arkadaşlar benim bir internet cafem var ve yeni işletmeciyim.. müşterilerimden biri bir sitede küfür falan etmiş onlarda benim bilgisayarlarıma o siteye (gamegarden) ban vurmuşlar.. benim müşterilerimin bir çoğuda o site için geliyorlar.. anlayacağınız zor durumdayım yol gösteren birine ihtiyacım var.. şimdiden teşekür ederim..
site yöneticilerine durumun ciddiyetini beyan eden bir mail atmalısın bu 1
2. cisi ise eger statik ip kullanmıyorsan modemi birac kapat varklı bir ip verebilir ama bu nekadar işe yarar bilmiyorum zira ban koyulunca tek bir ip ye değil ip bloğuna koyuluyor yani işlerini garantiye alıyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: meybaran
arkadaşlar benim bir internet cafem var ve yeni işletmeciyim.. müşterilerimden biri bir sitede küfür falan etmiş onlarda benim bilgisayarlarıma o siteye (gamegarden) ban vurmuşlar.. benim müşterilerimin bir çoğuda o site için geliyorlar.. anlayacağınız zor durumdayım yol gösteren birine ihtiyacım var.. şimdiden teşekür ederim..
yada internetde saniyede ip değiştiren programlar var ondan kullanabilirsin
en iyisi siteye mail atmak bence
modemini aç kapa yeni ip alacaksın böylece sorunun düzelecektir uzun süreli çözüm istiyorsan ip değiştiren programlar kullan
öncelikle teşekür ederim arkadaşlar bu adamlar ban ı ip numarama atsalar bütün bilgisayarlarım banlı olurdu ama beş bilgisayarım banlı dört bilgisayarımada ban atılmamış.. yani bence bu o bilgisayarlara atılmış.. bazıları bir programla düzeliyormuş diyorlar bu programın ismin yerini bilen varmı..
o bilgisayarlardaki çerezleri (cookie) temizlemek çözüm getirebilir, bir modemle internette çıkan bir dizi bilgisayarın sadece bazılarının banlanması başka şekilde olamaz
quote:
Orjinalden alıntı: sabena
o bilgisayarlardaki çerezleri (cookie) temizlemek çözüm getirebilir, bir modemle internette çıkan bir dizi bilgisayarın sadece bazılarının banlanması başka şekilde olamaz
arkadaşin dedigi gibi çerezlere o bilgisayaara banlama gelmiş yani 1- çerezleri ve regesteri temizle 2- modemini ve bilgisayarları resetle ıplerini degiştir. düzelicektir kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme