evet arkadaşlar 21 mayıs 2006 tarihinde ban yemiştim 30 gün yeni açıldı ban ım ama ne bi itemim nede lwl im düşmedi. banlanma sebebim koxp party ! ! ! sanırım 5 lwl düşmüyo yada gm bana kıyak yaptı
Serwerdaki GM ler farklı hangi serwer da olduğuna bağlı ama şanslısın bizim arkadas banlandı 5 level düştü önemli olan şu dersini aldın mı bidaha koxp party e girme
sen CYPHER yada XİGENONDAYDIN sanırım hatta HUMAN değil mi ???
evet saypır dayım :D
öz türkcemizi kaybetmeyelim
quote:
Orjinalden alıntı: BOGAZIN_YARGICI
evet arkadaşlar 21 mayıs 2006 tarihinde ban yemiştim 30 gün yeni açıldı ban ım ama ne bi itemim nede lwl im düşmedi. banlanma sebebim koxp party ! ! ! sanırım 5 lwl düşmüyo yada gm bana kıyak yaptı
senin gm baya iyi kalpli bir gm miş
mesela 1 lwl adam açtım koxp partysine grdim banlandım beni nasıl 5 lwl dusurcekler?
quote:
Orjinalden alıntı: KnightS of ZB
mesela 1 lwl adam açtım koxp partysine grdim banlandım beni nasıl 5 lwl dusurcekler?
açıyon bakıyon lvl -4
quote:
Orjinalden alıntı: By PCCoPAt
açıyon bakıyon lvl -4
quote:
Orjinalden alıntı: BOGAZIN_YARGICI
evet party e girerken bi tart millet ne edio..ben bi kere eslant apos 3 de party girdim adam koymuş oto heal basıo her neyse party dağıldı adam ortada kaldı apos lar yanından geçio vs. 1 saat sonra adam hala ordaydı..Anlamak kolay kimin koxp bıraktıını
quote:
açıyon bakıyon lvl -4
benim bildigim kadarıyla ban yedikden sonra lvl düsmüo hiç bişey degismio 70 lvl biri ban yese 65 lvl mi olcak cok sacma
quote:
açıyon bakıyon lvl -4
quote:
açıyon bakıyon lvl -4
-4de kaç exp ister yardımcı olursanız sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme