Şimdi Ara

Bana bir oyun tavsiye eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Strateji olmamalı
    -Günün belirli saatlerini o oyuna ayırmamalıyım (Mesela legend online/wartune günün belirli saatlerinde eventlar oluyordu kaçırırsan anlamı kalmıyordu)
    -Yardımlaşma ön planda olmalı.Her insan bir yere kadar tek başına dayanabilir :/

Darkorbit veya seafight düşündüm fakat pek olumlu yorumlar görmedim.Vakit geçirmelik oyun lazım bana :) Diğer konuları dolaş demeyin dolaştım fakat bana kullanıcı yorumları gerekiyor ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 18 Nisan 2013; 2:13:29 >

• Aradığın kriterlere göre en iyi Web bazlı oyun kesinlikle Darkorbit. Seafight'a bulaşma,çok sıkıcı,ayrıca gemiler de çok yavaş hareket ediyor.

Yalnız istemediğin tek bir şey var bu oyunda. Biraz strateji gerektirebiliyor. Gruplaşma/yardımlaşma olaraksa tam istediğin oyun. Örneğin NPC falan (genelde büyük NPC'lerde yardım ediyorlar) keserken aynı grupta veya klanda olmadığınız bir kişi gelip size yardım edebiliyor. Böyle çok yardımsever kişi var oyunda. Ben de elimden geldiğince diğerlerine NPC keserken yardımcı olmaya çalışıyorum.

Ayrıca oyun diğer çevrim içi oyunlar gibi tekdüze oynanan,hep aynı senaryolardaki oyunlar gibi değil. Oyun çok fazla ayrıntı ve ek şeyler içeriyor. Örneğin silahları aldın şunu aldın bunu aldınla bitmiyor oyun,oyunda yapılabilecek birçok şey var. Her zaman yeni ayrıntılar,yarışmalar,haritalar çıkıyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir,iyi forumlar

• Bu oyun tam sana göre dünya 4 sunucusuna gel daha yeni açıldı.

https://www.tiberiumalliances.com/ref/Tbav19pUmxbmRhylFMhF-w
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

Peki ne tür bir oyun arıyorum ?

-Strateji olmamalı
    -Günün belirli saatlerini o oyuna ayırmamalıyım (Mesela legend online/wartune günün belirli saatlerinde eventlar oluyordu kaçırırsan anlamı kalmıyordu)
    -Yardımlaşma ön planda olmalı.Her insan bir yere kadar tek başına dayanabilir :/

Darkorbit veya seafight düşündüm fakat pek olumlu yorumlar görmedim.Vakit geçirmelik oyun lazım bana :) Diğer konuları dolaş demeyin dolaştım fakat bana kullanıcı yorumları gerekiyor ^^

seafight eskiden olsa bırakamzdın da şimdi hileler felan çıktı bitirdiler oyunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.