Şimdi Ara

ban yemiştim lwl düşmemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 21 mayıs 2006 tarihinde ban yemiştim 30 gün yeni açıldı ban ım ama ne bi itemim nede lwl im düşmedi. banlanma sebebim koxp party ! ! ! sanırım 5 lwl düşmüyo yada gm bana kıyak yaptı

• Serwerdaki GM ler farklı hangi serwer da olduğuna bağlı ama şanslısın bizim arkadas banlandı 5 level düştü
    önemli olan şu dersini aldın mı bidaha koxp party e girme
  • sen CYPHER yada XİGENONDAYDIN sanırım hatta HUMAN değil mi ???
  • evet saypır dayım :D

öz türkcemizi kaybetmeyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOGAZIN_YARGICI

evet arkadaşlar 21 mayıs 2006 tarihinde ban yemiştim 30 gün yeni açıldı ban ım ama ne bi itemim nede lwl im düşmedi. banlanma sebebim koxp party ! ! ! sanırım 5 lwl düşmüyo yada gm bana kıyak yaptı

senin gm baya iyi kalpli bir gm miş
  • mesela 1 lwl adam açtım koxp partysine grdim banlandım beni nasıl 5 lwl dusurcekler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnightS of ZB

mesela 1 lwl adam açtım koxp partysine grdim banlandım beni nasıl 5 lwl dusurcekler?

• açıyon bakıyon lvl -4
  • quote:

Orjinalden alıntı: By PCCoPAt

açıyon bakıyon lvl -4

• quote:

Orjinalden alıntı: BOGAZIN_YARGICI

evet arkadaşlar 21 mayıs 2006 tarihinde ban yemiştim 30 gün yeni açıldı ban ım ama ne bi itemim nede lwl im düşmedi. banlanma sebebim koxp party ! ! ! sanırım 5 lwl düşmüyo yada gm bana kıyak yaptı

evet party e girerken bi tart millet ne edio..ben bi kere eslant apos 3 de party girdim adam koymuş oto heal basıo her neyse party dağıldı adam ortada kaldı apos lar yanından geçio vs. 1 saat sonra adam hala ordaydı..Anlamak kolay kimin koxp bıraktıını
  • quote:

açıyon bakıyon lvl -4

• benim bildigim kadarıyla ban yedikden sonra lvl düsmüo hiç bişey degismio 70 lvl biri ban yese 65 lvl mi olcak cok sacma
  • quote:

açıyon bakıyon lvl -4

• quote:

açıyon bakıyon lvl -4

-4de kaç exp ister yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.