Şimdi Ara

BAN Hortladı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngiltere'den alışveriş yaparsan olur tabi... :)

Bu arada ben henüz sağlamım arkadaşlar...
  • ben de sağlamım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rayquza

Eğer bi çözüm yoksa 369 pound zararım olucak oyunlarla

http://www.gamestation.co.uk/

www.game.co.uk

Basket Items
    Basket Total
    My Basket 4
    £369.96

bir zararın olmayacak, gidip firmwware'siz bir ikinci el veya arcade alıp onda orjinalleri oynarsın, ban yemiş makinada da para vermeye değmeyecek oyunları. 2008 sonuna kadar oyunlardan yapacağın kar ile harcamaların çıkmış olur zaten. 2008'den sonrada PS3 takılırsın artık. )

• quote:

Orjinalden alıntı: rayquza

Ben bann yemem sanıyordum ingilterede fw yaptırdım 7-8 aydır oynuyordum birşey yoktu 2006 marta aldım konsolu bi ara bırakmıştım bu aralar sıkı sardım ne ldu bann yedim eee ben konsolu oynamazken boyle bi durum uyoktu online çok olduğum için bann yedim nedennini boyle açıklıyorum 7 aydır birşey olamyan konsola şimd nasıl gelipte bann yiyor ?

Diyeceğim fw sakat iş şimdi ne olucak satıcam makineyi yenisini alıcam hiç 3 kırmızı gormeyen makinemi
    Boardu değiştir diyolar bu çözümü ?

Birde benim Gamertagım boşu boşuna gittimi

Arkadaşım sen boşver 2. makinayı , İngiltere'deysen hala çık dolaş ne 360 lar var

• quote:

Arkadaşım sen boşver 2. makinayı , İngiltere'deysen hala çık dolaş ne 360 lar var

gerçekten doğru. )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superbia -- 13 Aralık 2007; 2:12:31 >
  • miex söylesene neden banalndın yapmadıysan özelligin nedir senin herkesden yaw ...millet banlandım diye sende göbek atıp duruyor delimidir nedir (şakaa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 13 Aralık 2007; 4:34:36 >
  • banlananlar wii alsın oyunları ucuz ve kopya vede banlanma yok
  • bugun dayanamayıp 12 ay gold aktive ettim ve update mi yaptım....bakalım neler olacak.....yenilikleri beğendim ..hızlı menu guzel olmuş ve library olayıda cok guzel....call of duty 4 fifa 08 oynadım...ms beni yakalayacakmı bakalım...bekliyorum..live bambaşka özlemişim......

• Mirrormask arkadaşım ben ve arkadaşımın makinası firmwareliyken girdik liveye ve update çıktığının ertesi updatelerimizi yapıp fifa 2008 oynadık.daha sonraki günlerde nadirde olsa fırsat buldukça fifa 2008 oynadık.Ve 1.4 firmware çıktığı günün ertesi yeni firmwareleri kendi elimle yaptım arkadaşıma ve bana.Valla henüz birşey yok.Soruyorum neden updateyi firmware varken yaptığımız halde mc hayla bekliyor bizi banlamıyor.Bak sana gamertagımıda vereyim hayırlısı bugün akşam yine girecez kontrol et istersen benimki ( ugur360x )arkadaşımın gamertagını o burda olmadığı için izinsiz vermek istemiyorum ama büyük ihtimal yarın sende bağlanırsan lıveye oradan veririm hatta beraber oynarız istersen.Benim şahsi fikrim ise microsoft firmwareyi göremez ancak görse görse kopya oyunu görür.
  • arkadaşlar banada bi cevap verin update fln yapmadım 1 ay olmuştur live a girmiyorum zaten BAN olayı bittimi bitmedimi giriyimmi live a ne dersiniz?
  • valla ben hep ordayimda gold uyelik olmadan bi işe yaramiyor allah bilir 300 tane film clip ne varsa hepsini izlemisimdir ama preview lerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

arkadaşlar banada bi cevap verin update fln yapmadım 1 ay olmuştur live a girmiyorum zaten BAN olayı bittimi bitmedimi giriyimmi live a ne dersiniz?

