Şimdi Ara

BAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, ben @REAL MADRID nickli üyeyim, iyi tanırsınız beni...

Mecburen sadece bu mesajı yazabilmek için yakın arkadaşım Volkan ın üyeliğini istemek zorunda kaldım...

Yanlış yere konu açmışım diye 4 gün ban vermişiniz, 4 gün doldu, saat 10:20 de doldurdum bu süreyi, ama @Citizen arkadaşın foruma getirdiği müthiş yenilik sonucu, BAN sürem dolmasına rağmen hiçbir yere mesaj atamıyorum, yani "4 gün cezanın 0 günü kaldı" yazıp duruyor hala

BAN SORUNU

Arkadaşımın üyeliğini kendisine teslim ediyorum, benim üyeliğimin de acilen açılmasını bekliyorum...
    ikinci elde ilanlarım olcaktı, bu basit hatalar sonucu madur ediliyoruz, olcak iş değil !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_351 -- 22 Mayıs 2012; 12:19:00 >

• Akşam olmuş ya, hala açılmıcak mı benim üyeligim?
  • Bu aksaklığı hiç düzeltmiceksiniz sandım bi an, her şeyden ban yedim bu forumda, hatta şu "" gifi koydum diye bile @rds (kendi de kullanıyor sade smile) kesti cezayı zamanında, ceza vermeyi biliyosunuz da üyelik neden açılmıyor acaba? şaka gibi
  • Arkadaşımın nicki giriş yapamıyor

başka bir kişiye böyle gözüküyor.
    bjk__murat
    Uzaklaştırılmış
    Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

kendi kullanıcısına girince böyle gözüküyor.

Hesabınız 8 gün süre ile erişime kapatılmıştır. Tekrar mesaj yazabilmeniz için -2 gün kaldı. bu daha önce 0 mış sonra -1 şimdide -2 olmuş.?

buna bir çözüm bekliyoruz sayın yöneticiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Dragonite -- 23 Mayıs 2012; 1:04:27 >
  • Elma ile armutları karıştırmamanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.