdim. Ve şimdi istediğim oyunu yine rahat rahat oynuyorum. Burdaki sacmalık nedir. Söylede bi bilelim birader. Laf olsun diye cvp yazma. Mantıklı birşey söyle benim yorumum neresi sacma cevap istiyorum.
  • ps3 slim 250 gb - WİFİ - ücretsiz online oyunlar - sarjlı gamepad - blu-ray rom - garanti
    + orj oyunlar (birkaçtane alıp 20 tl ye takas yapılabiliniyor)

xbox 360 elite 120 gb jasper - dvd rom
    ayarıdan

WİFİ aparat + batery pack + live gold parası + HD-DVD rom+
    yanında

banlanma riski + 3k riski + e74 riski + haram oyunlar

bana bu durumda ps3 daha mantıklı geliyor

''Xbox tutkudur'' bölemi tesselli ediyosunuz kendinizi

• Arkadaş bir konu açmış faydalı birşeyler paylaşmış bari bu konuyu Ps3 VS Xbox 360'a getirmeyin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 16 Kasım 2009; 3:33:50 >
  • quote:

ps3 slim 250 gb - WİFİ - ücretsiz online oyunlar - sarjlı gamepad - blu-ray rom - garanti

ayarıdan

yanında

taş devrinden kalma dualshock 3, AA fakiri makine, adamı ping manyağı yapacak tamtakır kuru bakır psn, sarı ışık, çıkmak bilmeyen ps3 exc.ler., 4 yıl beklenip 3 günde biten online özellikleri olmayan oyunlar (uncharted 2 yi mecburen 20 defa bitiriyor adamlar). yaw bir konsol sırf sağlam diyede alınmazki be kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrkm

ps3 slim 250 gb - WİFİ - ücretsiz online oyunlar - sarjlı gamepad - blu-ray rom - garanti

ayarıdan

yanında

haram oyunlar

bittiğim andır

• Bu konuyu öbürü gibi xbox-ps3 kavgası yer almasın, konu hakkında bilgilenmek isteyenler faydalansın amacıyla açtım yine aynı hale gelmiş... Rica ediyorum sadece ban hakkında soru-cevap olsun bu konuda. Yoksa manası kalmıyor bu konunun.
  • hdd ye format atılabiliyor mu?
  • quote:

hdd ye format atılabiliyor mu?

Evet format atılabilir hddye.
  • peki xboxın sitesinde kullanıcı adımızla giris yaptıgımız zaman avatarımızın resmi gamer scoreumuz hatta oynadıgımız oyunlar bile gorunmyyor get gold falan yazıyorsa gamertagde banlanmısmı oluyor
  • henuz ban yemedim ama meraktan girip bakmiyorum artik. cektim ethernet fisini. en azindan 120gb hdd mi rahatca kullaniyorum. tam 3 aylik gold uyelik almistim orjinal kullanan bi arkadasa sattim geri. live isteyen (ki istenmicek gibi diil farkindayim) yeni bir makine alip orjinal devam etmeli artik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr

peki xboxın sitesinde kullanıcı adımızla giris yaptıgımız zaman avatarımızın resmi gamer scoreumuz hatta oynadıgımız oyunlar bile gorunmyyor get gold falan yazıyorsa gamertagde banlanmısmı oluyor

Gamertag banlanmış olabilir. Fakat microsoft gamertag banlanınca mail atıyordu şu sebepten banlandı diyerek. Gamertag alırken kullandığın mail adresini de bir kontrol et mail gelmişmi diye.
  • Assassin's Creed konusunda da sordum ama birde burdan sormak istedim.
    Xbox'ı geçen hafta aldım. Hiç live'a üye olup bağlanmadım. Geçen cumartesi günü Assassin's Creed 2 yi çalışıyormu diye baktım.
    Oyun çıkmamış galiba. Bende böyle bir riskten habersizdim.
    Şimdi ben live'a bağlandığımda çok büyük risk altındamıyım. Eğer ban yediğimde hardiski kullanamyacaksam bağlanmamak en iyisi gibi duruyor.
    Çoğu arkadaş live'ı güzelliğinden bahsetmiş. Ben o güzelliği yaşamadan başlamayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demus

- Banlanan makinaların ortak özelliği nedir?
    - Banlanan makinaların en önemli ortak özelliği hepsinin FW'li olması. FW versiyonu, dvd sürücü modeli, makina modeli vs. farketmiyor.

- Çıkış tarihinden önce hiç bir oyunu oynamadım, abgx ten kontrol etmeden sürücüye dvd koymadım. Banlanırmıyım?
    - Evet. Tüm bilinen gizlenme yöntemlerini eksiksiz uygulayanlar bile bandan kaçamadı. Fakat bu konuya dikkat etmeyenler konsol banının yanında Gamertag banıyla da karşılaşabiliyor.

- Çok merak ediyorum banlandım mı acaba? Ama harddiskten oyun oynamak da benim için çok önemli. Ne yapayım şimdi.
    - Harddiskten oyun oynamak istiyorsan ethernet kablosunu makinadan çıkar ve çocukların ulaşamayacağı bir yere koy. Merak edip live girersen evdeki bulgurdan da olabilirsin. Birine bakıp çıkıcaktım live'da yemiyor malesef. 2-3 saniyede biter olay.

quote:

Orijinalden alıntı: mare_nostrum
    Assassin's Creed konusunda da sordum ama birde burdan sormak istedim.
    Xbox'ı geçen hafta aldım. Hiç live'a üye olup bağlanmadım. Geçen cumartesi günü Assassin's Creed 2 yi çalışıyormu diye baktım.
    Şimdi ben live'a bağlandığımda çok büyük risk altındamıyım. Eğer ban yediğimde hardiski kullanamyacaksam bağlanmamak en iyisi gibi duruyor.
    Çoğu arkadaş live'ı güzelliğinden bahsetmiş. Ben o güzelliği yaşamadan başlamayayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

quote:

Orijinalden alıntı: Demus

- Banlanan makinaların ortak özelliği nedir?
    - Banlanan makinaların en önemli ortak özelliği hepsinin FW'li olması. FW versiyonu, dvd sürücü modeli, makina modeli vs. farketmiyor.

- Çıkış tarihinden önce hiç bir oyunu oynamadım, abgx ten kontrol etmeden sürücüye dvd koymadım. Banlanırmıyım?
    - Evet. Tüm bilinen gizlenme yöntemlerini eksiksiz uygulayanlar bile bandan kaçamadı. Fakat bu konuya dikkat etmeyenler konsol banının yanında Gamertag banıyla da karşılaşabiliyor.

- Çok merak ediyorum banlandım mı acaba? Ama harddiskten oyun oynamak da benim için çok önemli. Ne yapayım şimdi.
    - Harddiskten oyun oynamak istiyorsan ethernet kablosunu makinadan çıkar ve çocukların ulaşamayacağı bir yere koy. Merak edip live girersen evdeki bulgurdan da olabilirsin. Birine bakıp çıkıcaktım live'da yemiyor malesef. 2-3 saniyede biter olay.

quote:

Orijinalden alıntı: mare_nostrum
    Assassin's Creed konusunda da sordum ama birde burdan sormak istedim.

Tüm konuyu okumuştum. Benimki de biraz cevabını bilip kabul edememek gibi birşey oldu
    Peki live'dan ban yemeyelim ,hardiski kullanabilelim diye vazgeçtik. Peki oyun update'leri filan olduğunda nasıl yapacağız.
    Sonuçta her oyun dört dörtlük çıkmıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.