Şimdi Ara

Bana bakın hele? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mzf1905

bana bakın hele...note 5 almayı düşünüyorum aylık kaç GB internet paketi alıyım sizce?? youtubedann video izlemem sadece ara sıra face den izlerim ve sosyl medyada takılırım.bunun dışında ara sıra web te gezinirim

edit:note 5 mi s7 mi?

Saydıklarınız için 4 gb internet paketinin yeterli olacağını düşünüyorum.

Sırf sosyal medyada gezinip video izlemek için note 5 yada s7 almanızada gerek yok. Samsung 2016 A serisini tercih edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

quote:

quote:

quote:

quote:

1terabayt (4gb ideal veya 6gb)

kaç para uln bi terabayt

1milyon tl ayrica bunu aldiginda zeki Müren de seni görüyor dikkat et

o bu değilde s7 mi alayım note 5 mi kararsız kaldım

bana kalirsa Samsung alma (ciddiyim) :)

hooooooydaaaaaaaaa....sakın bana i phone al deme sevmiyorum.samsung u çok fazla sevdiğimden değil i phone a uyuz oluyorum

iPhone'a uyuz olman iPhone kullanMAYAcağın anlamına gelmiyor. Kendimden örnek vereyim; zamanında bende iPhone'a sinir oluyordum ancak istediğim program android'de olmadığı için Ekim/2011'de iPhone aldım. Şu an iPhone'da dahil olmak üzere farklı işletim sistemlerine sahip 3 cihazı aynı anda kullanıyorum. Bu işletim sistemleri iOS, android ve Windoz Phone. Bu 3 işletim sisteminin birbirine göre üstülükleri var. Ayrıca tek 1 işletim sistemine bağlı kalabilecek karakterde biri değilim.

Mesela Lumia 950 ve 950XL modellerinde masaüstü bilgisayarlarda kullanılan monitor ve klavye-fareyi continum özellikli docking aleti ile kullanabiliyorsun. Word ve Excell programlarının Microsoft'un kendi ürünü olduğunu düşünürsek bence güzel bir şey.. Dediğim özelliğe şu linkten bakabilirsinhttps://www.microsoft.com/tr-tr/windows/phones

Microsoft'un Word, Excell, One Drive ve daha bir çok programı var.. Ve bu programların ios ve android versionları var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 11 Nisan 2016; 17:30:22 >

• G4 kamerası çok iyidir.Ekranı da quantum ips güzel telefon uygun fiyata.
    Yanında alırsın xiaomi 10.000 mah şarj istasyonu keyfine bakarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıma bağlı fakat bana 4 gb fazlasınca yetiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.