Bunu denemeden bilemezsin ya yemişsindir yada yememişsindir, risk işi bu tamamen...
  • valla bu sefer umduğunu bulamadı microsoft
  • quote:

arkadaşlar banada bi cevap verin update fln yapmadım 1 ay olmuştur live a girmiyorum zaten BAN olayı bittimi bitmedimi giriyimmi live a ne dersiniz?

Forumda buna defalarca cevap verildi dostum. Sen istersen 6 ay girme, loglandıysan ve listedeysen geçmiş olsun denir ancak....

Ban olayı bitmiş olsa da olmasa da sen kendin login olduğunda anlayacaksın... O yüzden beklemen tamamen boşuna...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask
    sayko biliyoruz online oldugunu alehine bişey demedik neden kıllandın evet beyler arkadaşla delidanalar gibi cod4'te head quaters oynarız

@MirrorMask

Eğer bu forumun düzenine ve iyi gidişatına önem verilseydi, Mod'lar da konularda gezinip bu konuda hassas olsalardı, kesin size ceza verirlerdi.

Bunu neden söylüyorum ?
    Siz kendinize göre "kesinliği kanıtlanamayan, hatta örneklerle çürütülebilen" iddialarla insanları yanlış yönlendiriyorsunuz, eleştri ve açıklama ile karşılaşınca lakayıt şekilde alaycı tavırlar takınıyorsunuz.

Ben kendimi de anlatayım:
    Öncelikle şu ana kadar banlanmadım ve 5 dakika sonra banlanmayacağımın hiçbir garantisi olmadığını biliyorum.
    Kullandığım FW 3.3 versiyon, taa 14-15 aylık belki; birgün bile banlanırım korkusu ile online olmadığım olmadı, pre-release oynadığım oyunlar da çok oldu. Her gördüğüm oyuna atlamam, ilave paketler indirmem; ama ban'lanma korkusu ile değil, kişisel tercih ve beğeni dolayısıyla. En çok online oynadığım oyunlar Cod4 ve SF II; hatta sadece bu oyunları oynuyorum da diyebilirim. Ayrıca hiçbir oyunun imajını kontrol etmem, güvenli olup olmadığına bakmam.

Benim görüşüm ise Microsoft banlamak istedikten sonra kaçışın olmadığı. Bence şuan ellerinde FW'li tüm makinelerin detaylı kaydı vardır ama genel kanı gibi "nihaa buldum seni şimdi banlıyorum" dediklerini sanmıyorum. Adamlar hesap kitap yapıyorlar, politikalar belirliyor, onun sonucunda ban yapmaya karar veriyorlar.

Neyse, artık umarım BAN konuları atıp tutma topiği değil, sadece gelişmelerin ve bilgilerin paylaşıldığı konular olur; ki bizdeki bu forum kültürü ile hiç ümidim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 13 Aralık 2007; 13:03:26 >

• signore bu "siz" kelimesinde ben üstüme alınmıyorum çünkü ben de hiçbir zaman kesin konuşmam ve bilgi, kaynak göstermeye gayret ederim - takip ettiysen biliyrosundur zaten.

Amaç paylaşımda bulunmak, özellikle seviyeli tartışmak, görüşlerine de sonuna kadar katılıyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

quote:

Forumda buna defalarca cevap verildi dostum. Sen istersen 6 ay girme, loglandıysan ve listedeysen geçmiş olsun denir ancak....

Ban olayı bitmiş olsa da olmasa da sen kendin login olduğunda anlayacaksın... O yüzden beklemen tamamen boşuna...

saolun beyler deniyim bari başka çare yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla
    signore bu "siz" kelimesinde ben üstüme alınmıyorum çünkü ben de hiçbir zaman kesin konuşmam ve bilgi, kaynak göstermeye gayret ederim - takip ettiysen biliyrosundur zaten.

Amaç paylaşımda bulunmak, özellikle seviyeli tartışmak, görüşlerine de sonuna kadar katılıyorum!

Tabi ki alınmayın; yukarıdaki mesajımın başında özellikle @MirrorMask yazdım. Yukarıda söylediklerimin hepsi o üyeye hitaben.
  • eyv :)

Benim de kendisine yüklenmemin yegane sebebi bu zaten...
  • bende az önce denedim beyler banlanmamışım Allahtan girdim fifa oynadım tam birini yeniyordumki internet gitti geldi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.